Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wątek 100dniówkowy ;)

19.01.07, 13:20
    Wiem, że pojawiło się mnóstwo wątków na ten temat - co ubrać, jak się uczesać,
    jakie buty, jaka torebka itd.. ja jednak chciałabym, żeby tutaj zrobić coś
    innego ;) niech każda z nas opowie co miała na sobie/jak będzie wyglądać na
    sto dni przed maturą. rodzaj podsumowania tych wszystkich wątków ;)

ja zaczynam - sukienka bez ramiączek, czarna, z orsay :) góra dopasowana,
    wyszywana czarnymi koralikami, w talii wstążka z satyny (ale nie takiej
    piżamowej :)) dół z dwóch warstw szyfonu, rozkloszowany. czarne sandałki,
    czarna kopertówka i srebrna biżuteria. jutro wkleję zdjęcie :)
    Obserwuj wątek
      • valentina23 Re: Wątek 100dniówkowy ;) 19.01.07, 17:38
        Nie pamietam, dawno to bylo.
      • rouge_et_blanc jeszcze nie miałam studniówki ale... 19.01.07, 21:08
        będę miała czarną sukienkę (gorset+spódnica),długą. butów jeszcze nie mam, ale
        chyba będą to balerinki na niskim obcasie :)
        ps.obcinacie włosy między studniówką a maturą?:D
        • your.sugar Re: jeszcze nie miałam studniówki ale... 19.01.07, 21:23
          obcinam przed 100dniówką, same końcówki, bo zapuszczam ;) więc kolejny raz za
          pół roku pewnie ;p
      • kapitan2002 Re: Wątek 100dniówkowy ;) 19.01.07, 22:30
        babskie forum, ale też się wypowiem :)
        będę miał na sobie garnitur Vistuli, pantofle Gino Rossi, koszula Wólczanka
        Lambert do niej srebrne spinki, łącznie wydałem około 1300zł :)
        • dakota77 Re: Wątek 100dniówkowy ;) 19.01.07, 22:37
          Cena nie swiadczy o tym, ze calosc gustowna.
          • sowca Re: Wątek 100dniówkowy ;) 19.01.07, 22:44
            Ja mam ciemnoczerwony gorset + spodnicę lekko drapowaną, do tego ciemnoczerwony
            szal... nie mam jeszcez butow ani torebki :(
            • stokrotka_00 Re: Wątek 100dniówkowy ;) 19.01.07, 23:28
              ja bede miec zlota sukienke w takim odcieniu karmelowym na ramiaczkach a w
              okolicy bustu beda marszczenia:) dodatki w kolorze czarnym, kolczyki bede miec
              dlugie złote.. a co do fryzry to jestm w kropce bo wiele osob mi mowilo ze koki
              sa staromodnea chciałam sobie wlasnie zrobic kok bo jest wygodny i wydawalo mi
              sie ze fajnie wyglada... mam wlosy sredniej dlugosci proste i niewiem co bym
              mogla z nimi zrobic ;/ moze macie jakies pomysly????

pozdrawiam :)
      • bobrong Re: Wątek 100dniówkowy ;) 20.01.07, 01:22
        Ja na swojej studniówce byłam ubrana w ciemnoczerwoną suknię bez ramiączek,
        była dopasowana w biuście, w talii i w pupie a potem delikatnie się rozszerzała
        tworząc takie fajne coś :) na dole była wyszywana koralikami układającymi się
        im niżej w coraz gęstszy wzór. Do tego czarne pantofelki, których i tak
        praktycznie nie było widać, bo suknia była do samej ziemi i tak fajnie sunęła w
        polonezie :) biżuteria z cyrkonii, długie zwisające kolczyki, bransoletka i
        naszyjnik.

Co do włosów - wszystko zależy jakie kto ma włosy. Moje na przykład nie są ani
        proste ani kręcone, tylko takie niewiadomoco. Bardzo podobały mi się fryzury z
        rozpuszczonych, lekko falujących długich włosów. Niestety wiem, że gdybym sobie
        taką fryzurę zrobiła, to w trakcie imprezy, jak człowiek tańczy i się poci,
        włosy po prostu by się nastroszyły i potem oklapły - po prostu takie są moje
        włosy. Dlatego wybrałam upięcie, nieklasyczny kok - część włosów zwisała a
        część była spięta, fajnie to wyglądało. Wszystko zależy od włosów, jeżeli macie
        się martwić przez całą noc czy wam się za chwilę nie rozwali fryzura ułożona z
        rozpuszczonych włosów, to lepiej zrobić koczek i się nie przejmować.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka