daggy4 18.12.06, 13:39 pierwszy raz mam klopoty z wybraniem prezentu dla mojego chlopaka...to chyba jakis znak ;) poki co musze mu jednak cos kupic...macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: prezent pod choinke 18.12.06, 13:45 zalezy ile masz pieniedzy ja jestem ostatnio splukana i dopiero mam klopot :)) wczoraj mial urodziny, dostal ode mnie bardzo piekny skorzany organizer - ucieszyl sie jak male dziecko tradycyjnie: -perfumy -ksiazka -pasek -portfel -plyta -teczka -koszula (lub inny ciuch) -wielofunkcyjny scyzoryk szwajcarski (moj jak dostal to sie malo nie posikal) -odtwarzacz mp3 lub mp4 -pendrive -palmtop (jak cie stac) -szalik -skorzane rekawiczki -fajna czapka bejsbolowka -karnet do silowni lub na basen -dvd koncertowe ukochanego zespolu -bilety na koncert -okulary przeciwsloneczne -gogle jesli jezdzi na nartach -plecak -rolki itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: prezent pod choinke 18.12.06, 14:20 dzieki :) tez zastanawialam sie nad biletami na koncert - tyle, ze pierwszy ciekawy jest w lutym :( i nad karnetem do silowni - ma wazny karnet do czerwca :( wlasnie szukam jakiegos weekendu ale nie mam porzadnego pomyslu gdzie... w kazdym razie dzieki jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: prezent pod choinke 18.12.06, 14:23 prezenty dla doroslych zawsze stanowily dla mnie problem... wole kupowac cos co wpadnie mi w oko, albo cos na co osobnik ma aktualnie zapotrzebowanie a nie jest w stanie kupic sam... bez specjalnej okazji... najtrudniej jest z gwiazdka dla mezczyzn :) od lat moj chlop sdam sobie kupuje prezenty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene ale gdybym musiala 18.12.06, 14:24 to pewnie bylby jakis talon na paliwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: ale gdybym musiala 18.12.06, 17:06 foamclene napisała: > to pewnie bylby jakis talon na paliwo :) :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: prezent pod choinke 18.12.06, 14:46 foamclene napisała: > najtrudniej jest z gwiazdka dla mezczyzn :) Swiete slowa. Ja mam wrazenie ze od 4 lat kupuje ten sam prezent :( Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: prezent pod choinke 18.12.06, 14:49 Polecam kalendarz Moleskine - kalendarz to super rzecz dla kazdego zapracowanego czlowieka a Moleskine to klasyka - strasznie je promowali w zeszlym roku OIDP i troche mialam nastawienie "nie dam sie wciagnac w ten strumien komercji" ale jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: prezent pod choinke 18.12.06, 17:56 Mialabym ten sam problem gdyby nie to ,ze jakis miesiac temu mojemu lubemu siadla bateria w zegarku i...kupilam mu nowy. A z ciekawych rzeczy przychodzi mi na mysl: -odtwarzacz mp3 -portfel -kurtka -plyta cd lub kolekcja ulubionych filmow dvd -sluchawki bezprzewodowe -lancuszek,piersionek,bransoletka -zegarek do uprawiania sportu,pokazujacy rytm serca i spalane kalorie itd. -zestaw perfum -ksiazki,komiksy,czasopisma -fajny, skurzany pasek -plecak -rowerek domowy -rower -bieznia z drozszych: -skuter -samochod -dom -basen -wyczieczke do Japoni na tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: prezent pod choinke 19.12.06, 10:38 dzieki M (nie mam odwagi pisac Twojego nicka w calosci ;)....) zdecydowalam, ze o ile nie kupie w prezencie podrozy weekendowej to optuje za: dresem freddy + sluchawkami bloototh + zobaczymy ile mi zostanie pieniedzy dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: prezent pod choinke 19.12.06, 12:17 Ja co roku mamten sam problem. I cieszy mnie,ze nie jestem w nim osamotniona:) Planuje kupic i tu jeszcze sie nie zdecydowalam organizer, zegarek, zestaw kosmetykow, swetr, ksiazke, plyte, fife 2007:) inna gre, i mp3. choc to chyba bardziej mi sie przyda niz jemu:) najgorsze jest to,ze w tym roku swieta beda okazja do wyczyszczenia mi konta doszczetnie:((((Wiec jakos musze sie uporac z prezentami w miare wczesnie. Ale jeszcze prawie 3 tygodnie,wiec jakos sobie dam rade. Choc pewnie jak znam zycie to 2 dniprzed swietami rusze na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
raggiodelsole Re: prezent pod choinke 19.12.06, 13:14 to ile WY wydajecie na te prezenty??? 1000zl? Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: prezent pod choinke 19.12.06, 18:06 to ile WY wydajecie na te prezenty??? 1000zl? Kazdy wydaje tyle na ile go stac,proste. Jak kogos stac na 1000zl,to dlaczego mialby nie kupowac takowego prezentu.Pozatym zalezy o jakim nominale mowimy,bo jak liczymy w zlotowkach to faktycznie co poniektorym wyjdzie duzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: prezent pod choinke 19.12.06, 18:37 zawsze jeszcze jest opcja:dobra herbata/kawa/winko/alkohol mocniejszy/jakiś ekskluzywny słodycz;) /nie jako prezent główny,ale to miły dodatek;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
pipi65 Skoro tyle wydajecie, to taki pomysł: 20.12.06, 19:42 Wczoraj w Lidlu mozna było kupić teleskop! Firma Mead to dobra firma - nie jakis "kundel", jak mawia mój domorosły półprofesjonalny-amator - baaardzo fajny prezencik dla faceta! www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20061218.p.Komputer_teleskopowy z tym, że jest przekłamanie, bo na zdjęciu pokazują inny teleskop, ten za 999 jest duuuzo lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś