Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Johnny Depp

15.08.06, 18:57
    Własnie wróciłam z kina z "Piratów z Karaibów" i natchniona postanowiłam
    założyć ten wątek.:) Co sądzicie o tym panu? Osobiście uwielbiam, piękny
    meżczyzna z duszą. Takich aktorów wśród młodego pokolenia szukać ze świecą.
    A żeby nie było że nie o modzie to dla wzrokowców:

www.johnnydeppfan.com/portraits/handhair.jpg
    www.johnnydeppfan.com/candids/c94.jpg
    www.johnnydeppfan.com/candids/c104.jpg
    www.johnnydeppfan.com/portraits/p132.jpg
    www.johnnydeppfan.com/portraits/p153.jpg
    Zawsze podobał lubiłam jego styl, taki antypięknisiowaty.
    Obserwuj wątek
      • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 18:58
        Eee, wybaczcie ostatnie zdanie, mozecie wybrać bardziej adekwatne słowo a
        niepotrzebne skreślić.:)
        • asiawoodstock Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:03
          Gra aktorska na wysokim poziomie, to prawda. Ale wizualnie mi nie odpowiada
          (jakiś taki szuszfol z niego), choć lubię brunetów z brązowymi oczami.
          • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:07
            Co to jest szuszfol?:) Serio, nie wiem.
            • ghjp Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:16
              swietny aktor. i fajny facet:P
      • r.richelieu Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:19
        > Zawsze podobał lubiłam jego styl, taki antypięknisiowaty.

Lepiej powiedzieć, że ma styl flejtucha.
        • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:21
          Może i ma, ale jak mu w tym uroczo.:) To jednak sztuka wyglądać jednoczesnie
          flejtuchowato i interesująco.
          • r.richelieu Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:30
            Niegrzeczni chłopcy zwykle są bardziej interesujący niż grzeczni, a
            flejtuchowatość bardzo pomaga w takim wizerunku. To jednak sztuka być
            niegrzecznym chłopcem, a jednocześnie nie być flejtuchem. ;)
            • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 19:38
              Co racja to racja.:) Ale są też tacy, którym bycie flejtuchem nic nie ujmuje i
              nie sprawia wrażenia pozowania na niegrzecznego chłopca - to też sztuka.:) To
              sprawa osoby a nie ciucha, a jeśli kogoś czyni ubranie to łatwo to poznać.
              • r.richelieu Re: Johnny Depp 15.08.06, 22:26
                Racja. Ale poza śliczną mordką Depp ma "trochę" nie mój system wartości. Samo
                bycie na nie, bo ja też jestem trochę na nie, nie wystarczy
                Jeśli o modzie
                Na tym zdjęciu wygląda nie tylko jak człowiek, ale wręcz fantastycznie
                niesztampowo
                img82.imageshack.us/img82/6526/deepvanessagg17zs.jpg
                ale wcześniej zdarzało mu się przyjść na takie okazje w obszarpanym berecie i
                brudnych butach. Fuj. Niegrzeczny chłopiec przychodzi na Oskary czy inne Globy
                ubrany jak wyżej, a nie w czymkolwiek co wygląda jak psu z gardła.

Czytałam gdzieś, że zamierza po 50-tce przejść na emeryturę, bo nie chce by
                mówiono o nim, że dobrze się trzyma jak na swój wiek. Jeśli to nie
                fikcja "dziennikarska" to świadczy o straszliwych sprzecznościach. Bo z jednej
                strony buntuje się przeciw nadawaniu mu etykietki chłoptasia-laleczki, a
                jednocześnie nie chce się zestarzeć na oczach widzów, by pamiętali go wyłącznie
                jako chłoptasia-laleczkę.
                Jego własny film też jakiś taki niedojrzały mocno. Zamiast wziąć się do roboty
                poszedł na łatwiznę. Zamiast zacząć oszczędzać od pierwszego dolara za tę
                sprawę, nakupił bzdur. Ble. Kiedy wreszcie poderżnął gardło temu tłuściochowi
                wydaje się to bardzo rozsądne na tle tego, co zrobił wcześniej. W końcu
                w "mieście" bezprawia trzeba być szeryfem samemu dla siebie. Też bym tak
                zrobiła. ;) Dołożyć tu księdza jako pośrednika i mamy dwa jedyne dorosłe
                zachowania.
                Piotruś Pan jeden. Ciekawe jak Piotruś Pan się starzeje. Zmarszczki też są
                seksi, ale u facetów, nie u Piotusiów Panów.

A filmów z Deppem obejrzałam większość, co opisuje mnie "jaka stara taka
                głupia" ;)
                • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 22:54
                  Wiesz, role które Depp wybira stawiaja go w opozycji do przysłowiowej laleczki.
                  Nie słyszałam o tej emeryturze, też mi to do niego nie pasuje, ale moze to
                  plota, albo takie coś co miało znaczyć coś innego.:) Nie wiem. Nawet jeśli Depp
                  codziennie rano staje przed lustrem i sprawdza czy czasami nie przybyła mu jakaś
                  zmarszczka, to na tle różnych Bradów Pittów (którego chirurg plastyczny dba o to
                  żeby zmarszczek nie było, co widać) czy innych Tomów Cruise'ów (który IMHO ma
                  nie po kolei) - ba, nawet bez tego tła - jest zjawiskiem wyróżniającym się i
                  postacią którą się zapamięta ze względu na filmy, aktorstwo, oryginalność i styl
                  bycia, a nie ze względu na śliczna buźkę.
                  Depp już chyba dawno wyrósł z Piotrusia Pana, przynajmniej takie sprawia
                  wrażenie. A wracajac do wyglądu - jego image sprawia, że większosć znanych mi
                  kobiet wcale nie uważa go za atrakcyjnego, tylko za nieco dziwnego.:)
                  A jego filmu, wybacz, nie pamiętam zbyt dobrze bo męczyłam się na nim straszliwie.:)
      • kalinazkalinowa Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:28
        za jego wizerunkiem prywatnie nie przepadam a już jego wybranki od serca
        kompletnie nie toleruję chyba z zazdrości ;)
        natomiast jako aktora - uwielbiam
        ten facet ma coś w sobie role dobiera doskonale jest znakomity
      • kalinazkalinowa Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:29
        obejrzyjcie "Rozpustnika" tam dopiero zagrał pokazał chłopczyk co potrafi ;)
        • d.aga87 Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:37
          oj pokazał... :D świetny facet, bez wątpienia ma w sobie to "coś".
          Straaaaaasznie pociągający...
          • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:47
            > oj pokazał... :D

Uuu, chyba nie przyuważyłam ironii.:) No to trzeba obejrzeć.:)
        • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:45
          Widziałam 3/4 z filmów w których zagrał, ale 'Rozpustnik" dopiero przede mną.
          IMHO w większosći filmów (jeśli nie we wszystkich, no - pomijajac ten horror w
          którym zagrał chyba jeszcze jako nastolatek) pokazuje co potrafi:), jego
          postacie są z krwi i kości, a on sam tworzy klimat. Prywatnie uwielbiam go w
          takich rolach z puszczaniem oczka do widza - jak właśnie Jack Sparrow, jak w
          "Sleepy Hollow" czy "Pewnego razu w Meksyku", chociaż gdy wciela sie w "poważne"
          postaci - Gilberta Grape'a czy Jamesa Barrie też jest świetny.
          Jedyne co mi się nie podobało to jego debiut reżyserski - Johnny jak zwykle
          dobry, ale film kiepski.
        • kum-nye Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:47
          Tylko sam "Rozpustnik" podobno kiepski...
          Flejtuch czy tez nie- ma swój styl, który z pewnością go wyróżnia :) Czasami wygląda całkiem fajnie, a czasami beznadziejnie jak dla mnie... Jako aktora uwielbiam, jako mężczyznę też:)

Kilka dodatkowych zdjęć "kreacji" skoro to forum moda:
          1. s2.supload.com/files/default/71405622.jpg
          2. images.vietnamnet.vn/dataimages/original/images466473_SAG_JohnnyDepp_VanessaParadis.jpg
          3. img65.imageshack.us/img65/9763/manson31yu.jpg
          4. img82.imageshack.us/img82/6526/deepvanessagg17zs.jpg
          5. s2.supload.com/files/default/jdepp3.jpg
          6. img17.imageshack.us/img17/623/johnnydeppsmokebreak31fp.jpg
          7. s2.supload.com/files/default/jack-depp-lily-rose-depp-johnny-depp03.jpg
          8. img455.imageshack.us/img455/6613/69065dmcparisjd3456loca8.jpg

PS. A Vanessa Paradis coś w sobie ma...
          • lanja Re: Johnny Depp 15.08.06, 20:51
            > PS. A Vanessa Paradis coś w sobie ma...

Fakt, chociaż z jego dziewczyn wizualnie najbardziej odpowiada mnie Winona - mój
            typ urody.;)
            Vanessa bardzo subtelna, taki elfik. Trochę podobny typ urody do Kate Moss
            (również była Deppa - co on w niej widział?) ale o niebo ładniejsza.
            • black_magic_women Re: Johnny Depp 15.08.06, 21:54
              Lubie go baaardzo...
          • kragmel Re: Johnny Depp 16.08.06, 12:23
            kum-nye napisała:

> Tylko sam "Rozpustnik" podobno kiepski...

z "rozpustnika" chciałam uciekać, ale nie miałam jak, bo jeszcze metro nie
            jeździło. to nie jest zły film, to jest film, który nie bardzo wiadomo co
            chciałaby przekazać. poza tym nie da się go oglądać dla ładnych obrazków, bo
            takich tam nie ma.
      • foamclene Re: Johnny Depp 15.08.06, 21:57
        haha ;) ja bylam wczoraj
        gdyby nie on nie przetrwalabym tego seansu

jest swietny ;)
      • violatress Re: Johnny Depp 16.08.06, 00:03
        jedyny czlowiek na swiecie, ktory w stroju kloszarda wyglada korzystnie:)

tak na powaznie - pomijajac "desperado 2" i "9 wrota" - nie widzialam chyba
        zlego filmu z jego udzialem (a widzialam wiekszosc) - potrafi dobierac role jak
        chyba zaden "piekny chlopiec" hollywoodu. "Arizona dream" to jeden z moich
        ulubionych filmow wogole, a jego wspolpaca z Timem Burtonem zawsze owocuje czyms
        wyjatkowym. Sama jego obecnosc na ekranie magnetyzuje, wystarczy spojrzec na
        taki "Z piekla rodem" - "pociagnal" caly film, to samo z piratami - "zagral"
        obraz, tak naprawde fabula i inni aktorzy byli tylko tlem dla jego brawurowej
        kreacji.

Co do walorow estetycznych -> tylko z bródka. Chyba, ze w "Edwardzie
        nozycorekim" - tam wygladal slodziutko ;)
        • oka5 Re: Johnny Depp 16.08.06, 11:31
          Bardzo mi się podoba, ale wyłącznie bez wąsów i brody.
      • sumire Re: Johnny Depp 16.08.06, 11:40
        ja wiem, czy antypięknisiowaty?... jak dla mnie - nie ujmując, bo cenię bardzo -
        ma taką lalkowatą nieco urodę. dość kobiecą w gruncie rzeczy.
      • cioccolato_bianco Re: Johnny Depp 16.08.06, 11:43
        kiedys mi sie podobal, a teraz te kosci policzkowe - no jakos niekoniecznie :)

co do filmu, to widzialam go prawie 3 tyg temu i hmmm.. wiele nie pamietam,
        wiec moze to mowic samo za siebie ;) pametam tylko, ze straaasznie byl dlugi
        film, a johnny gral wszystkie sceny jedna mina. moze i smieszna, ale ilez
        mozna? do znudzenia.
        • foamclene Re: Johnny Depp 16.08.06, 12:13
          oj tak film jest stanowczo za dlugi
          wygodny fotel i torba rodzynek w czekoladzie nie ulzyla w cierpieniu,
          ale JD w tej roli bardzo mnie bawi :) a w moim wieku juz niewiele rzeczy
          czlowieka rozwesela ;)

za kare moj chlop bedzie sie meczyl na samotnosci w sieci i palimpsest ;)
          • manolya1 Re: Johnny Depp 16.08.06, 12:37
            Co do "Rozpustnika", to film wg mnie jest swietny. Co prawda bardzo ciezki i
            faktycznie moze znudzic kogos, kto nie gustuje w takich klimatach, ale
            poruszajacy i ambitny.
            A Johnny Depp...no coz - nic dodac, nic ujac. Niepowtarzalny styl, swietna gra
            aktorska, mimika twarzy i te kosci policzkowe polaczone z brudka i wasami.... ;)
          • lanja Re: Johnny Depp 16.08.06, 15:35
            Reczywiście film średni, chociaż dało się przeżyć. Ale pierwszą część bardzo
            lubię i oglądałam z rogalem na twarzy, bo fajny film przygodowo - rozrywkowy to
            ostatnio nieczęste zjawisko (w sumie paradoksalnie).
          • cioccolato_bianco Re: Johnny Depp 16.08.06, 23:47
            tak wiele osob sie smialo. np moja rok mlodsza kolezanka na fotelu obok. a ja
            pomyslalam, ze to smutne, ze takie 'glupotki', jak sceny ucieczki przed banda
            ludojadow zupelnie mnie nie bawia ;)
            • pianazludzen Re: Johnny Depp 16.08.06, 23:51
              ja sie tak czuje jak ogladam z kims shrecka, bo mnie nie smieszy :( taki ze
              mnie odmieniec:(
              • cioccolato_bianco Re: Johnny Depp 17.08.06, 00:25
                shreck mnie tez nie smieszy :( ale o dziwo ogladajac poprzedniego garfield'a
                smialam sie do lez...
                • pianazludzen Re: Johnny Depp 17.08.06, 00:34
                  ufff:)

a mnie smieszyl bardzo np serial "glowa rodziny" ("family guy"). Szkoda ze juz
                  go nie ma :(
            • foamclene Re: Johnny Depp 17.08.06, 00:06
              takie kino trzeba lubic
              albo byc 32-letnim chlopczykiem ;)
      • liselle Re: Johnny Depp 16.08.06, 13:47
        Cudny. 40 lat a ciągle wygląda jak chlopczyk :)
      • papryczka_ag Re: Johnny Depp 16.08.06, 13:54
        Jakby się ubierał stale tak, jak w "Charlie i fabryka czekolady" to by było
        coś :)

Uwielbiam go. Jako aktora chyba najbardziej. Bo jako facet jest uroczy ale nie
        budzi zaufania.
        • sabriel Re: Johnny Depp 16.08.06, 15:40
          Twarz ma niebrzydką,no jest przystojny,ale jesli chodzi o styl to taki flejtuch.
          Taki buntownik, ale na pokaz.
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: Johnny Depp 16.08.06, 22:47
        Ja go uwielbiam po prostu. Za styl jak i za aktorstwo. W Piratach gra
        swietnie. Może ktoś napisze coś o Rozpustniku. o co wtym filmie chodzi?
      • pianazludzen Re: Johnny Depp 16.08.06, 23:35
        Mnie najbardziej urzakl jako Edward Norzycorek.

Myslicie ze jestem jakas zboczona?:))

Ogolnie mezczyzna "w moim typie" :) W mojej prywatnej Wielkiej Trojcy, tuz obok
        MAthieu Kassovitza i Jarvisa Cockera :D
      • magdaksp Re: Johnny Depp 17.08.06, 00:37
        podoba mi sie tylko jako pirat:)
        • anulkina Re: Johnny Depp 17.08.06, 06:58
          Eh jesli o mnie chodzi to CIASTECZKO :)))
          • annie_laurie_starr Re: Johnny Depp 17.08.06, 08:01
            Nigdy mi sie nie podobla, chociaz aktorem jest niezlym.
            Nie moge zrozumiec co w nim rzuca kobiety na kolana.
      • adsa_21 Re: Johnny Depp 17.08.06, 08:21
        hmmm...swietny koles,mimo ze chudy:-)
        ma oryginalny styl ktory bardzo mi sie podoba.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka