oxy_gen_86 03.07.06, 16:15 Chodzicie w takich koszulkach? Do czego je nosicie?? Dzisiaj widzaialm taka brazowa, strasznie mi sie podoba ale wstrzymalam sie z jej kupnem... chyba jutro po na pojde. A tak w ogole podobaja sie Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.m.i1 Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 16:17 Nie sa zle, ale tylko do sportowych rzeczy, na troche chlodniejszy dzien, ani na wieczor sie juz nie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa bardzo lubie 03.07.06, 16:42 biale, czarne, czerwone, czekoladowe...w ciagu dnia do rozkloszowanej spodnicy+baletki/klapeczki - stonowane barwy, bez wzorow i ozdob wieczorem do klubu - to jeansow rurek, szpilek i malej torebki na lancuszku+kiczbizuteria (ale w tym przypadku bokserki dluzsze i bardziej ozbodne, np mam czekoladowobrazowa z naszytymi kilkoma cekinami przy dekolcie) na wakacjach - na bikini.... slowem - bardzo lubie, czesto nosze, podobaja mi sie. ale! to tyczy sie bokserek, a nie tanktopów. tych nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:08 Hmm a jak wygladaja tanktopy?? przpraszam, ze p[ytam ale naprawde nie wiem;P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:09 a te bokserki to jakie sa na plecach? maja takie wyciecia na ramionach? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:10 bo ja chyba mam takie bluzki ale nie wiedzialam ze tak sie nazywaja, baaardzo je lubie, sa fajnie opiete i nosze je bez stanika bo ladnie podkreslaja biust:) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:22 tanktopy sa identyczne z tylu i przodu, cos w rodzaju bluzki bez rekawow z dekoltem bokserki moga (ale nie musza) miec dekolt z przody, z tylu natomiast maja charakterystycznie gleboko wyciete na plecach rekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:24 Aaaaaaa juz wiem, tantopy to takie (mozna powiedziec) zwykle koszulki, topy z szerszymi ramiaczkami... Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: bardzo lubie 03.07.06, 19:44 uwielbiam bluzki typu bokserki. nosze do wsyztskiego do spodnicy takiej fajnej, z falbankami, do dzinsowych mini do dzinsow. najlepiej jak sa jednolite, bez nadrukow.:0 Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 20:02 Piękne! Ja mam z 5 takich. Nosze do jeansów rurek, wielkich okularów i korali:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 20:42 bokserek mam z milion w różnych kolorach i ciągle mi mało ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 22:27 Dziewczyny a nie bedzie glupio wygladac jak zaloce bokserke bez stanika??? (mam maly biust) a przezroczystych ramiaczek nie lubie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 22:40 oxy_gen_86 napisała: > Dziewczyny a nie bedzie glupio wygladac jak zaloce bokserke bez stanika??? (mam > > maly biust) a przezroczystych ramiaczek nie lubie:/ aukcje.o2.pl/show_item.php?item=113429610 taki stanik rozwiąże problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 22:46 albo kazdy inny z odpinanymi ramiaczkami. wystarczy je tylko skrzyzowac na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 22:50 ja nosze bez stanika, fajnie takie bluzki podtrzymuja i ukladaja piersi, dlatego je tak lubie (bluzki;P) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 23:45 ja noszę bez stanika (mam rozmiar 70b; piersi raczej drobne) i uwazam, ze wyglada dobrze. na pewno znacznie lepiej, niz ze stanikiem niedobranym, ktorego ramiaczka wystaja spod koszulki. albo, o zgrozo - sa silikonowe i blyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Koszulki - bokserki 03.07.06, 23:30 pewnie ze nosze, mam ich sporo, troche sie roznia krojem i dlugoscia i bardzo lubie nosic 2 na raz, tak aby jedna wystawala w roznych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Koszulki - bokserki 04.07.06, 10:22 mam kilka par , zreszta siedze własnie w jednej :)) bardzo lubie.a dlaczego ? sama nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś