www.ewa 04.07.06, 14:48 nieprawda ze wszystkim w bieli jest do twarzy.Uwazam ze odziez biala jest kiczowata, moga byc biale akcenty ewentualnie tlo lub dodatki, biale buty i torebki sa koszmarne.No mga byc sandaly lub sporty inne nie do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itakinie Re: Oczywistość bieli 06.07.06, 23:50 Biel ma różne odcienie. Czysta biel, bez odcieni jest idealna, ale czy taka istnieje? Jest super. Ale czy bardziej fotka, czy ta biel? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Oczywistość bieli 06.07.06, 23:55 mam podobne wrazenia.biel upodobal sobie ten rodzaj dziewczyn ktorych nielubie- takie w typie dody i inne lambadziary.byl tu watek o klonach wbialych falbaniastych mini i wlasnie ostatnio biel mi sie z tym kojarzy.chociaz zdaje sobie spawe ze mozna ubrac sie w biel i wygladac fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 00:04 nie jestem w typie dody, a biel lubie, szczegolnie latem...moze daltego ze tu gdzie mieszkam nie ma dod :) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 00:16 białe buty i torby - wg mnie KICZ. za to biale ubrania - jak najbardziej; lniane spodnie, bieliźniane lniane topy, lniane sukienki-szmizjerki z paskiem...białe bokserki, białe spodnice (ołówek/z kontrafalda/ rozkloszowane/plisowane do kolan)...nie umiem zyc bez bieli, a juz na pewno nie latem. prawie zawsze łamie ja czernia lub czerwienia, np wspomniana biala szmizjerka z bialym lnianym paskiem, do tego czarna torba i czarne szpilki bez palcow, czarne okulary muchy i prostokatny zegarek omega na czarnym, skorzanym pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 00:19 Ja mam jeansową spódnicę z zeszłego sezonu z białą falbanką, uważam że jest śliczna i dobrze się w niej czuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 09:57 no wlasnie! w szykownych miejscowosciach wypoczynkowych biel kroluje co roku. mi sie bardzo kojarzy z wakacjami. biale torebki dobrej jakosci na lato sa piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene foto 07.07.06, 09:10 zgadzam sie ze biale torebki i buty maja jakas taka paskudna aure :) mimo milosci do bialego obuwia biale musza byc naprawde doskonalej jakosci i w dobrym fasonie wymaga to takze niesamowitych umiejetnosci zestawiania ale jezeli sie to juz komus uda efekt jest siwetny img206.imageshack.us/img206/4831/numer16on.jpg biala torba img225.imageshack.us/img225/9075/bialatorba6fi.jpg biale kozaczki img206.imageshack.us/img206/8902/bialekozaczki0ea.jpg wszystko biale :) img145.imageshack.us/img145/6272/kozaczkibialetorbabiala4yh.jpg wielkie biale buciory img206.imageshack.us/img206/1312/bailebuciory1lm.jpg krystyna na bailo img145.imageshack.us/img145/4838/krychabiale9ja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 09:16 >Uwazam ze odziez biala jest kiczowata tak samo jak kiczowata moze byc odziez czarna,czerwona,niebieska itd itd ...to nie kolor jest kiczowaty,a fasony... osobiscie nie wyobrazam sobie lata bez bieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Oczywistość bieli 07.07.06, 09:49 tak sie wqydaje bo najczesciej spotykana biel na ulichach jest noszona przez wlasnie takie zwolenniczki bialych kozaczkow.ate spodniczki z faslbanka to tandeta na kilometr pachna. Odpowiedz Link Zgłoś