zoofka 21.08.06, 14:45 Kiedyś była dyskusja na temat tatuażu na krzyżu.... spójrzcie na to.... Odrzuca mnie ten widok img83.imageshack.us/img83/3854/picw037tf4jz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Tatuaż.... 21.08.06, 14:52 Mnie ogole odrzuca widok tatuazu.Dla mnie jest beznadziejny,chocby nie wiem jak ladnie byl zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:00 nie podobaja mi sie tatuaze a co do tatuazu w tym miejscu to przypuszczam ze panienki nawet nie wiedza ze czasem dokladnie w tym miejscu tatuaz moze byc problemem u kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:02 naprawde?A jakie?ja widocznie nie uswiadomiona w tym temacie:p Odpowiedz Link Zgłoś
ms_marshall Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:17 Czasem w tym miejscu robia sie rozstepy. A jak jest tatuaz, to chyba kazdy moze sobie sam wyobrazic jak to wyglada... to taki problem z natury 'estetycznej' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 21.08.06, 16:17 ja tu o powaznych sprawach a ty o rozstepach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:16 masz na mysli ciążę i rozciąganie skóry? Uwierz mi - tatuaż na piersi jest bardziej problematyczny jeśli mówimy o tym temacie. Znam kogoś komu z wróbelka zrobił się nietoperz. Na krzyżu się nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:38 no i mam ciekawe obserwacje, jeszcze zadna nie wpadla na to o co mi idzie a przeciez tylko kobiety pisza czyli powinny duzo wiedziec o kobiecym cile, kobiecych problemach ewentualnych,.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tatuaż.... 21.08.06, 15:43 Na stare lata paskudnie to wyglada?Rozciaga sie podczas ciazy?Straaaaaaasznie boli?tral nie mecz mnie i prooooooosze cie powiedz bo ciekawosc juz mnie podjada Odpowiedz Link Zgłoś
ms_marshall Re: Tatuaż.... 21.08.06, 22:39 Moze chodzi o to, ze nie mozna w policji pracowac ;D ale to dotyczy obydwu plci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 21.08.06, 22:42 a moze.... poczekam na jakas wypowiedz lekarza a moze poloznej....a moze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ms_marshall Re: Tatuaż.... 21.08.06, 22:55 e, no nie, chyba tatuaz w rodzeniu dzieci nie przeszkadza? tak sobie zgaduje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 21.08.06, 22:57 a moze jednak w niektorych przypadkach , zwlaszcza takich kiedy trzeba uzyc igly....ale co mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: Tatuaż.... 22.08.06, 02:02 wiem! moze można uszkodzić nerwy na dole kregosłupa, odpowiedzialne między innymi za odczuwanie ograzmu? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 22.08.06, 11:09 dokladnie tak, wymyslilam sobie ze swiadomosc kobiet jest ociupine wyzsza ale jak widac sie pomylilam Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Tatuaż.... 22.08.06, 11:37 jakbyś miała naprawdę coś ważnego do powiedzenia to byś powiedziała. Ciesz się więc swoją samoświadomością kobiety dalej ale nie zamęczaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 22.08.06, 11:39 niniejszym to czynie kochaniutka bo przeciez dlaczego mam zbawiac swiat nieswiadomy pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna868 Re: Tatuaż.... 23.08.06, 19:33 Przypuszczam, ze Tralalumpkowi chodzi o trudność z wbiciem igly przy stosowaniu znieczulenia zewnatrzoponowego podczas porodu :) ale to tylko moje skojarzenie, nie wiem czy tak jest naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 23.08.06, 20:30 nie o trudnosc wbicia igly tylko o niewbijanie igly ze wzgledu na mozliwosc 'wepchniecia farby' razem ze srodkiem znieczul., lekarze odmawiaja tego rodzaju znieczulenia u pan z tatuazem w tym miejscu (w europie, moze w polsce nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Tatuaż.... 22.08.06, 11:38 To śmieszne :)) )) a jak zadrapiesz sobied palec u ręki to możesz cierpieć na jej bezwład?? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tatuaż.... 22.08.06, 11:42 tak, a jak we wczesnym dziecinstwie nosicz za ciasna czapeczke to mozesz cierpiec na ... Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Tatuaż.... 22.08.06, 09:17 Coś sobie wymyśliłaś i robisz cyrk. Położne i lekarki nie zaglądają na forum moda żeby wypowiadać się na temat tatuazy na krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tatuaż.... 21.08.06, 17:34 przeciez to nieprawda... to zaaranzowane zdjeice chyba... mialo byc smieszne moze... Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Tatuaż.... 21.08.06, 20:01 kiedys byla dyskusja o tramp stamp a ja lubie tatuaze, o ile nie sa tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Tatuaż.... 22.08.06, 04:20 To zdjęcie by mnie odrzucało nawet bez tatuażu. Odpowiedz Link Zgłoś
phiphi182 Re: Tatuaż.... 23.08.06, 19:38 Widok faktycznie niezbyt ciekawy. Mam tatuaz, niedawno - 28.07 konczyl 3 lata :-) Mam 3 kwiaty - plumerie. Sama zrobilam zdjecia do projektu. Mam go po prawej -dolnej czesci plecow. Ma jakies 15 cm i nadal mi sie podoba. Jestem z niego dumna. Chce nowy, ale nie mam pomyslu na wzor wiec nie robie Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pz Re: Tatuaż.... 23.08.06, 20:14 Tatuaże lubię... troszkę się na nich znam... No i z tatuażem w ciąży na kości lędźwiowej różnie bywa... Bardziej rozciąga się skóra na brzuchu i piersiach niż na lędźwiach. Właściwie to na tych zdjęciach bardziej mnie odrzucają za ciasne stringi dodatkowo wykesponowane niż tatuaż. Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Tatuaż.... 23.08.06, 20:49 Mam tatuaż, lecz przeżyłabym gdybym go nie miała. Nie żebym żałowała (no, moze trochę) ale młoda byłam gdy go robiłam i średnio przemyślałam sprawę. Ech, spontaniczność ma swoje wady.:) Odpowiedz Link Zgłoś