Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie

13.12.06, 14:01
    kupilam na allegro tą sukienkę. zaloze do niej brązowe kozaki do polowy lydki
    i chyba kabaretki, tylko nie wiem czy brązowe czy w innym kolorze. planuje
    tez zalozyc pasek ktory tez jest na zdjeciu. na wierzch chyba zakiet w
    pieknym bordowym kolorze. jak myslicie bedzie ok ??? moze poradzicie
    cos???????????? na zdjeciu ktore jest jeszcze nizej to jestem ja. teraz mam
    dlugie wlosy ale tez sa tak pokręcone. jaka fryzura makijaz do mojego typu
    urody ??????????????????

Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:06
        Przykro mi, ale ani sukienka, ani wizja kozakow do niej i tego paska nie robi na mnie dobrego wrazenia. Jezeli juz naprawde chcesz ja ubrac, to bez kozakow, paska i z jak najmniejsza iloscia bizuterii.
      • ju83 Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:07
        takie kozaki będę miała, te brązowe. bardzo fajnie wygladaja na nodze i sa w
        miare wygodne

• ju83 Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:09
        wlasnie chodzi mi o to zeby nie wygladac zbyt letnio wiec dodatki sa tu
        najwazniejsze
        • dakota77 Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:16
          Uwierz mi, nie wm przypadku tej sukienki. Cokolwiek dodasz, moze byc tego za duzo. Ale to tylko moje zdanie, oczywiscie. Poczekaj na inne opinie.
      • cioccolato_bianco Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:21
        sukienka taka sobie, albo moze jestemuprzedzona z powodu modelki ;) za to twoje
        zdjecie BARDZO mi sie podoba, swetne ciuchy!

jesli bordowy zakiet, to moze kabaretki pod kolor? pasek bym odradzala.

o makijaz zapytaj najlepiej na forum, gdzie specjalistka udziela porad w tym
        zakresie.
      • cioccolato_bianco Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 14:22
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=812
        • gabi1234 Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 13.12.06, 15:27
          kozaki i pasek do TEJ sukienki moim zdaniem odpadają, bordowy żakiet jak
          najbardziej
      • eary bron cie Panie Boze 13.12.06, 17:44
        Nie kabaretki i kozaki i falbanki i paseczek blyszczacy i diamenciki przy
        ramiaczkach.
        Wyglada to malo elegancko a odpustowo.
        Zadnych kabaretek- sukienka ma tyle bajerow ze jeszcze kabaretki i tylko
        latarnia.
        Kozaki do takie sukienki to pomylka.
        O ile nie bedziesz tanczyc na dworzu (a zakladam ze nie skoro wybralas taka
        sukienke) i jest to jakas impreza to wypada a nawet NALEZY zalozyc obowie ktore
        sprawi ze nie bedziesz wygladac jak jakas tipsiara. Szczegolnie ze masz jeszcze
        bojne wlosy.. zaaaaa duuuuuuzzoooo...

Makijaz: jesli bordowy zakiet (zakladam bez kabaretek i bez paska i bez kozakow
        [brrrr - kozaki najstraszniejsze]) to mozesz w takim odcieniu pomalowac usta.
        Bedzie fajnie grac z twoja delikatna uroda. I bez solarki. Bo wtedy to tylko
        tipsy.

Przemysl jeszcze swoj wybor. Bo na razie wycenie cie w tym na orseya i KDT.
        • ju83 Re: bron cie Panie Boze 13.12.06, 18:12
          czyli musze kupic buty na przebranie, moze jakies czolenka, oczywisce w kolorze
          brazowym
          • ooo7 Re: bron cie Panie Boze 14.12.06, 09:54
            Cześć, sukienka + te buty- jako całość jest dość strojna-podzielam zdanie żebyś
            paska już nie zakładała, bo zrobisz z siebie choinkę. Co do makijażu żle widać
            Twoją twarz, ale polecałabym Ci makijaż oczu przydymiony-bez kresek tylko
            cieniami a usta absolutne nie w kolorze miedzi i brązu- najlepiej powiększone
            konturówką + rozświetlający błyszczyk np. revlon kolor pink afterglow. Nie
            zakładaj nic na szyję, rożświetl dekold pudrem nabłyszczającym
            • ooo7 Re: bron cie Panie Boze 14.12.06, 09:57
              Oczywiście no no kabaretek rajstopy gładkie cieliste !! Usta jasne- żaden
              bordo, bo je pomniejszysz! A te buty to już kupiłaś (??) bo jeśli nie to
              wiesz ..... koturn i czubki oraz cekinowy wąż na holewce trąci bazarkiem....ale
              nie chciałabym Cię urazić.
              • ooo7 Re: bron cie Panie Boze 14.12.06, 10:00
                oj sory - właśnie doczytałam, ze kozaki są Twoje...wiec moze ostatecznie je
                załóż, choć przyznam że nie sa w moim guście... Włosy masz takie ładne, ze nie
                musisz już z nimi nic zrobić: rozpuszczone czy upięte są wdzięczne same w
                sobie. Pomyślałam jeszce czy zamiast zakietu nie lepiej by wyglądało bolerko?
      • modlisshka Re: Co do tej sukienki ?????? plisss poradzcie 14.12.06, 15:57
        moim zdaniem powinnas zalozyc jakies czółenka anie kozaczki... kabaretki
        odradzam..a sukienka.. piekna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka