Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co mm nosic?? pomocy

02.01.07, 11:12
    Mam problem jestem dosc wysoka 19tka ale bardzo chuda. nie wiem co mam na
    siebie zakladac zeby ewidentny brak posladkow jakos zatuszowac. mam bardzo
    chude nogi, jaka spodniczke nosic zeby nie wygladaly one az tak chudo i czy
    moge nosci szpilki, czy to nie wyglada wtedy jak tyczka?? prosze o pomoc.
    zaczelam studia i prace i chcialabym poczuc sie pewnie, a niestety teraz nie
    moge taka byc. Chcialabym dodac ze chcialabym nosic spodniczki, sukienki
    spodnie inne niz takie do samej ziemi, ale nie wiem w czym bedzie mi dobrze.
    Prosze o pomoc

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • cudak_bozy Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 15:32
        przeciez Ty masz nawet latwiejsze zadanie.
        Wystarczy wziac wieszak z ciuchem do reki i obejrzec czy dobrze na nim lezy.
        Jesli tak, to bedzie tez dobrze lezal na Tobie, wiec nie rozumiem w czym problem :)
      • nelly.nelly Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 16:09
        Wczoraj oglądałam fragment "Jak się nie ubierać" na tvn style, gdzie była bardzo wysoka i chuda dziewczyna. Zdaje się, że każdy odcinek nadają kilka razy w przeciągu jednego tygodnia - proponuję obejrzeć.
        • cudak_bozy Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 16:12
          nic nowego procz tego co wyzej napisalem sie nie dowie, bo pomagalem w ukladaniu
          tego programu :)
          • justin715 Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 17:25
            za takie uwago serdecznie dziekuje. dla mnie to nie jest takie zabawne.
            • mordeczka88 Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 21:45
              nie wiem czy Ci cos pomogę,ale mam koleżankę która także jest bardzo wysoka i
              chuda,i Ci powiem że super wyglada-wiele jej zazdrości.Ubiera
              rybaczki,bermudy,zazwyczaj buty na płaskim,ale nie stroni od obcasów-choć to
              sie sa typowe szpile:)a żeby uwydatnić pupe nosi obcisłe biodrówki z imitacją
              kieszonek z tyłu(tylko takie klapeczki)-nie wiem czy pomogłam,ale u niej to
              wygląda fajnie:)a tak pozatym to ciesz sie,chyba byś nie chciała być
              małym,grubym "koreczkiem"?;)
        • kum-nye Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 21:47
          O dokładnie. Jutro o 23:30 powinna być powtórka tego programu. Dziewczyna miała spore problemy, żeby się przekonać, że z taką figurą można naprawdę wiele:)
        • kariss Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 23:41
          w 'przeciągu' można się przeziębić, a odcinki nadaje się w ciągu tygodnia
      • alex_koz Re: co mm nosic?? pomocy 02.01.07, 21:48
        ja proponowalabym spodnice plisowane i spodnice typu solejka, powinny na Tobie
        swietnie lezec!

spodnica plisowana do kolana, plaskie buty i do tego jakis delikatny sweterek,
        kolorowe rastopy - wszelki wzory dozwolone jako ze jestes szczupla i mozesz
        sobie na to pozwolic!
      • justin715 Re: co mm nosic?? pomocy 03.01.07, 19:44
        Dziekuje bardzo za pomoc.

Moze ktos ma jeszcze jakies pomysly?? Chetnie skorzystam, bo chcem czuc sie
        atrakcyjna:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka