kasiunia62 Re: czy lubicie golfy? 18.10.06, 08:17 No jasne!!! ciepło pod szyjką, nieraz golfik zastepuje szalik i juz nie trzeba się z nim obtykać. strasznie mi się podobają golfy z rekawami 3/4 i dlatego własnie kupiłam sobie rękawiczki które sięgają az do łokci :D:D ale mi będzie ciepło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
addinka kocham:)) 18.10.06, 10:56 b. lubię, bo musze mieć ciepło w szyję, zwłaszcza lubię takie cienkie, na które wkładam kamizelkę lub kardigan, ale takie grubsze, swetrowe tez lubię Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: kocham:)) 18.10.06, 11:06 dla mnie golf musi być duzy i ciepły.. nie lubie jak mnie ściska w szyję.. za to jestem zmarźluchem i lubie jak mi ciepło.. nie ma dla mnie zimy bez porządnego golfa Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: czy lubicie golfy? 18.10.06, 11:39 szczerze ich nienawidze :P jak juz ktos wyzej pisal, ja tez mam fobie na tym punkcie i lubie miec wolna przestrzen wokol szyji Odpowiedz Link Zgłoś
dynamit6 Re: czy lubicie golfy? 18.10.06, 11:50 uwielbiam, dopasowane z obcisłym golfem Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: czy lubicie golfy? 18.10.06, 14:38 lubie ale zle w nich wygladam bo mam krotka szyje i duzy biust:-( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: czy lubicie golfy? 18.10.06, 18:36 uwielbiam, szczegolnie z luznym szerokim golfem, do tego szalik i opatulona jestem na zime Odpowiedz Link Zgłoś