Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rzym zakupy

03.08.06, 22:42
    no wlasnie,jak w temacie.gdzie warto sie wybrac na zakupy w rzymie? i kotre
    wloskie marki sa godne polecenia?
    Obserwuj wątek
      • ilecka Re: Rzym zakupy 03.08.06, 22:47
        Zależy w jakim stylu...

Godny polecenia w sportowym stylu na pewno Diesel i Miss Sixty, Replay już
        troche bardziej dziwaczny.
        Można też zajrzeć do Sisleya i Motivi.
        • cioccolato_bianco Re: Rzym zakupy 03.08.06, 22:49
          takie sklepy to chyba wszedzie sa..
          • ilecka Re: Rzym zakupy 03.08.06, 22:52
            Ale wymieniłam włoskie marki, a poza tym, nie ma to jak kupione na miejscu,
            mnie przynajmniej takie kupowanie zawsze sprawiało radochę, no i na miejscu
            znajdowałam inne rzeczy.
            • milena58 Re: Rzym zakupy 03.08.06, 23:20
              Ilena; a wiesz gdzie w Rzymie znajduja sie te sklepy? Na Piazza di Poppolo
              moze? konczac moj pobyt we Wloszech, gdzie aktulanie jestem, chce wybrac sie do
              Rzymu na zakupy, najlepiej jesliby byloby to skupisko sklepow. pozdrawiam
              • ilecka Re: Rzym zakupy 03.08.06, 23:22
                Nie mieszkam w Rzymie, ale możnaby poszukać jednej ulicy z większością fajnych
                sklepów, bo na pewno taka jest. Jutro! bo idę spać
              • ilecka Re: Rzym zakupy 04.08.06, 09:24
                A więc te sklepy znajdziesz na via del Corso, jedna z najsłynniejszych ulic ze
                sklepami w Rzymie.
                Powodzenia!
      • tralalumpek Re: Rzym zakupy 03.08.06, 23:23
        nie wiem czy to wloskie ale wlasnie w rzymie spotkalam ciuchy marki 'list'
        polecam goraco, fantastyczne pod kazdym wzgledem
      • bianca07 Re: Rzym zakupy 04.08.06, 11:41
        GB Pedrini, fajne ciuchy
        • presens Re: Rzym zakupy 04.08.06, 13:32
          W Rzymie na super zakupy się nie nastawiaj.Butiki znanych projektantów z cenami
          niedostępnymi dla przeciętnych ludzi,poza tym jakieś tam benettony z miernej
          jakości szmatami.Poza tym dużo butików na via del corso,małe sklepiki ale nic
          ciekawego.
          Mozna kupić fajne okulary słoneczne,duży wybór markowych i ceny lepsze niż w
          Polsce.Lepiej przewalić kasę w knajpach i muzeach.
          • ilecka Re: Rzym zakupy 04.08.06, 14:11

presens napisała:

> W Rzymie na super zakupy się nie nastawiaj.Butiki znanych projektantów z
            cenami
            >
            > niedostępnymi dla przeciętnych ludzi,poza tym jakieś tam benettony z miernej
            > jakości szmatami.Poza tym dużo butików na via del corso,małe sklepiki ale nic
            > ciekawego.

Ale dowaliłaś...
            • milena58 Re: Rzym zakupy 04.08.06, 21:38
              dziekuje bardzo za podpowiedzi;) poszukam tej ulicy i sama ocenie:) nie znam
              kompletnie rzymu,bylam tylko raz i bardzo krotko;)pozdrawiam bardzo serdecznie;)
      • ofelia1982 Re: Rzym zakupy 05.08.06, 16:08
        Motivi
        • ofelia1982 Re: Rzym zakupy 05.08.06, 16:11
          aha, i LIST jeszcze. generalnie w Rzymie nie ma duzo takich galerii jak u nas.
          via del corso i jakbys byla na metro anagnina - to zapytaj jak dojechac
          autobusem (5 min.) do takiego malego centrum handlowego, zapomnialam jak sie
          nazywalo (choc tam mieszkalam:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka