powiew_wiatru 21.09.06, 13:31 www.luxlux.pl/artykul/859/torebka_dnia_lv_kingi_rusin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: myslicie ze oryginal ? 21.09.06, 13:34 Jasne, że tak - to jest dosyć gustowna kobieta i nie sądzę, żeby chciała nawet spojrzeć na podróbkę. A poza tym jezeli przeciętny zjadacz chleba może sobie od czasu do czasu pozwolić na torbę np. wittchena za min. 500zł to cóż znaczy 2tys dla Kingi Rusin?? Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: myslicie ze oryginal ? 21.09.06, 13:35 Pewnie oryginał w końcu ją stać. Inna sprawa, że ta torebka pasuje do tej bluzki jak pięść do nosa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: myslicie ze oryginal ? 21.09.06, 13:37 A czy Tobie nie zdarza się czasami w pośpiechu zabrać torby, która nie do końca Ci pasuje?? Bo ja jestem okrutnym leniem jeżeli chodzi o takie przepakowywania i czasami wyskakuję w arcyciekawych zestawach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: myslicie ze oryginal ? 21.09.06, 13:42 Jasne, ale tu akurat szkoda bluzki... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: myslicie ze oryginal ? 21.09.06, 13:48 nie wiem dlaczego taka fajna strona wrzucila takie straszne zdjecie!!! traci faktem! Odpowiedz Link Zgłoś