Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty do tanca

27.06.06, 11:05
    Czesc wszystkim
    Mam pewien problem marza mi sie buty do tanca mieszkam jestem mieszkanka
    lodzi i nigdzie nei moge takowych znalezc przejzalam wszystkie sklepy i nic
    czy ktos moze mi pomoc???
    za wszystkie cenne rady wielkie dzieki!:)
    Obserwuj wątek
      • ingeborg Re: buty do tanca 27.06.06, 11:09
        eee...
        ale chyba musisz napisać jeszcze do jakiego tańca, nie?
        • karolka2607 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:15
          O boze wielkie sorki wypadlo mi to z glowy potrzebuje cos do tanca
          wspolczesnego jazzu myslalam o sneakersach ale na prawde w tv puszczaja
          babeczki z nike w fajskich butach a u nas ani widu ani slychu takich:(:(:(
          potrzebuje buty sportowe z doskonala podeszwa!
          • zoe17 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:19
            Jest specjalne obuwie do tanca jazzowego, jak wpiszesz yzukiwarce "buty do
            tańca jazzowego", na pewno znajdziesz strone firmy wysylkowej. Bylam na takiej
            stronce ale nie pamietam adresu. Sa do wyboru rozne rodzjae podeszew, cena ok
            200-250zl.
            • zoe17 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:22
              Daje linka, nawet przesadzilam z tymi cenami.
              www.akces.biz/
              • karolka2607 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:24
                bylam na tej stronce i wlasnie sie nad zakupieniem butow tam zastanawiam tylko
                wlasnie najbardziej chodzi mi o to ze chcialabym je przymierzyc a tu niestety
                ale nei am takiej mozliwosci to caly problem bo w necie jest sporo takich
                sklepow ale zaden nie znajduje sie w lodzi:(ale chyba tylko to mi pozostanie...
                • zoe17 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:26
                  Ewentualnie mozesz sobie zrobic jednodniowa wycieczke do Kraka:) Przyjemne z
                  pozytecznym:)))pzdr.
                  • mroof Re: buty do tanca 27.06.06, 11:36
                    moja instruktorka nosi nike'i, takie fajne z dzielona podeszwą (osobna gumka na
                    pietę i osobna na palce i przednią cześć nogi, można wyginać stopę w point),
                    tyle że to był akurat taniec irlandzki więc nie wiem jak to się ma do jazzu.
                    • zoe17 Re: buty do tanca 27.06.06, 11:39
                      Karolka, a tam w menu jest jeszcze taki podpunkt "miary". Wyglada na to, ze
                      mozna obliczyc rozmiar tak precyzyjnie, ze mozliwosc pomylki jest znikoma.
                      • saskiaplus1 Re: buty do tanca 27.06.06, 12:34
                        Mąż kupił mi tą metodą buty do tanga: zmierzył mi stopę wg wskazówek producenta,
                        wysłał wymiary, a oni przysłali buty uszyte specjalnie dla mnie. Leżą jak ulał,
                        więc jeśli firma pewna i z renomą, to pewnie warto zaryzykować.
                    • kochanica-francuza Re: buty do tanca 27.06.06, 15:23
                      mroof napisała:

> moja instruktorka nosi nike'i, takie fajne z dzielona podeszwą (osobna gumka na
                      >
                      > pietę i osobna na palce i przednią cześć nogi, można wyginać stopę w point),
                      > tyle że to był akurat taniec irlandzki więc nie wiem jak to się ma do jazzu.

Irlandzki nijak się ma do jazzu; twoja instruktorka nosi nike, a nie tzw.
                      baletki jazzowe?
                      • ms.fatbooty Re: buty do tanca 27.06.06, 16:47
                        www.elite-online.pl/katalog/index.html
                        Sklep jest w Lodzi wec nie powinnas miec problemu. Sprzedaja produkty Grishko, a
                        to dobra firma.
                      • ingeborg Re: buty do tanca 27.06.06, 19:51
                        spoko, akurat na jazzie to się nie znam. instruktorka nosi nike bo czemu przy
                        tańcu irlandzkim miałaby nosić buty do jazzu? (nike rzecz jasna tylko na
                        ćwiczeniach, na występy zakłada baletki irlandzkie)
                        • kochanica-francuza Re: buty do tanca 27.06.06, 20:00
                          ingeborg napisała:

> spoko, akurat na jazzie to się nie znam. instruktorka nosi nike bo czemu przy
                          > tańcu irlandzkim miałaby nosić buty do jazzu? (nike rzecz jasna tylko na
                          > ćwiczeniach, na występy zakłada baletki irlandzkie)

na tańcu irlandzkim miałaby nosić buty do irlandzkiego. dziwi mnie, że w nike
                          jest wygodnie
                          • ingeborg Re: buty do tanca 28.06.06, 10:48
                            hej, to są w końcu buty sportowe, w dodatku do tańca. o to chodzi żeby było w
                            nich wygodnie. widziałaś kiedyś baletki irlandzkie? ta babeczka zarabia
                            instruktorstwem na życie, gdyby przez 8h dziennie tańczyła w baletkach,
                            zupełnie bez amortyzacji, wykończyłaby sobie nogi.
                            • kochanica-francuza Re: buty do tanca 29.06.06, 00:16
                              ingeborg napisała:

> hej, to są w końcu buty sportowe, w dodatku do tańca. o to chodzi żeby było w
                              > nich wygodnie. widziałaś kiedyś baletki irlandzkie? ta babeczka zarabia
                              > instruktorstwem na życie, gdyby przez 8h dziennie tańczyła w baletkach,
                              > zupełnie bez amortyzacji, wykończyłaby sobie nogi.

oj fakt amortyzacji nie mają, a tam cały czas się tańczy
      • kirsi75 Re: buty do tanca 06.09.06, 22:40
        polecam na allegro, ja kupiłam super buty marki SANSHA przez internet i pasują
        jak ulał
        www.allegro.pl/item126071523_taniec_buty_sansha_wszystkie_rozmiary.html

Poadrzwiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka