ita-ta 27.01.07, 23:32 Oczywiście botki świetna sprawa. I ładne i zgrabne i do wszystkiego pasują tylko przemierzyć w nich zamarzniety chodnik to nie lada wyzwanie. Mnie np przerosło. Pierwszy zakręt był mój, a kolezanki miały co podnosić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
resu Re: Botki 17.11.08, 21:05 Wszystko to sprawa treningu :-). Można spróbować kupić botki na grubszym obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz-pieg Re: Botki 20.11.08, 23:59 Najbardziej oryginalne botki w przystępnych cenach (i zdaje się na stabilnych obcasach;) ) widziałam na ebayu -> clothes.shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZWomenQ5fsQ5fShoes?_nkw=ankle+boots&_sacat=63889&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=&_osacat=63889 Odpowiedz Link Zgłoś
kreatorka83 Re: Botki 24.11.08, 00:43 :) ja z botkami też miałam problem przez pierwsze kilka miesięcy noszenia, szczególnie zimą, ale potem się wytrenowałam i teraz jakoś mi to idzie ;) Racja, że to kwestia treningu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sziszunja Re: Botki 24.11.08, 00:50 Ja trenuje od tygodnia i chodzę w botkach po domu, bo moje mają strasznie wysokie obcasy, a ja nie jestem przyzwyczajona:/ ---------------------------------------------- pl.youtube.com/watch?v=kwAFz0hbjtw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś