pianazludzen 17.09.06, 13:25 stek bzdur:) nic sie nie zgadza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta102 Panna 17.09.06, 17:09 Tzn. chyba sie zgadza? ;) A do moich panien pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Panna 18.09.06, 17:15 <Panny nie są niewolnicami mody, ale dzięki darowi obserwacji świetnie wiedzą, co jest aktualnie na topie, choć niekoniecznie będą to nosić. Nie traktują też stroju jako erotycznego wabika, więc na pewno zaoszczędzą na takich ciuchach, o których się mówi, że więcej odsłaniają niż zasłaniają. Nie lubią prowokować, są skromne i cenią sobie wszystko co naturalne: naturalne tkaniny, makijaż który czyni ich twarz świeża i wypoczęta, kolory raczej stonowane, kojarzące się z ziemią, polem, światem przyrody, lasem. Broń boże techno, połysk i odblask, w żadnym wypadku tatuaż czy pięć kolczyków w pępku!> do tego miejsca sie wszystko zgadza...dalszy ciąg o praktycznym ubiorze i zamiłowaniu do szycia oraz haftowania to chyba o kims innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: Panna 15.10.06, 16:49 Do tego to faktycznie się zgadza. Ale żebym ja robić na drutach umiała?:P Albo zapach skoszonej trawy? ekhm :P Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: Panna 25.10.06, 17:41 Hej dziewczyny, powinni chyba zrobic podzial dla kazdej dekady panny hehe. Ja jestem z pierwszej i wcale sie nie pomylili... Odpowiedz Link Zgłoś
inecita nieeee 19.09.06, 16:41 Cały ten fragment to totalna bzdura: Ich strój i buty muszą być funkcjonalne i praktyczne, więc często po prostu ubierają się na sportowo, bo bezpiecznie i wygodnie. Jeśli Panna prowadzi bardzo aktywne życie, świadomie wybierze rzeczy, które nie wymagają mocnego prasowania czy prania ręcznego. Wie przecież, że nie ma na to czasu, a musi wyglądać nienagannie. Kiedy pogniecie jej się sukienka, zabrudzą buty czy oberwie guzik, cierpi niemal fizycznie i marzy, aby jak najszybciej znaleźć się w domu. Jeśli Panna ma więcej czasu, lubi zająć się praniem i prasowaniem, i wcale nie uważa tego za czas stracony. Dziewczyny spod tego często ubierają się same, umieją bowiem szyć, robić na drutach, szydełkować lub haftować. Perfumy: pachnąca słońcem skoszona łąka i dodatki ziołowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Panna 19.09.06, 19:05 znak zodiaku: panna ulubiony kolor w ubiorze: czerwony kolory ktorych nie nosze: zielony i wszystkie "kolory ziemi" buty: tylko eleganckie - sportowych nie mam ani jednych (no dobra, jedne sandaly) pranie i prasowanie - nie znosze, wiec nie prasuje (no chyba ze juz musze) robotki reczne - o Boze, musialabym na glowe upasc! umiem, nie lubie czyli zgadza sie tylko fragment o perfumach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Panna 19.09.06, 19:48 A u mnie, mimo że nie wierzę w horoskopy, to muszę przyznać, że wszytsko się zgadza :) No może w tym fragmencie, że jak mi się pomnie sukienka, to cierpię katusze, niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu_x Panna 21.09.06, 19:37 Faktem jest, że nie lubie prowokowac i nigdy nie zrobiłabym sobie kolczyka w pepku ani zadnego paskudztwa na ciele (czy. tatuaż) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Panna 22.09.06, 20:30 ja to chyba jakaś nietypowa panna, bo prawie nic się nie zgadza :) a zwłaszcza szycie i szydełkowanie tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Panna 24.09.06, 12:38 A u mnie zgadza się tylko to szydełkowanie;) Nie noszę sportowych ciuchów, mam jedne adidasy od kilku lat a i tak są czarne żeby jakoś wuglądały;) Kolor: czarny, czarny, czarny;) Wszelkie kolory ziemi kompletnie odpadają:P Prasować też nie znoszę, więc jak bardzo na ciuchu nie widać to nie prasuje:P A no i bez głębokiego dekoltu czuje się jakoś tak głupio;) Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Panna 26.09.06, 07:22 ale bzdury!!!mam kolczyki,tatuaze,a poza tym nie w zyciu nie haftowalam,nie robilam na drutach,nie szylam!!no chyba,ze wszystko przede mna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buba33 Re: Panna 10.10.06, 23:15 jestem panną nie szyje i nie haftuje co dalej ze mną ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdula60 Panna 04.10.06, 19:27 Przeczytałam i nic do mnie nie pasuje chyba ktoś chyba ściemnia albo nie ma pojecia nic o Pannach;) Odpowiedz Link Zgłoś
agacia1980 Panna 10.10.06, 21:51 zgadza się na 100%: naturalnie, funkcjonalnie a jak oczko "poleci" to natychmiast trzeba rajstopki przebrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Panna 12.10.06, 15:51 Stek bzdur. Wybieram zdecydowane kolory (czern, czerwien, biel, jaskrawa bizuteria), wprost nienawidze kolorow ziemi. Buty zawsze wymyslne, ze sportowych tylko Conversy, ale te w zwariowane, kolorowe wzorki. Uwielbiam szalenstwa w makijazu, mam piercing, podobaja mi sie tatuaze. zy moze jestem jakas nieudana panna? Odpowiedz Link Zgłoś
asianero Panna 16.10.06, 15:06 witam jezeli o mnie chodzi to wszystko sie zgadza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: Panna 25.10.06, 17:40 Ciekawe u mnie w zasadzie wszystko sie zgadza - i brak czasu, i stroj sportowy, i kolory ziemi ;-) Co nie przeszkadza mi zalozyc ciuchy w wyrazistych kolorach (czerwony, fiolet). Ciekawa jestem tylko jakie perfumy pachna tak jak zasugerowano - prosze o podpowiedz,o ile takie istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa-ann-roo Re: Panna 25.10.06, 21:42 Ja jestem panną.Artystka-śpiewam klasycznie.Jedynie co się zgadza to pedantyczność ubioru.Noszę kolory ziemi,ale i tak 90% moich ciuchów jest koloru fioletowego :). Sportowy styl?No może...ale najlepiej się czuję w ciuchach jakbym zaraz miała wejść na scenę (tysiąc par eleganckich butów-moja mania :( ),eleganckie spódnice o wyszukanym fasonie itd.-oto cała ja... Dlatego nie wierzę w horoskopy XD Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Panna 26.10.06, 09:08 Zgadza się tylko tyle, że potrafię szyć i lubię to :) Ale ja jestem trochę przemieszana z "lwicą" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaarroolliinnkkaa1 Panna 04.02.07, 23:03 absolutnie sie nie zgadzam z tym co pisze o pannach. Ze mna jest przeciwnie lubie nosic szpilki sukienki itd. moze po czesci sie bedzie zgadazalo ale nie za bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayame-san Re: Panna 04.02.07, 23:10 u mnie NIC się nie zgadza. absolutnie NIC. no dobra, umiem i lubię szyć, i tylko tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Panna 05.02.07, 00:26 Ale fajnie - tyle panien sie ujawnilo :) U mnie duzo sie zgadza. Najmniej trafili z perfumami. Ukochane to malinowe Hot Couture. Uwielbiam robic na drutach, chcialabym sie nauczyc szyc porzadnie - poki co ani na jedno ani na drugie nie mam czasu. Nie podazam slepo za moda, wybieram tylko to co do mnie pasuje. Butow eleganckich mam duzo ale musza byc wygodne i dobrej jakosci. Z tym prasowaniem smiesznie - na codzien rzeczywisicie wybieram rzeczy ktore wystarczy dobrze rozwiesic po wypraniu. Ale od swieta przeciez reka sie nie urwie. No i zawsze zostaje mama i tesciowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorada51 Panna 20.02.07, 19:43 a ja stwierdzam ze zgadza sie prawie w 100 procentach pomimo ze raczejni wierze w takie rzeczy.................... Odpowiedz Link Zgłoś