Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zamaszyste spódnice

29.07.06, 13:14
    No cóż.. mój kolega po zobaczeniu mnie w takiej stwierdził że to powoduje -
    mam przytoczyć dosłownie? - no może łagodniej,to daje zwis męskiego organu
    między nogami.
    Ale to bardzo szczególny przypadek faceta, który reaguje jedynie na mini,
    koronki i kabaretki.
    Obserwuj wątek
      • madziulllka Re: Zamaszyste spódnice 29.07.06, 18:05
        Ja uwielbiam zamaszyste spódnice, są świetne, a nie wiem co powodują u facetów,
        szczególnie jak idę ulicą to nie wiem czemu na mnie patrzą...hmm...Moim zdaniem
        są takie romatyczne...:)
        • p.bera Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 21:54
          dobre dla lasek co maja grube niezgrabne nogi, te co maja nogi do samej.....
          ziemii zawsze beda nosily minispódniczki bo wiedza że to przyciaga wzrok
          fajnych facetów..
          • piani Re: Zamaszyste spódnice 30.08.06, 21:52
            Fajnych???
      • katinkova Re: Zamaszyste spódnice 29.07.06, 19:21
        tzn opada mu? ;)
        to dobrze. mysl budzenia wsrod przechodzacych na ulicy mezczyzn erekcji jest dla
        mnie niesmaczna ;)
        • kochanica-francuza To kolejny przyczynek do dyskusji o poglądzie 29.07.06, 21:43
          "Kobiety ubierają się dla erekcji obcych facetów".

Parafrazując tytuł Bonda - "Tylko dla twojego fiuta".
      • disa Re: Zamaszyste spódnice 29.07.06, 23:11
        no co Ty??????? zwis? bez obrazy kolegi, ale chyba ma gust taniego robola czyli
        sexy kobieta to wulgarna kobieta ;/

ja nie powiem co moj zrobil jak mnie w takiej pierwszy raz zobaczyl ;]
        (ale na wspomnienie dostalam rumiencow)
        na dodatek BOSKO szelescila :D
        • kochanica-francuza pytanie do disy 29.07.06, 23:30
          czy "bosko" jest jedynym znanym ci przysłówkiem wyrażającym superlatywy?
          • disa Re: pytanie do disy 29.07.06, 23:36
            czy ten wniosek wyciagnelas na podstawie doglebnej analizy moich WIELU postow i
            watkow tu? ;]
            czy po prostu chcesz sie przyczepic aby poprawic swoj humor... ewentualnie dla
            potrzeb swojego zdrowia psychicznego ?
            ;]
            • kochanica-francuza Re: pytanie do disy 29.07.06, 23:37
              disa napisała:

> czy ten wniosek wyciagnelas na podstawie doglebnej analizy moich WIELU postow i
              >
              > watkow tu? ;]
              > czy po prostu chcesz sie przyczepic aby poprawic swoj humor... ewentualnie dla
              > potrzeb swojego zdrowia psychicznego ?

to nie jest odpowiedź merytoryczna
              • disa Re: pytanie do disy 29.07.06, 23:38
                zastanawia mnie po prostu na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski
              • krakoma Re: pytanie do disy 01.08.06, 17:19

• kochanica-francuza Re: pytanie do disy 02.08.06, 14:15
                  krakoma napisała:

>
                  ależ maleńka masz słabą wyobraźnię - podobnie jak disa

zauważ jednak , że w swoim poście prezentujesz wszystkie te cechy, które mnie
                  zarzucasz
      • zettrzy Re: Zamaszyste spódnice 30.07.06, 06:33
        a jakie to ma znaczenie co temu koledze jakis widok powoduje?
        • siamlady Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 10:22
          Bardzo ładne spódnice. Zwłaszcza jeżeli ktos nie ma wyaznie zarysowanych
          bioder, to natychmiast je będzie w nich miał. Promują obecną polityczną
          tendencję proodzeniową i przyrostową.

Na szczęście na jesień wracają ołówki i kopertówki!
      • ab99 Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 10:21
        Ładne ale drogie.
        • dopisaniapostow Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 21:16
          ladne,ale modne to byly w zeszlym roku. jakos w tym-wyginely
      • irini Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 11:16
        Strasznie drogie, ale bardzo podobne można sobie kupić na targu z a 40 PLN, a w
        ciuchach ... cóż, w ciuchach nie sprawdzałam. Ale jesli są, na pewno taniej.
        • irini Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 11:18
          irini napisała:

> Strasznie drogie, ale bardzo podobne można sobie kupić na targu z a 40 PLN, a
          w
          >
          > ciuchach ... cóż, w ciuchach nie sprawdzałam. Ale jesli są, na pewno taniej.
          Tylko zastanawiam się, czy jest sens kupować jeszcze jedną spódnicę?
      • de-bordo Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 11:20
        Dlaczego te spódnice sa tylko w trzech kolorach?????
        Znowu tentencja do umundurowania - wtopienia się w tłum - w sklepach to samo
        spódnice są kobiece nadające się i do stylu romatycznego i do przełamania
        konwencji ale tu trzeba ruszyć wyobraźnią i smakiem
        Modne trzy kolory i cała ulica w brązach niebieskościach bielach trochę różu
        Nuda -
      • mili_vanili To się już "przejadło"! 01.08.06, 11:53
        Jak na lato te spódnice są rewelacyjne: wygodne, ultrakobiece, pobudzające
        wyobrażnię :P
        tylko królują już dobry drugi/trzeci sezon, zarówno w *markowych* butikach,
        sieciach, jaki i na bazarkach...

Większość kobiet ma choć jedną taką w swojej szafie, a na te w *etniczne* wzory
        już nie mogę patrzeć.
        • mon.dan Re: To się już "przejadło"! 01.08.06, 13:18
          zgadza sie, ale są tak cudownie wygodne i na tyle okazji, że... idę sobie dziś
          taką kupić. Beżową. Bawełnianą. Bez wzorków.
      • eron Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 16:59
        cudowne i kobiece,tak urocze tylko latem:)) najpiekniejsza jest firmy
        CHEEROKE,pozdro
        • tlss Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 17:17
          wrrrwwhm...........
      • inessta Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 17:20
        tylko szkoda, że są w rozmiarach XS do L. Dlaczego nigdy nie można dostać takich
        fajnych kiecek w rozmiarze XL lub więcej??
        • mikams75 Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 17:28
          one sa szerokie i moze L by wystarczylo? trzeba mierzyc, bo ja sama mam duzy
          tylek i pokazne uda i klopoty ze znalezieniem rozmiaru, bo jak juz wejdzie na
          mnie to w pasie o dwa rozmiary za duze. A w tych spodnicach moge wybierac
          mniejsze rozmiary, bo nie ma ograniczen w udach.
      • bebe.o Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 20:21
        Jeśli kobieta ma odpowiednią figurę i dobrze się w tym czuje,to nikomu nic do
        tego.Nie noszę takich spódnic,bo mi nie pasują.Co nie znaczy,że mi się nie
        podobają na innych dziewczynach:-)A jeśli chodzi o zwis...kobiety ubierają się
        dla siebie i dla innych kobiet,a nie dla facetów.Dla facetów to sie
        rozbierają(no...i dla niektórych kobiet...)
        • tomq Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 21:31
          kapitalne są te spódnice, co nie znaczy, że nie podobają mi się mini,pończoszki
          itp. Inna rzecz, że sa kobiety które cokolwiek by załozyły wyglądają uroczo. w
          mysl powiedzenia "przystojnemu i to w rondlu do twarzy" Nie wiem czemu ale mnie
          nie podobają się kobiety w spodniach są dla mało kobiece. spódnice sukienki to
          jest to!
      • lanja Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 21:27
        Bardzo lubię. A jak ktoś ma problemy to każde wytłumaczenie jest dobre, nawet
        spódnica.:)
        • p.bera Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 21:57
          chyba ze kobieta ma grube nogi to wtedy jakos ciezko przyciagnac wzrok faceta,
          ale i tak nie ma nic gorszego od kobiety która przy takiej figurze nosi
          spodniczki....
          • lanja Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 22:01
            No to nie pozostaje Ci nic innego niż w otchłan się rzucić bo nie masz wpływu na
            to co kto nosi. Albo poszukaj dziewczyny, ktora ubiera się specjalnie żeby
            przyciągnąć wzrok faceta, oczywiście takiej z chudymi nogami, bo chyba większych
            problemów nie masz.
      • alaster dzieci kosmosu 01.08.06, 22:14
        Libretto do opery „Monnari” (podtytuł „Esencja błękitu”).

Od urodzenia z głową w chmurach, tak niebezpiecznie wysoko, w oderwaniu od
        prozy i materii, od zawsze ponad. Dotykającą błękitu nieba - niegasnącej
        obietnicy nowego, fascynującego poranka, byłaś...
        Pielęgnując w sobie skrywaną przed światem tęsknotę odkrycia tajemnicy gwiazd,
        ich blasku, zapatrzona w konstelacje i szukając wśród nich swojego miejsca.
        Gwiezdnym pyłem, jesteś....
        Niczego już nie zmienisz, nie oszukasz przeznaczenia, nie zmusisz drzewa
        rosnącego gałęziami w górę, aby nagle zakwitło pod ziemią, nie masz szans.
        Dograsz rolę wylosowaną w pierwszej i jedynej turze loterii do końca – mimo
        wszystko. Zawsze lojalna i szczera, będziesz....

Ładna spódnica, niby jedna z wielu a jednak wyjątkowa... :)
      • yendras1979 Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 22:21
        moim skromnym
        wszystkie kobitki którym natura poskąpiła super figury
        będą w tych kieckach naprawdę nieźle wyglądać
        mi się bardzo podobają
        więc kupujcie i noście :)
      • pinion Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 23:37
        Spodniczki przesliczne:)

Najbardziej rozbawila mnie " 99,90 zł Click Bawełna. Rozmiary: 36-44
        Fot. Lukasz Falkowski/ AG".

Mam taka sama spodnice, uszyta wlasnorecznie z materialu kupionego w sklepie z
        tkaninami ( material to byly dwa polkola na bialym tle ). Kosztowalo mnie to
        godzine pracy i 30zl.
        • pinion ech 01.08.06, 23:39
          Moj post wyzej, tak naprawde wiekszosc z nich ma zdecydowanie wygorowane ceny.
        • ex_oriente_lux Re: Zamaszyste spódnice 01.08.06, 23:43
          bo to pozostałe 69.90zł to cena metki :) no i marża, i dystrybucja i promocja, reklama i nie wiem co jeszcze tam może być :)
          Za czasów młodości mojej mamy szyło się takie spódnice z tetry :) ja kilka dni temu znalazłam na dnie szafy materiał, biały, na dole tyrkusowe hafty, idealny na taką spódnice. Aaa, a moja mam nosi teraz bluzkę z koronki, którą odstawiła 20 lat temu, a teraz jej się przypomniało :)
      • paula.damska Re: Zamaszyste spódnice 02.08.06, 15:50
        To chyba dotyczy większości mężczyzn. Oni tak ragują na krótkie spódniczki.
        Niektórzy to z wrażenia chętnie by przymierzali te nasze fatałaszki. :-)
      • dominika8 Re: Zamaszyste spódnice 02.08.06, 18:11
        odkąd takie spódnice są modne, zaczęłam w ogóle nosi spódnice. Dobrze się w
        nich czuję, a ulica też jakaś taka kolorowa się zrobiła
      • ciemna_blondynka Re: Zamaszyste spódnice 05.08.06, 11:34
        Te spódnice są świetne - nie tylko dla kobiet, które mają kiepską figurę - wiem
        po sobie. Wygląda się w nich świetnie: wydłużają optycznie nogi (jeszcze
        bardziej ;-)), można je nosić w dzień i na wieczór (kupiłam taką w HM: czarną w
        jakieś tam kwiaty czy coś), do marynarki na uczelnię i na randkę, i do pracy. I
        nie trzeba się martwić o gniecenie, niepraktyczność, itd. I słowo daję,
        mężczyźni doceniają.
        Zresztą, może one są absolutnie aseksualne, tylko ja jestem jakaś...

A w mini nie wszędzie wypada, proszę dać sobie powiedzieć. Czasem po prostu nie
        uchodzi. W dodatku: można mieć ładne nogi, a jednak po prostu nie przepadać za
        pokazywaniem ich całemu światu. Zresztą, widzę te niektóre mini, co to pokazują
        nie tylko nogi, ale i resztę powyżej... To jest niesmaczne. A potem się baby
        dziwią, że są traktowane powierzchownie. Jak facet widzi jej genitalia, to co
        ma zrobić, że bywa wtedy raczej powierzchowny...?

Pozdrowienia :-)
      • zewszad_i_znikad Re: Zamaszyste spódnice 20.08.06, 18:59
        Piękne, tylko dlaczego tak mało naprawdę długich? Toleruję tylko dwie długości
        spódnic: do kolan (lub tuż przed kolano) albo do kostek, nienawidzę długości
        midi. Nic nie mam do tych, którym się to podoba, ale w moim osobistym odczuciu
        midi jest "paniusiowate".
        • jodiee Re: Zamaszyste spódnice 21.08.06, 11:44
          mi rowniez bardzo podobają sie te spodnice, tylko ja wlasnie wole dlugosc taką
          do kolan lub lekko przed, nie lubie takich za kolano, bo chyba jeszcze
          mnie "zmniejszają" takie spodnice, jestem niska i jak zaloze taką spodniczke to
          wydaje mi sie ze jestem jeszcze mniejsza -a za butami na wysokim obcasie nie
          przepadam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka