asiabube 29.08.06, 09:05 img179.imageshack.us/my.php?image=img0610dh7.jpg co sądzicie o moim nowym zakupie? czy taki fason bedzie wg. Was modny w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_bzu Re: ładny ten płaszczyk? 29.08.06, 09:16 mi sie bardzo podoba, lubie takie :) zwlaszcza w polaczeniu z jesiennymi ocieplaczami typu sweter, dlugi szalik, rekawiczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ładny ten płaszczyk? 29.08.06, 11:28 Ajj tam modne nie modne.Mi sie podoba:)Fajny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: ładny ten płaszczyk? 29.08.06, 11:44 polecam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42346 tam się dowiesz czy ladny czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: ładny ten płaszczyk? 29.08.06, 17:58 Zależy jak leży :) Ja na przykład źle wyglądam w takim fasonie. Mam kobiecą figurę, czyli wąską talię i dosyc szerokie biodra i pupe, wiec wole płaszczyki, które są wiązane i ładnie podreślają moje kształty :) PS: jeżeli pytasz czy ładny, to albo nie jesteś co do niego przekonana, albo zabójczo ci sie podoba i chciałas sie pochwalić.. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: ładny ten płaszczyk? 30.08.06, 11:19 nie wiem czy jest modny czy nie,ale baaaardzo mi sie podoba.lubie tego typu plaszczyki.w polaczeniu z fajnym golfikiem,dżinsami i butami na plaskim obcasie bedzie o.k.-przynajmniej jak dla mnie;)))))pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś