d.blue 24.10.06, 22:42 ten baner na górze.... co najadę myszką to wali po oczach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chihiro2 Re: jak mnie wku....rza 24.10.06, 22:44 Mnie tez!!!!!!!!!! Poza tym mam wrazenie, ze po chwili blokuje mi pisanie, musze najechac myszka i kliknac, by tekst pisany sie wyswietlal. Nie moge tego baneru zmniejszyc, albo w ogole zlikwidowac?! Mozna sie zestresowac chociazby majac te reklame leku na stres przed soba... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: jak mnie wku....rza 24.10.06, 22:49 a u mnie nie nic sie nie dzieje... ale gdzies jest taki, ktory mi nerwy zjada, tylko nie pamietam gdzie... A co musiałoby byc na tym banerze żeby nie wkurzało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorris_la Re: jak mnie wku....rza 24.10.06, 22:59 mnie też i to cholernie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Mnie nic nie wkurza... 24.10.06, 23:38 Ale ja mam Firefoxa a nie badzIEwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Mnie nic nie wkurza... 24.10.06, 23:48 no właśnie, używać firefoxa, zainstalować adblocka i żadne banery i inne reklamy juz nie wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
elle_a_paris Re: Mnie nic nie wkurza... 24.10.06, 23:55 Gaezta zainstalowala baner bez mozliwosci zamknieccia, chyba forum jest bardzo dochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: jak mnie wku....rza 24.10.06, 23:58 Ja też się wku... znaczy denerwowałam, napisałam nawet na Forum o Forum, ale mnie olali. Admini, znaczy. Ktoś poradził rozszerzenie Adblock do Firefoxa Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk a jak tozrobić?? 25.10.06, 00:02 lamer ze mnie w tych sprawach:( a szalu dostaje z ta reklama!!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: a jak tozrobić?? 25.10.06, 15:35 1. Czy masz Firefoksa? Jeśli nie, to musisz sobie zainstalować i używać ZAMIAST Internet Explorera. Firefox jest bezpłatny, można go pobrać tutaj: www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ 2. Do Firefoksa należy ściągnąć rozszerzenie "Adblock", np. stąd: adblockplus.org/en/installation Wystarczy kliknąć jeden z linków na stronie, np. English albo Polish, a rozszerzenie samo się wczyta i zainstaluje. 3. Nigdy więcej nie męczyć oczu idiotycznymi reklamami :) Odpowiedz Link Zgłoś