Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak sie ubrać?

22.08.06, 10:12
    mam pytanioe jak się ubrać na kolacje z rodzina rosati?? prosze o pomoc
    Obserwuj wątek
      • guderianka Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:19
        no to może coś w stylu chińskim właśnie?:)
        • ad_73 Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:21
          nie przepadam:) ta teresa jest projektantka wiec musze wygladac ladnie hehe
          • guderianka Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 10:23
            wiesz-ciezko w takim razie wyczuc. jesli ubierzesz sie markowo i firmowo na
            pewno rozpozna i albo jej sie spodoba albo nie. albo wymysl sama i uszyj jakis
            strój-kiecke w swoim własnym stylu
      • gruszenka76 Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 11:42
        Ja bym nie wydziwiala: im prosciej tym lepiej. Wlasnie nie sugeruj sie, ze ktos
        tam jest projektantka czy nie. Dobry gust wcale nie oznacza dizajnerskich
        ciuchow. Skromnie i prosto: ja bym postawila na czern + srebro lub zloto jako
        dodatki albo czern plus sznur perel... Jak wolisz bardziej kolorowo moze dodaj
        troszke czerwieni. I tez wcale nie musi byc klasyczna mala czarna, moze byc
        spodniczka z bluzka na stojce, cos takiego z pazurkiem, niby klasycznie a
        oryginalnie :)
      • kasiaczernia Re: jak sie ubrać? 22.08.06, 11:52
        Matka jest projektantką, więc powinnaś się ubrać z pewnością modnie i na
        czasie:-))) Zależy też gdzie wybierasz się na kolację tzn. do nich do domu, czy
        do jakiegoś lokalu, wykwintnej restauracji? Zależy też do jakiego towarzystwa
        dołączysz na tej kolacji:-)))
        • colaa Re: jak sie ubrać? 26.08.06, 15:00
          ja bym postawiła na klasycznie, ale z nutką mody. fajnie by wyglądała czerń z beżem, pożółkłą bielą, złotem albo jak ktoś mówił perłami. klasycznie ale z pazurkiem.
      • iza-beza Re: jak sie ubrać? 26.08.06, 15:18
        A musisz im koniecznie tymi ciuchami zaimponować? Nie sądzisz, że zbyt wielki
        wysiłek włożony w skomponowanie stroju zwróci uwagę i będzie wyglądać
        prowincjonalnie? Ubierz się raczej skromnie i klasycznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka