akseinga 07.12.06, 20:08 długa, prosta z ciemnego dzinsu czy założyłybyście? A jeśli tak to do jakiej "góry"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Spódnica dżinsowa 07.12.06, 20:25 zalezy od dlugosci. nie lubie spodnic dluzszych niz ciut za kolano. chyba, ze to sa balowe spodnice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Spódnica dżinsowa 07.12.06, 20:59 Z jeansowych spódniczek podobają mi się jedynie mini,ewentualnie oscylujące koło kolana. długiej nie załoze nigdy bo wyglądałabym jak glista. Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble Re: Spódnica dżinsowa 07.12.06, 21:20 no wlasnie, ja mam dzinsowa spodnice tak gdzies do kolan, nie ciemna i nie b.jasna no i sama w sobie jest dosc zwykla, ale zastanawiam sie jak sie z nia 'urzadzic' znaczy jaka gora rajstopy itd zeby bylo ok. macie jaies fotki?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Spódnica dżinsowa 08.12.06, 11:18 ucielabym pod kolano na gore pasuje caly wachlarz kombinacji, dzins jest dla mnie bardzo neutralny Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble Re: Spódnica dżinsowa 08.12.06, 15:23 oooo, a moja spodniczka jest gdzieniegdzie przeszyta roaowa nitka ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Spódnica dżinsowa 08.12.06, 15:25 Ja bym chyba nie założyła długiej dżinsowej spódnicy, dlatego też radzę ją obciąć tak do kolan. Do dżinsu chyba wszystkie kolory pasują. Odpowiedz Link Zgłoś