Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mandaryna...

14.07.06, 21:36
    Czy wiecie moze co Mandaryna miala na glowie, podczas swojego koncertu w
    Operze Lesnej? To jakas fryzura, czy moze oryginalna czapka?
    Obserwuj wątek
      • pilar85 Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:43
        Jak to co? Spaghetti.
        • nikate Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:52
          Kurcze no wlasnie.Te stroje pojechane.Jak myślicie, to był playback? Bo coś
          jhakoś tak dziwnie.
          • edziab77 Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:56
            a próbowałas kiedys skakac i spiewac jednoczesnie?;-)
            i makijaz jej sie rozmazał... swieciła sie... iten przytyk do ex-meza- no jakos
            tak nie na miejscu
        • lilly-x Re: Mandaryna... 14.07.06, 22:31
          tez tak na poczatku myslalam, serio i ze ta sukienka to fartuszek
        • kamila29091 Re: Mandaryna... 17.07.06, 19:58
          O jak sie nie przyczepia do Dody to potem nie zostawia suchej nitki na Marcie.
          Ja niestety nie mialam sposobnosci ogladac top trendy ale opowiadala mi rodzina
          co jej wprost nie cierpi ze wyjatkowo im sie bardzo spodobala. I mowie Wam ze
          jak wujek zdzisek powiedzial ze tak jak spiewala i wystepowala wczoraj to ja ja
          moge ogladac do konca mego zycia. reszte bozostawiam bez komentarza,
          zastanowcie sie ludzie co takimi pogladami reprezentujecie.
          • lilly-x Re: Mandaryna... 18.07.06, 09:12
            kamila29091 napisała:

> O jak sie nie przyczepia do Dody to potem nie zostawia suchej nitki na
            Marcie.
            > Ja niestety nie mialam sposobnosci ogladac top trendy ale opowiadala mi
            rodzina
            >
            > co jej wprost nie cierpi ze wyjatkowo im sie bardzo spodobala. I mowie Wam ze
            > jak wujek zdzisek powiedzial ze tak jak spiewala i wystepowala wczoraj to ja
            ja
            >
            > moge ogladac do konca mego zycia. reszte bozostawiam bez komentarza,

skoro nie ogladalas Top Trendow to po co w ogole sie wypowiadasz?! a co mnie
            obchodzi twoj wujek zdzisiek?! i chyba nie rozumiesz tematu watku: nie czepiam
            sie tego jak spiewala, bo to byl playback, ani jak tanczyla, tylko tego, co
            miala na glowie!

> zastanowcie sie ludzie co takimi pogladami reprezentujecie.

spostrzegawczosc
            • kamila29091 Re: Mandaryna... 19.07.06, 11:46
              To co miala na glowie widzialam juz w necie i nie powiem zeby bylo to szkaradne
              ani paskudne. Dla mnie w tym wygladala bosko. Zdanie uwjka przytoczylam bo on
              jet definitywnym przeciwnikiem dody, marty i ich troje. Skoro mu sie podabolo
              tu musialo byc cos. Sprubuj zatanczyc tak jak ona a potem krytykuj to jedno. A
              jej glos pozostaw ludizom ktorzy sie znaja na tym, a nie swojej opini, bo ona
              sorry ale moze byc niekompetenta.
              • lilly-x Re: Mandaryna... 19.07.06, 23:48
                > Dla mnie w tym wygladala bosko.

uu, gratuluje gustu, a jak ci sie tak to podoba, to moze sama polozysz sobie
                spaghetti na glowe

> Sprubuj zatanczyc tak jak ona a potem krytykuj to jedno. A
                > jej glos pozostaw ludizom ktorzy sie znaja na tym, a nie swojej opini, bo ona
                > sorry ale moze byc niekompetenta.

i pewnie jest, tylko tyle, ze ja juz napisalam wczesniej ze NIE KRYTYKUJE jej
                wystepu ani glosu, a nawet jakbym krytykowala to to jest moje zdanie i pewnie
                podzielilabym sie nim, tylko nie na tym forum. sproboj dokladniej przeczytac to
                co napizalam wczesniej. to jest forum moda, wiec mam pelne prawo do pisania
                tego, co sadze o stroju znanych osob.
      • lestka Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:55
        zal mi jej
        jest zalosna
        :/
      • dzidzia669 Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:56
        ona najpierw powiedziala ze tekst do nastepnej
        piosenki napisal jej byly mąż ( nie doslowanie) potem zaspiewala w czerwonych
        dredach i plaszczu a'la wisniewski wiec wg mnie chciala dac przeslanie ze niby
        on to spiewał kiedys do niej..
        • dzidzia669 Re: Mandaryna... 14.07.06, 21:56
          tak czy siak ŻAŁOSNE .. oj bardzo...
          • eretria Re: Mandaryna... 14.07.06, 22:00
            jej, co zaatakowało jej głowe ??
            to był playback -100%
            • lilly-x Re: Mandaryna... 14.07.06, 22:27
              rozbawil mnie twoj tekst "co zaatakowalo jej glowe" :))))))))))))))))))
        • kitten_meow Re: Mandaryna... 15.07.06, 00:30
          zaspiewala w czerwonych
          > dredach i plaszczu a'la wisniewski wiec wg mnie chciala dac przeslanie ze niby
          > on to spiewał kiedys do niej..

o widzisz, na to nie wpadłam ;)
      • truskawa21 Re: Mandaryna... 14.07.06, 23:04
        to wygladało jak rozmymłne spagetti!!!a playback na stowe
      • frigg Re: Mandaryna... 14.07.06, 23:05
        mop. To był mop.
      • aeon.flux No wiesz-klasyka gatunku makaron z sosem bolonskim 15.07.06, 00:16
        ..
      • magdaksp Re: Mandaryna... 15.07.06, 00:37
        to chyba mialo byc cos takiego ale jakos nie wyszlo:)
        www.wildilocks.com/images/wool/steph_01.jpg
      • kalinazkalinowa Re: Mandaryna... 15.07.06, 09:20
        Mandaryna i Doda mają chyba jednego fryzjera na ogół na tych festiwalach mają
        podobne fryzury.
      • happy_gosiak Żal mi jej sie zrobiło w tym czyms na glowie 15.07.06, 10:27
      • trocineczka Re: Mandaryna... 15.07.06, 13:45
        Przez caly czas jej 'wystepu' zastanawialam sie coz to takiego :D I tez tylko
        spaghetti przychodzilo mi do glowy :D Moze to jakas nowa moda? Nalezy
        przebierac sie za ulubione potrawy...
        • ksiaze-gigi Re: Mandaryna... 17.07.06, 19:36
          a ma ktos zdjecia?
      • mirabellka26 co ta Mandaryna wyprawia?????? 17.07.06, 22:32
        to co miała na głowie było po prostu bleeeee ja nie wiem czy nikt jej tego nie
        powiedział????????
      • bridget_07 Re: Mandaryna... 17.07.06, 22:44
        Co ona z siebie zrobiła to ja nie wiem??????
      • papryczka_ag Re: Mandaryna... 18.07.06, 07:58
        Heh... dla mnie ona to cały czas dziwo wielkie, ale do fryzury nic nie mam.
        Nareszcie nie wygląda jak przeciętna estradowa blond pindzia. Mam wrażenie, że
        to taka dobra osoba do przyczepiania się jak już nie ma do kogo...
        Mnie co prawda szalenie zniesmacza jak takie podśpiewajki starają się
        wyprodukować image gwiazd hard rocka, ale jej sprawa...
        • nadja11 Re: Mandaryna... 19.07.06, 14:48
          Margaryna ma niestety zeza i to jest jej mankament ,pozatym mozna rzec ze
          kobieta obdarzona urodą , ładna , zgrabna,tyle ze w złym wydaniu ale mysle ze
          tak jak w przypadku Dody ten beznadziejny wizerunek jest przemyslany, one mają
          sie dobrze sprzedawac a przeciez kazdy wie ze wiekszosc ludzi w Polsce to
          motłoch któremu podoba sie kicz i najgorsze badziewie, byleby było pstrokato,
          do rytmu ,i troche gołej d***
          • 1979ola Re: Mandaryna... 21.07.06, 09:48
            masz zupełną rację...zresztą spójrzcie na pękajace fora internetowe krążące
            wokół dody czy mandaryny - oczywiście - większość z nas wiesza na niej co
            popadnie, ale o to chodzi - wzbudzić zainteresowanie, zdziwienie, zaszokować; to
            oznacza, że się ogląda, gada o tym, a więc jest na topie - nieświadomie sami
            podkręcamy atmosferę i czynimy z gwiazdki gwiazdę;
            ps a propos fryzury - kilkudniowe spaghettii na głowie to zapewne szyk mody na
            tegoroczną jesień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka