ulam6 30.08.06, 10:43 Poszukuje czarnwj, klasycznej princeski, dlugosc do kolan lub lekko za. wiecie moze gdzie moge taka kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania107 Re: czarna princeska 04.09.06, 22:35 up Tez poszukuję, najlepiej tweedową...Jestem już tak zdesperowana że w końcu chyba sobie uszyję... Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: czarna princeska 05.09.06, 12:18 ulam6 napisała: > Poszukuje czarnwj, klasycznej princeski, dlugosc do kolan lub lekko za. > wiecie moze gdzie moge taka kupic? Prosztą, czarną princeskę z dobrej gabardyny przymierzałam tydzień temu w Galerii Centrum w Hofflandzie. Niestety na mnie za długa:( Widziałam też gdzieś w Factory, ale nie pamiętam w którym sklepie --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: czarna princeska 05.09.06, 12:23 najlepiej to w Zarze. Widziałam też swego czasu fajnie skrojone w Claire DK i w Royal Collection. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_aga75 Re: czarna princeska 05.09.06, 14:37 Ja kupiłam śliczna w gapa fashion (w wola parku) - jakościowo i krój rewelacja. Ale była na przecenie i ostatnia - moze mają w Arkadii lub GM. Za to cena była super 85zł z 335zł ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: czarna princeska 05.09.06, 18:58 wczoraj w zarze widziałam dwie śliczne Odpowiedz Link Zgłoś