ad_73 22.08.06, 10:12 mam pytanioe jak się ubrać na kolacje z rodzina rosati?? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:19 no to może coś w stylu chińskim właśnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ad_73 Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:21 nie przepadam:) ta teresa jest projektantka wiec musze wygladac ladnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:23 wiesz-ciezko w takim razie wyczuc. jesli ubierzesz sie markowo i firmowo na pewno rozpozna i albo jej sie spodoba albo nie. albo wymysl sama i uszyj jakis strój-kiecke w swoim własnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
gruszenka76 Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 11:42 Ja bym nie wydziwiala: im prosciej tym lepiej. Wlasnie nie sugeruj sie, ze ktos tam jest projektantka czy nie. Dobry gust wcale nie oznacza dizajnerskich ciuchow. Skromnie i prosto: ja bym postawila na czern + srebro lub zloto jako dodatki albo czern plus sznur perel... Jak wolisz bardziej kolorowo moze dodaj troszke czerwieni. I tez wcale nie musi byc klasyczna mala czarna, moze byc spodniczka z bluzka na stojce, cos takiego z pazurkiem, niby klasycznie a oryginalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 11:52 Matka jest projektantką, więc powinnaś się ubrać z pewnością modnie i na czasie:-))) Zależy też gdzie wybierasz się na kolację tzn. do nich do domu, czy do jakiegoś lokalu, wykwintnej restauracji? Zależy też do jakiego towarzystwa dołączysz na tej kolacji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
colaa Re: jak sie ubrać? 26.08.06, 15:00 ja bym postawiła na klasycznie, ale z nutką mody. fajnie by wyglądała czerń z beżem, pożółkłą bielą, złotem albo jak ktoś mówił perłami. klasycznie ale z pazurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-beza Re: jak sie ubrać? 26.08.06, 15:18 A musisz im koniecznie tymi ciuchami zaimponować? Nie sądzisz, że zbyt wielki wysiłek włożony w skomponowanie stroju zwróci uwagę i będzie wyglądać prowincjonalnie? Ubierz się raczej skromnie i klasycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś