unicat6 05.09.06, 19:38 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,60153,3595637.html?i=0 to co ta dziewczyna ma na nogach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unicat6 Re: jak to sie nazywa????? 05.09.06, 19:42 no chyba tak. dzieki bo zapomnialam nazwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Boże mój, a czemu to dziewczę tak się oszpeca? 05.09.06, 20:35 Za duża marynarka - lata 80. - kurtka z obniżoną talią i luźnym paskiem, skrócone legginsy... co to robi z jej figurą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: jak to sie nazywa????? 05.09.06, 21:17 To zdjecie trzeba by podkleic do tego watku ponizej o leggingsach, z podpisem: "Jak nie nalezy nosic leggingsow". Zelazna zasada jest taka, ze tylko dwie dlugosci wygladaja korzystnie: 1) konczace sie pod kolanem, w tym waskim miejscu zamim zie zacznie lydka 2) konczace sie na kostce nogi nigdy, przenigdy nie zakladamy leggingsow odcietych w najszerszym miejscu lydki. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: jak to sie nazywa????? 05.09.06, 23:16 jaleo napisała: > To zdjecie trzeba by podkleic do tego watku ponizej o leggingsach, z > podpisem: "Jak nie nalezy nosic leggingsow". > > Zelazna zasada jest taka, ze tylko dwie dlugosci wygladaja korzystnie: > 1) konczace sie pod kolanem, w tym waskim miejscu zamim zie zacznie lydka > 2) konczace sie na kostce nogi > Nie dramatyzuj:) Jeśli ktoś ma szczupłe nogi po same pachy, to może w takich wyglądać fajnie. > nigdy, przenigdy nie zakladamy leggingsow odcietych w najszerszym miejscu lydki > . Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: jak to sie nazywa????? 05.09.06, 23:18 houhou napisała: > > Nie dramatyzuj:) Jeśli ktoś ma szczupłe nogi po same pachy, to może w takich > wyglądać fajnie. Nogi po same pachy to maja pajaki. Ale nie nosza leggingsow (byc moze slusznie). Odpowiedz Link Zgłoś
followthewhiterabbit Re: jak to sie nazywa????? 08.09.06, 22:22 jaleo napisała: > Nogi po same pachy to maja pajaki. Ale nie nosza leggingsow (byc moze > slusznie). Ale nosza rekawiczki;-) Nie widzialas tej reklamy na przystankach ? Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: jak to sie nazywa????? 09.09.06, 17:25 jaleo napisała: > Zelazna zasada jest taka, ze tylko dwie dlugosci wygladaja korzystnie: > 2) konczace sie na kostce nogi wydaje mi się, że pani u dołu po lewej nosi prawidłowo :) www.style-arena.jp/ginza/2006/08/e_w4.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: jak to sie nazywa????? 05.09.06, 23:26 zgodze sie z kochanica, jak mozna sie tak oszpecic. moda moda, ale jest jeszcze dobry gust, ktorego tej pani, jak widac na obrazku, zabraklo :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 09:12 Tak to wyglada jak sie ubiera wszystko co modne bez kryycznego spojrzenia na sylwetke, ktora wygladalaby duzo lepiej w mniej "trendy" rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 scarlett Johansson 06.09.06, 09:57 img91.imageshack.us/img91/1645/1373464vp8.jpg nawet scarlett wyglada "z dupy" (wybaczcie moje drogie) w takim zestawie. widzialam to zdjecie zrobione pod innym katem i ona ma strasznie wielkie stopy w tych conversach. naprawde zdruzgotal sie kolejny mit. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: scarlett Johansson 06.09.06, 09:59 scarlett na tym zdjeciu wyglada wyjatkowo beznadziejnie, chyba pijana byla jak sie ubierala;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: scarlett Johansson 06.09.06, 11:50 w obiegu jest najwiecej jej zdjec z red carpet itp. gdzie jest zawsze wypicowana na glanc i chyba dlatego robi takie slabe wrazenie w zwyklych ciuchach, pomijajac niefortunny dobor komponentow stroju Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: scarlett Johansson 06.09.06, 13:10 Dostarczam zdjęcia do oceny (jeśli tylko Panie mają ochotę oceniać :D) Lindsay Lohan tinyurl.com/mppa9 tinyurl.com/lbbks Jennifer Lopez s2.supload.com/files/default/jennifer-lopez-pregnant08.jpg s2.supload.com/files/default/jennifer-lopez-pregnant09.jpg Jessica Alba s2.supload.com/files/default/leavesbuilding001hs5.jpg s2.supload.com/files/default/leavesbuilding002gu4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 13:12 Moim zdaniem, sądząc po tym, że prześwitują, nie są to legginsy ale "rajstopy bez stóp". Taką oryginalną nazwę widziałam w sklepach z bielizną lub typu "wszystko na nogi", gdzie pojawiły się tego rooku. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 13:15 Tylko zwykle widziałam raczej kabaretki albo kolorowe, wzorzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 13:24 Czy tylko mnie sie nie otwieraja te zdjecia? Dwa posty wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 13:54 Lindsay mi się nie otworzyła :/ Jennifer i Jessica ładnie wyglądaja. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 14:38 ups przepraszam mam nadzieję że tym razem zadziała img115.imageshack.us/img115/4458/llai0.jpg img115.imageshack.us/img115/8660/ll1yh9.jpg img115.imageshack.us/img115/1986/ll2ov7.jpg img174.imageshack.us/my.php?image=ll3mb9.jpg img174.imageshack.us/my.php?image=ll4jv9.jpg img134.imageshack.us/my.php?image=ll5qh6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 14:46 Wszystkie wygladaja całkiem nieźle. Fajnie je dobrałaś, bo akurat, żadna z nich nigdy chuda nie była. Dotąd wydawało mi się, że do legginsów trzeba być szkieletorem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaskabalbinka84 Re: jak to sie nazywa????? 08.09.06, 20:50 Przepraszam, że wyskakuję tu z pytaniem nie na temat, w dodatku trochę idiotyczny... ale uważacie, że Jenifer ma krzywe nogi (zdjęcie przedostatnie) bo ja mam podobną krzywiznę i wydaje mi się, że mam jakieś krzywe... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: jak to sie nazywa????? 06.09.06, 19:48 > Moim zdaniem, sądząc po tym, że prześwitują, nie są to legginsy ale "rajstopy > bez stóp". Taką oryginalną nazwę widziałam w sklepach z bielizną to nie jest oryginalna nazwa, tylko literalne tlumaczenie angielskich "footless tights", czyli oficjalna nazwa legginsow potocznie jednak mowi sie "leggins" a "footless tights" figuruja glownie na opakowaniach i etykietkach Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: jak to sie nazywa????? 08.09.06, 23:19 jejku co za bezguscia z was wszystkich!!! co wy w ogole robicie na forum moda?? najpierw powinnyscie sie doksztalcic a potem wypowiadac!! albo zalozcie forum antymoda!!! zero jakiegokolwiek poczucia mody, stylu, trendow!! tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: jak to sie nazywa????? 08.09.06, 23:22 aha i bardzo prosze mnie pozniej nie obrzucac zadnymi zarzutami, poniewaz wy kompletnie nie macie pojecia co sie teraz nosi, naprawde nei musi wam sie to podobac, ale jesli byscie wiedzialy co teraz jest modne, to nie wygadywalybyscie takich herezji Odpowiedz Link Zgłoś