vendeta 19.06.06, 10:24 czy nie będzie obciachowo do ładnych sandałków na małym obcasie założyć delikatne rajstopy (bez szwu na palcach naturalnie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: obciach 19.06.06, 12:53 nigdy nie zakładam rajstop do snadałków i tobie tez nie radze. Odpowiedz Link Zgłoś
titunia Re: obciach 19.06.06, 13:47 W Marks & Spencer sa specjalne cieniutkie rajstopy do sandałów, coś mają z palcami inaczej, nie pemiętam dokładnie co, albo sie kończą wczesniej albo są jakoś przy palcach inaczej wykończone Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: obciach 19.06.06, 14:05 Jak te rajstopy kończą się wcześniej? Okropnie jestem ciekawa... Sięgają kostek tylko (kończa się wcześniej od dołu) czy dochodzą do pół biodra (czyli kończą się wcześniej od góry)? I jak to się ma do sandałów? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: obciach 19.06.06, 14:06 tez bym chciala wiedziec :) ma ktos moze zdjecie takich rajstop? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-x Re: obciach 19.06.06, 16:47 zgadzam sie z poprzedniczkami - to obcich i wg mnie nawet do typowo kobiecych sandalkow nie pasuja rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
vendeta Re: sandałki + rajstopy 19.06.06, 15:19 a może te rajstopy mają takie kieszonki na palce u nóg (jak rękawiczki z palcami) ? :-) tak czy inaczej - obciach na całej linii dzieki za porady. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: sandałki + rajstopy 19.06.06, 16:13 to zależy jakie sandałki ale myślę że rajstoki tylko do takich typowo kobiecych, a nie np. sportowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: obciach 19.06.06, 17:25 jak sandałi, to nie rajstopy, tak uważam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowa_owieczka Re: lepiej nie!!! 19.06.06, 19:40 A ja czasem noszę i nie obchodzi mnie za bardzo czy obciachowo czy nie. Ważne, że się z tym dobrze czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Żaden obciach 19.06.06, 19:43 A co to kogo obchodzi czy Ty założysz majteczki w kropeczki czy rastopeczki i sandałeczki. Jak się lepiej czujesz z rajstopami to je noś. Olej opinie innych! Miej SWoje zdanie w tej sprawie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś