daggy4 18.07.06, 14:29 jak sie masz Grzesiu - skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:35 cześć My Dear:) Jak miło Cię czytać- właśnie odpowiadałem laparze, która mnie zaczepia;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:40 lapara to wampir energetyczny... probuje wyssac cala pozytywna energie z tego forum. lepiej ignorowac ta ignorantke. buziaczek img83.imageshack.us/img83/9660/unbaciotv2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:43 dla mnie ten śliczny buziaczek?;) mnie tylko potwornie śmieszy jak Osoba próbuje się wypowiadać na tematy, o których nie ma zielonego pojęcia ale idzie w zaparte,że ma:)))) w końcu każdy ma google:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:49 buziaczek oczywiscie dla Ciebie! tak mi do glowy przyszlo, ze lapara to moze jakis trans (z calym szacunkiem dla transwestytow), ktory nie moze uzbierac na operacje ptaszka i dlatego jest przejsciowo (miejmy nadzieje) wsciekly na caly swiat. to niemozliwe, zeby komus normalnemu chcialo sie tyle energii tracic na dogryzanie osobom, ktorych nie zna. tyle fatygi na nic! Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:50 ale musiscie przyznać, ze bez niej forum byłoby nudne Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:51 no wlasnie to moglby byc ktos na angazu tego portalu co niby ma ozywiac dyskusje... ale robi to w zdecydowanie zlym guscie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:55 mnie Baronowa bawi i ciągle to powtarzam, nawet ją lubię na swój nieco niezdrowy sposób;)))) ale do jej kobiecości mam pewne wątpliwości.... coś mi tu nie pasi,że się tak wyrażę.... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:56 a przede wszystkim jesli naprawde ma corke (jak mi kiedys zakomunikowala niezapytana) to BIEDNE DZIECKO! co z niego wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 14:59 a co właściwie wiadomo o Królowej- bo ja w sumie tu od niedawna jestem i nie wiem? Ile ma lat, co w życiu robi itp... Bo,że jest cud piękna to wiem- ciągle to powtarza ( i ten biust 95 B), ale nic konkretnego o jej urodzie powalającej mi nie wiadomo:( Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:02 akurat 95B to troche plasko, ale niech jej bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:05 ooo pomyliłem się- chodziło o C;)) ona jest po trzydziestce, prawda? bo jak jest radcą prawnym to jeszcze 3-4 lata po studiach musiała aplikację robić;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:07 lapara na sportowo: img162.imageshack.us/img162/3747/clc003cae1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:08 bejsbolistka znaczy;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
qurna_chata Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:04 biust 95B????????? 95 cm pod biustem? no to musi byc facet faktycznie ewentualnie w gre wchodzi rozmiar damski 50, czyli przy srednim wzroscie jakies 110kg no to wiadomo juz skad tyle jadu w niej Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:06 no a pomysl sobie, ze z jej megalomania na pewno chciala przedobrzyc i dlatego ujela pod biustem i dodala w miseczce, czyli w realu to bedzie cos jak: 115A Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:08 no i jak jej wierzyć,że nie jest geyem- nawet ja lepiej się znam na rozmiarach biustonoszy;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:15 Grzesiu, troszeczke to wypada sie znac. chocby co by jaki prezent lubej zrobic from time to time. Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:19 no właśnie troszkę można ( byle nie za bardzo;))) a czytałaś co ona mi tam wypisywała ( w wątku o RB) o Sitges- jako o stolicy gejów? skąd ona to wie ( wcześniej były wywody o jakiś koleżankach z penisami...) Przeraziłem się nie na żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:23 mowilam CI, ze to trans! do tego ma niewyparzona i dlatego czasami nie cenzuruje wywodow. no i sprawa sie rypla! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:06 też się z tego śmiałem- ale jej podobno o numerację francuską chodziło;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:17 czesc Grzesiu nasz kochany :) Ty przeciez masz spotkanie z Baronessa, jak tam umowiliscie sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:21 a.adriana, ten Grzesiu cos sie nie chce pochwalic randka.... ja tez umieram z ciekawosci! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:24 oj Dziewczyny- poczytajcie sobie :)) Baronessa chciała mi tylko dać do zrozumienia,że jestem wieśniak- budowle Gaudiego w Barcelonie za darmo podziwiający;))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:27 no pewnie, bo wartozobaczenia jest tylko to za co sie placi.. punkt widzenia godzien inteligentki! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:29 inteligentki? taaaaaaaa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: czesc Grzesiu 18.07.06, 15:22 Cześć Kochana;) NIestety- z kobietami związanymi a z mężatkami w szczególności na randki jako takie się nie umawiam;) Cóż, zasady... Ale Baronessa coś wspominała o obecności na obiedzie infanta krwi i małżonka Imci- więc to nie randka:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 nudno... 18.07.06, 15:32 ..tak o laparze gadac....znudzilo mi sie.... buziaki Grzesiu Odpowiedz Link Zgłoś