Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karty stałego klienta

08.10.06, 14:15
    Jakie znacie sklepy, w których oferują karty stałego klienta i na czym one
    polegają ;] ? POZDRAWIAM
    Obserwuj wątek
      • kamila29091 Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 14:37
        Bodajze Olsen. Jest Kub OLSEN PRESTIGE. Klub tworza wierne klijentki marki
        Olsen, ktore wyraza zainteresowanie przystapieniem do klubu, wypelnia
        deklaracje przystapienia do klubu, oraz zgromadza conajmniej 100 punktow w
        programie Olsen Prestige. Kazdy zakup dokonany w salonie sieci Olsen jest
        premiowany przyznaniem punktow przy zalozeniu ze 1 punkt stanowi rownowartosc
        25 zl. Ilosc przyznanych punktów jest zaokraglona w gore do pelnych liczb
        calkowitych. Np zakup za 49 zl daje 2 punkty. Uczestniczki programu, ktore
        decyduja sie na przystapienie do klubu otrzymuja tymczasowa karte na ktorej
        gromadza punkty. Panie ktore zgromadza co najmniej 100 pkt otrzymaja biala
        karte klubu. uzyskanie bialej karty jest rownoznaczne z przystapieniem do klubu
        oraz nabyciem praw uczestniczki klubu, za wyjatkiem prawa do rabatow. Czerwona
        karta Olsen Prestige ktora uprawnia do zakupow z znizka 5% otrzymaja panie
        ktore zgromadza minimum 500 pkt w okresie waznosci karty. Czarna karte Olsen
        Prestuge (VIP) ktora daje 10% znizki otrzymuja panie ktore maja minimum 1000
        pkt w okresie waznosci karty. Oczywiscie czarna karte moga dostac cenione
        postacie kultury, biznesu oraz mediow bez konieczosci zgromadzenia wymaganej
        ilosci pkt. Ja Ci to wszystko napisalam z listu ktory dostalam razem z
        katalogiem najnowszej kolekcji.
      • cioccolato_bianco Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 15:24
        peek and cloppenburg
        esprit (ale w polsce chyba to nie funkcjonuje)
        monton
        marks and spencer - znizka, 5% lub wiecej
        sephora - zbieranie punktow
        daglas - promocje
        w reserved jest znizka dla posiadaczy karty klub nokia
        • janeavril Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 15:48
          Peek&Clopenppenburg polecam, dwa razy do roku w okresie sezonowej wyprzedazy z
          karta 20% taniej wszystko
        • karmelek4 monnari 08.10.06, 16:32
          też makartę stałego klienta. Nie wiem jaka jest zniżka.
      • alex_koz Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 16:16
        ponadto:
        kapphal - szczegolow nie znam
        sephora
        douglas
      • lady.k Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 16:50
        monnari
      • nusiak85 Re: Karty stałego klienta 08.10.06, 17:18
        troll
        diverse
        • ala1986 Troll - 10% 09.10.06, 19:58
          W Trollu z kartą jest 10% zniżki. Kartę można zdobyć jak się uzbiera paragony
          za min. 400 zł (przynajmniej kiedyś tak było). Karta jest ważna przez rok.
      • rysia30 Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 08:36
        Royal Collection rabat( sumuje są z rabatami i promocjami) w zależności od sumy
        zakupów w całym okresie posiadania karty.
        Karta Deltasportu 5% rabatu - otrzymać ją można po dokonaniu zakupu.
        Karta Blue city www.mojebluecity.pl/?mod=1
      • very_pretty_girl Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 09:45
        Jeszcze w Jacpot. Dwie różne karty.
        Pierwszą upoważnia do 10% zniżki, informują Cię o promocjach i dają czasami
        jakieś prezenty (ostatnio dostałam całkiem fajną torbe). Aby ją dostac trzeba w
        ciągu roku wydać min. 1500zł.
        Na druga niestety trzeba wydac w ciągu roku min 3000. Upoważnia Cię do większej
        zniżki (ale nie pamiętam czy 15% czy 20%) i istnieje możliwość kupowania towaru
        po obniżonych cenach jeszcze przed rozpoczęciem wyprzedaży.
        Obie katy nie obowiązują w outlet'ach Jacpota.

Poza tym jak już kilka osób napisało : kosmetyczne (Sephora, Olay, Douglas). W
        Gal. Centrum zniżka przy płaceniu kartą kredytową Citybanku "Elle". Reserved
        przy karcie klubu Nokia (tam samo jak w multikinach ;)).

No i biżuteria Apart (swojego czasu trzeba było wydac min. 500zł jednorazowo),
        ale znizka tylko 3%. Chociaz to zawsze coś. W sklepach Kruka też są karty i
        chyba przyznawane na podobnych zasadach jak w Aparcie.

Aaaa... i Polski Esprit na 1000% nie posiada karty stałego klienta. Z
        utęsknieniem na nią czekam! ;)
        • napolnoc Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 12:17
          Karte zazwyczaj musza Ci zaproponowac w sklepie. Karta jest z zalozenia dla stalego klienta, czyli
          takiego co juz kupe kasy w tym sklepie wydal, a dzieki karcie wyda jeszcze wiecej :)
          Ja mam Esprita i Didi, bardzo sobie chwale, mam duze znizki (nawet na przecenione rzeczy),
          dodatkowo zbieram punkty ktore moge zamienic na kase, a w sklepie online mam odroczony termin
          platnosci.
          W perfumeriach tez jest dobrze miec karte, duze znizki, no i kupe probek.Najpierw mi sie nazbieralo z
          20 probek perfum, to zaczelam prosic o kremy. Teraz zazwyczaj wezme cos dla chlopa a dla siebie
          jakis make up. Ostatnio gratis dostalam szminke E.Lauder :)
          • girl1991 Re: Karty stałego klienta 11.10.06, 16:46
            a z jakiej perfumerii masz tą kartę stałego klienta z próbkami ? ;> bo ja mam z
            sehory i nie dostaję :P
            • napolnoc Re: Karty stałego klienta 11.10.06, 21:19
              ICI Paris XL,
              www.iciparisxl.nl/domains/iciparisxl/pages/pageobjectpage.aspx?content=15520000000016_2_15520000000001&contentcode=pageobject_homepage

ale nie wiem czy jest w PL, poza tym, tym wiecej gratisow daja, nim wiecej sie kasy wydaje, a ja wydaje
              duuuuzo (duzo za duzo jak twierdzi moj chlop:)
      • thorgalla Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 13:43
        Ja mam karte H&M ale chyba jej w Polsce sie nie uzywa.
        10% znizki,zbiera sie punkty nagradzane premiami.
        Zreszta w sklepie online tez sa czesto rabaty,zwlaszcza podczas wyprzedazy
        posezonowej.
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 13:58
        Pisałyście, że w Reserved sa zniżki gdy sie jest w klubie nokia. A ile te
        znizki wynoszą? ile %?
        • kasiaczernia Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 14:08
          h.e.r.m.i.o.n.a napisała:

> Pisałyście, że w Reserved sa zniżki gdy sie jest w klubie nokia. A ile te
          > znizki wynoszą? ile %?

Zazwyczaj jest to 15%, a ostatnio przez wrzesień...do 5 października była 25%
          zniżka na sweterki:-))) Przed świętami też pewnie będzie 25%.
          • xrene Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 16:00
            Kiedys gdy miałam jeszcze Nokie, wsyłałam taki formulasz zgłoszeniowy, wtedy
            wysłali mi karte rabatową. W Re zawsze z niej korzystam.Wejdź na srtonę Nokii i
            chyba tam mozna wypełnic taki formulasz, wyślesz go i masz karte!Powodzenia
            • h.e.r.m.i.o.n.a Re: Karty stałego klienta 09.10.06, 18:22
              Thx, muszę się tym zająć!
      • ala1986 Top Secret 09.10.06, 19:56
        Robiąc zakupy w jednym ze sklepów Top Secret na kwotę 150 zł można zapisać się
        do klubu i mieć 15% zniżki + dodatkowe 10% w każdy ostatni wtorek miesiąca. W
        Glamour była taka książeczka - tam wszystko jest wyjaśnione. Są też promocje
        dla studentów i kupony zniżkowe.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka