Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spodnie Jessiki Alby

11.09.06, 15:00
    Poradźcie mi w którym ze sklepów można dostać spodnie jak najbardziej podobne
    do tych na załączonym zdjęciu? Jesli to możliwe podajcie jaki to model spodni.
    www.egotastic.com/image?path=0606/jessica-alba-newsstand-03.jpg&info=Jessica%20Alba%20Pictures
    Obserwuj wątek
      • eve.e Re: Spodnie Jessiki Alby 11.09.06, 17:53
        a co w nich takiego niezwykłego? wydaje mi się, że w każdym sklepie z dżinsami
        takie dostaniesz, zaprasujesz na kant i oto cała filozofia. ładne, klasyczne
        dżinsy.
      • tessa83 Re: Spodnie Jessiki Alby 11.09.06, 20:37
        któryś model levis'ów bodajże 529 ale moge się mylić.
      • aremo Re: Spodnie Jessiki Alby 11.09.06, 23:55
        Nie wiem co w nich niezwykłego. To klasyczne dżinsy w klasycznym kolorze, takie
        jak np. Wrangler model Eve, które mam.
        • littlefrog Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 00:16
          Stawiałabym raczej na Wrangler Megan, na zdjęciu te biodrówki są bardzo niskie :)
          Ale generalnie takich spodni jest teraz mnóstwo.
          • bugabu Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 14:22
            Zdziwiłabym się, gdyby Alba nosiła spodnie Wranglera czy Levisa. To są
            popularne a 20 lat temu wręcz elitarne marki u nas, w Stanach w zasadzie od
            zawsze sprzedawane głównie w outletach po 30 dolarów. No ale może ;)
            • aremo Re: Spodnie Jessiki Alby 13.09.06, 21:14
              Przecież autorka postu pytała o spodnie "jak najbardziej podobne" do tych na
              zdjęciu, a nie dokładnie o rozszyfrowanie jaki model , jakiej firmy. Na moje oko
              to najbardziej podobne do Eve Wranglera. I kolorystycznie i fasonem.
      • lulu_x Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 00:21
        Spodnie całkiem ok, ale za to koszula jest przepiekna
        • asiawoodstock Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 14:30
          Jeansy zwyczajne, ale ładne :)

Podoba mi się też bluzka i torba.
          • dakota77 Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 18:31
            Fakt, w Stanach Wranglerow nikt nie nosi:). Ale to zwyczajny fason i kolor, powinien byc latwy do
            znalezienia, obojetnie jakiej firmy. Ogolnie Alba ladnie wyglada na tym zdjeciu.
            • madelon1 Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 19:26
              to sa 7 For All Mankind albo Citizens of Humanity, pewnie te pierwsze

Spodnie sa wyrabane, podnosza pupe, mozna kupic w Londynie ale czy w Polsce nie wiem ;(
            • aremo Re: Spodnie Jessiki Alby 13.09.06, 21:17
              W sumie klasyczne dżinsy ładnie leżące na figurze nie są takie łatwe do
              znalezienia. Więcej fasonów z ekstremalnymi przetarciami, ozdobnikami. Ja swoje
              dżinsy, które mam (Lee, Wrangler, Diesel) wychodziłam sobie długo.
      • amy_emy Re: Spodnie Jessiki Alby 12.09.06, 19:38
        Na mojej figurze bardzo podobnie układają sie zwykłe, proste na całej długości
        jeansy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka