kiciula1 07.07.06, 18:12 Dziś z nudów oglądałam i stwierdzam że nigdy bym się nie połapała kto z kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nueve Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 07.07.06, 18:29 Ja oglądam! Ja oglądam! Uważam, ze jest to najbardziejfajnieszy serial telewizyjny! :D Kiedy tylko mam czas tuż po 16 zasiadam na wersalce i śledze namiętnie losy moich ulubionych bohaterów. Jak chcesz to ja ci wytłumacze kto z kim jest i dlaczego to dziecko ma znamię w kształcie serca a jego matka nie ma ;D Dużym atutem tego serialu jest to, że nie trzeba oglądac wysztkich odcinków a i tak zawsze wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
guanabana_itd Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 08.07.06, 18:06 Ja oglądam! Ja oglądam! > Uważam, ze jest to najbardziejfajnieszy serial telewizyjny! :D > Kiedy tylko mam czas tuż po 16 zasiadam na wersalce i śledze namiętnie losy > moich ulubionych bohaterów. Jak chcesz to ja ci wytłumacze kto z kim jest i > dlaczego to dziecko ma znamię w kształcie serca a jego matka nie ma ;D > Dużym atutem tego serialu jest to, że nie trzeba oglądac wysztkich odcinków a i > > tak zawsze wiadomo o co chodzi. bo serial niestety do bani ! Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue skocz na forum seriale 07.07.06, 18:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=433 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 07.07.06, 19:15 telewizor oddaj ubogim beda mieli wiecej pozytku czasem zdarzaja sie prgramy edukacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue polecam link.... jazda!!!! 07.07.06, 21:41 www.mns.friko.pl/wkr/brookei.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kitten_meow Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 08.07.06, 14:03 nie :DDDD bez przesady, to stare babcie oglądają :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata7 Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 08.07.06, 18:47 Moja babcia to ogląda, ja ostatnio widziałam 2 odcinki chcąc nie chcąc. Co tu dużo mówić masakra, ale wiele osób nie przyznaje się i ukradkiem ogląda. To chyba najgłupszy serial świata, ale z drugiej strony pewnego rodzaju fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 08.07.06, 20:06 Moja babcia z pasją oglada.Kupuje "świat seriali" i jest jakieś 10 odcinków do przodu.Ale mimo to twardo siedzi przed telepudłem i ogląda. Ja osobiscie nie oglądam, mnie strasznie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: ''Moda na sukces'' - oglądacie? 09.07.06, 14:59 nie....ja w ogóle prawie nie włączam TV:P a dla seriali nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś