tibby1 30.12.06, 13:56 Kupiłam za małe buty na zime. Czy da rade cos z tym fantem zrobic? Niestety zwrocic już nie moge: W sklepiej były idealne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: za małe buty 30.12.06, 14:22 oddaj do szewca do rozbicia:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
reebelle Re: za małe buty 30.12.06, 16:00 ech, też mnie niedługo z tego powodu czeka wizyta u szewca :| To niestety jedyne wyjście... Nie wiesz może ile kosztuje takie rozciąganie?? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: za małe buty 30.12.06, 19:35 nie mam pojecia niestety... na mnie wszystkie buty sa zawsze za duze, wiec mam odwrotny problem:) wiem za to, ze do materialowych butow jest taki specjalny spray (w wiekszosci sklepow z butami maja), ktorym sie psika buty i chyba wklada na nogi i jakos sie rozciagaja... ale szewc zrobi to chyba lepiej:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietek Re: za małe buty 30.12.06, 21:00 Jak skórzane, może pomóc mały trik. Wkladasz gubaśna skarpetę, albo i dwie i chodzisz w tym po domu:) Powinny sie rozejśc Odpowiedz Link Zgłoś