topolowka 21.08.06, 12:02 Czy we Wroclawiu nie mieszkaja ludzie, ktorzy skonczyli juz dwadziescia piec lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyblue Re: Wrocław by night 21.08.06, 14:09 topolowka napisała: > Czy we Wroclawiu nie mieszkaja ludzie, ktorzy skonczyli juz dwadziescia piec > lat ??? tacy nie bywają w daytonie ;] artykuł beznadziejny, widać że autorzy o wrocku pojęcia nie mają, błędy rzeczowe. czy ktoś na tych zdjęciach widzi tę różnorodność stylu? dla mnie to raczej jednorodność i to w złym guście. wstyd. a naprawdę we wrocku wcale nie jest tak źle :P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wrocław by night 21.08.06, 14:27 Mnie to przypomina Manieczki, z całym szacunkiem dla Manieczek. Klabing średniej klasy i nic ponadto. To jednak sesja z Kraka nie była taka zła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wrocław by night 21.08.06, 17:31 poza pieknymi nogami na pierwszym zdjeciu niz mi sie nie pododba... pani ze slonecznikiem... czy mi sie tylko wydaje czy ma torebke zupelnie nie pasujaca do kostiumiku? Odpowiedz Link Zgłoś
77bazyl Re: Wrocław by night 21.08.06, 18:09 brzydkie te nogi nie sa ale ladne tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Piekne nogi to jednak podstawa ... 22.08.06, 15:43 może to mocno niespraiwdliwe, ale tak uważam ... Cała reszta to juz tylko dodatki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angiem78 Wrocław by night 21.08.06, 15:59 tacy "starzy" w nocy kiedy GAZETA robi zdjęcia już spią Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Wrocław by night 21.08.06, 16:03 Wygląda na to ,że nocą tylko podobizny Dody grasują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: Wrocław by night 21.08.06, 16:53 Kolejny fotoreportaż który nie pokazuje nic ciekawego po nudnym Krakowie i tragicznym Spocie, Wrocław też nie zachwyca. Na polskich ulicach naprawdę są ludzie lepiej, a przede wszystkim ciekawiej ubrani! Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: Wrocław by night 21.08.06, 17:00 Widze ze gazeta na czasie....Rocker zamkniety juz od chyba pol roku...tak samo jak Diabolic...i nie ma gdzie chodzic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Wrocław by night 21.08.06, 19:15 i ten Rocker w samym Rynku, dokładnie na środku, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Wrocław by night 28.08.06, 20:08 heh, a madness?? rzut beretem od Ratusza. pod warunkiem, że dysponujemy beretem o srednicy kilometra. a co do do zdjęć. może ta bida z nydzą to wszystko przez studentów, co się obijają po domach swych rodzinnych albo harują na wyspach, zamiast chodzić nocą po Wrocławiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca pan fotograf sie nie wysilil 21.08.06, 17:13 fotki okiej ale mozna bylo jeszce poszukac z tym obiektywem obiektow Odpowiedz Link Zgłoś
77bazyl Wrocław by night 21.08.06, 18:07 o bosz ale zenada i buractwo. "ach, jestesmy malarkami i interesuje nas buddyzm oraz wegetarianizm". pozim bravo girl a nawet gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Wrocław by night 21.08.06, 19:52 mam wrażenie, że co miasto....to gorzej...ciekawe co będzie w tym tygodniu...chyba już wspomniane Manieczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wrocław by night 21.08.06, 20:05 artykuł jest tragiczny, podobnie jak sesja do nie-Wrocławianek - Daytona, obok WZ i Metropolis to klub, gdzie bywają głównie nieletnie kopie Dody, zdjęcia są więc zupełnie nieobiektywne i należy się nimi za bardzo nie sugerować... a Wrocław by night ma tysiąc innych miejsc i rzeczy do zaoferowania, które faktycznie oddają klimat tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Wrocław by night 21.08.06, 21:01 aż korci, żeby wziąć sprzęt, wyruszyć w miasto i zrobić kontr-sesję :P z ciekawymi miejscami, ciekawymi ludźmi i dobrze zrobionymi zdjęciami ;) IMO "wysokie obciachy" robią antyreklamę. i zgadzam się, z numeru na numer poziom coraz niższy, strach się bać co bedzie dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gutter_glitter Re: Wrocław by night 21.08.06, 22:21 hmmm... to może ja się zgłoszę - ta sesja jest przerażająca. szczerze to ja na zakupy do Biedronki lepiej ubrany chodzę...wstyd i hańba to, a nie mój Wrocław by night. n-nicky, dziennikarstwo jest najlepiej ubranym kierunkiem, wiec trzymajmy się razem;) g_g, czyli dawny Umbra Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wrocław by night 21.08.06, 22:36 taak, kontrsesja stanowczo by się przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
fantazmat Re: Wrocław by night 22.08.06, 01:57 no, mi bardzo się podoba, że we wro wszyscy mają takie ekstrawaganckie zainteresowania - dietetyka i rolki. ciekawe, gdzie na tych rolkach te tłumy jeżdżą?! i ani jednej osoby na rowerze, no halo. a co do daytony, to podejrzewam, że jakaś kryptoreklama w grę może wchodzić, taka wielka fota szyldu i tych dziuń. ani słowa o mleczarnii, bezsenności, a raczej całym pasażu niepolda, żeby parę miejsc wymienić. żenada, co tu dużo pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-beza Re: Wrocław by night 22.08.06, 12:26 Ja rozumiem, że fotograf w wolnych chwilach lubi chodzić na dicho i fotografować co dorodniejsze laski. Nie ma w tym nic złego, ale czemu publikuje to w dziale o modzie, zamiast np. pokazywać kumplom? Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Wrocław by night 22.08.06, 12:44 Nie mieszkam we Wrocławiu, ale czasem tam bywam i stwierdzam, że te zdjęcia są straszne. Mi wystarczyłby 10 min po ulicach Wrocławia, a znalazłabym o wiele więcej i o wiele lepiej ubranych ludzi. Z tych przedsawionych w artykule fajnie wygląda tylko Ania ze zdjęcia nr 3. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon666 Re: Wrocław by night 22.08.06, 13:24 Koszmarna moda. Gdzie oni wytrzasneli takie laszki? Z darow dla powodzian? Wiesnia-czeresnia. Odpowiedz Link Zgłoś
maghia Re: Wrocław by night 22.08.06, 18:33 A co do tego ma wiek? Połowa moich znajomych przed 20-stką, chodzi po domu w lepszych i oryginalniejszych ciuchach niż te paniusie... Najlepszy jest podpis "Daria striptizerka"! one wszystkie tak wyglądają! ZGROZA, takie fajne miasto takimi zdjęciami zbeszcześcić!!!! JAK WYCHODZĘ Z PSEM< TO WIDZĘ LEPIEJ UBRANYCH LUDZI Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Wrocław by night 22.08.06, 21:15 Ech, jak zwykle zdjęcia miejskie nie pokazują nic ciekawego - już chyba Kraków był najlepszy. A tutaj? Coś by się znalazło, ale żeby od razu szum robić.:) Po wygladzie klubowiczek widzę, że Daytona to chyba miejsce średnio ciekawe. A (nie mogę oprzeć się złośliwości) "żyje pełnią życia" pewnie znaczy "nie uczy się, nie pracuje, chodzi na imprezy".:) Ale żeby nie być taką pesymistką - dziewczyna z pieskiem ma ładną spódnicę i kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafiolet Ania, l.25, foto nr.3... 23.08.06, 02:14 ..prezentuję się naprawdę atrakcyjnie i inteligentnie sposród spozostałych. Miła aparycja w połączeniu z ciekawą kompozycją stroju. Nie jestem kreatorem mody, a uważnym obserwatorem nocnego życia Wrocławia:-) PS.Hm,napiłbym się z Anią kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Daria striptizerka bueheheheh 100% żenada n/t 23.08.06, 18:58 taa uchowaj boze takie striptizerki hehe. tez jestem z Wrocka,imprezuje ostro nie chwalac sie[no moze bardziej kiedys,za licealnych czasow]teraz juz tylko jak wpadne przejazdem.i te obserwacje sa zalosne-sa dziesiatki lepiej ubranych ludzi,po prostu wysokie obciachy[:PP] odstawily lekka wies. Odpowiedz Link Zgłoś
soren1 Wrocław by night 24.08.06, 11:16 Swego czasu jezdzilem do Niemiec, i tam czesto przy drodze widywalem stojace dziewczyny.Nie wiem co tam robily może grzyby sprzedawaly(choc w zimie tez tam chadzały) Ich strój łudzaco przypomina mi stroj wroclawianek.... chmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wrocław by night 24.08.06, 11:36 to moze jeszcze powinno byc, Basia kupila swoje ciuchy na bazarze a buty na allegro. tragedia. zdjecia i opisy jak z jakiegos bravo 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Wrocław by night 28.08.06, 09:11 We Wrocławiu bywam - kocham to miasto :-) Więc powiam szczerze, że dla mnie kwintesencją artystycznego Wrocka jest Kalambur (o ile jeszcze istnieje) i jego niesamowita dekadencka atmosfera fin de siecle oraz ciekawa i nietuzinkowa klientela. Natomiast nadmuchany fotoreportaż WO to pseudomoda pseudoartystów, kumpli od kielicha młodszej kuzynki pani redaktor (stąd prawdopodobnie wiek under 30). Po raz kolejny spontaniczność tej sesji jest tak sztuczna, że aż piszczy ;-) Darujcie sobie więc tą ściemę o przypadkowo spotkanych przechodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
z_bias_owana Re: Wrocław by night 28.08.06, 20:50 totalne przekłamanie w tym fotoreportażu! nadreprezentacja słodkich dyskotekowych "dziewczynek". ewidentnie się nie zgadzam, jako stały obserwator miejskich trendów ulicznych! Odpowiedz Link Zgłoś
inappropriate pani z pierwszego zdjęcia.. 27.08.06, 21:42 .. faktycznie ma bardzo ładne nogi. a ta torebeczka LV to chyba nie oryginał? no chyba, że taki 'oryginał' z allegro. :D Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Wrocław by night 28.08.06, 22:09 wieje nuda, nic ciekawego. mam nadzieje, ze ta sesja jest niereprezentatywna, bo w przeciwnym razie prawdziwe byloby stwierdzenie, ze wroclawianki ubieraja sie baaardzo przecietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h wybór modeli do zdjęć=bezguście fotografa 28.08.06, 22:36 mieszkam we Wrocku i daję słowo,że ludzie ubierają się tu lepiej. Fotograf wybrał te laski do zdjęć albo tendencyjnie albo taki styl mu się właśnie podoba,co nie najlepiej świadczy o jego guście. Odpowiedz Link Zgłoś
takasobielola styl 29.08.06, 13:23 to przeciez jasne,że seria ta ma pokazac charakter danego miasta pod wzgledem "jednego stylu" w jakim nosza sie mieszkancy. stad na zdjeciach tylko dodki elektrodki i usportowione wersje dresów (mnie najbardziej rozwalił ten koleś piłkarz cały na biało w adidaskach). problem jest tylko jeden szanowny pan fotograf widac nie ma zielonego pojecia o wrocławiu i jego klimatach- taka sesje to on mogl sobie w czestochowie zrobic:) w kazdym miescie sa plastikowe laleczki, ale zeby robic z nich symbol jednego z najmodniejszych miast w pl? szkoda,że to poszło w kraj bo antyreklama niezła z tego wyszła. Ach radze przyjechac i przekonac sie ze to nie jest prawdziwe oblicze tego miasta...! Odpowiedz Link Zgłoś
raggiodelsole Re: styl 29.08.06, 15:20 "EWELINA, 21 lat. Żyje pełnią życia" hehe fajne ma zajecie;) Odpowiedz Link Zgłoś