a_go2 18.09.06, 09:20 gdzie sa jakies fajne ciuchy w warszawie??co sadzicie o arkadii, czy ursusie?? jest tam cos ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: Zakupy w W-wie 18.09.06, 14:17 Ursus jest złudny. Raz na dłuuuugi czas trafiasz tam na coś super i w naprawdę niskiej cenie, ale na ogół oferta nieciekawa a ceny jak w sklepach. Lepiej się nastawiać na wyprzedaże w zwykłych centrach. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Zakupy w W-wie 19.09.06, 10:50 czesto przejazdem szybciutko wpadam do kilku sklepow w centrum warszawy. to jest jak dla mnie najblizsze centrum od centralnego i nie mam pojecia jak si nazywa. czy to moze arkadia?? a jesli nei, to jak sie nazywa? jest tam pod rzad hm, reserved i kilka innych. mozecie napisac mi jak wiecie jak czynne sa one w niedziele? i czy z centrum latwo i szybko trafic do innego ch? co polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Zakupy w W-wie 19.09.06, 11:33 To Galeria Centrum :) Do Arkadii stamtąd dojedziesz w 15min, najpierw metrem do Dworca Gdańskiego i potem jeden przystanek tramwajem w kierunku ochoty :) Odpowiedz Link Zgłoś