agus5 28.01.07, 17:46 chodzi mi o tę czekoladową super piekną dzisiejszą sukienkę. Czy ktoś z was wie gdzie można taką kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffo10 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 17:55 Mnie też ta sukienka zauroczyła i od rana szperam w necie, by coś znaleźć. Miałam nawet podobny wątek tutaj założyć:-)) Mam jednak watpliwość, czy czekoladowy nadal będzie modny, bo chyba juz dość długo jest na topie? A szerokie paski nadal bedą modne? Mnie ten dzisiejszy zestaw Kingi bardzo zauroczył... Jak tylko ktoś coś wie na temat tej sukienki to niech pisze, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:10 a to nie ta sukienka w ktorej cielecka byla na pokazie gosi baczynskiej (atlasowa wprzypadku kinki z paskiem) wydaje mi sie ze dzis prezenterka pogody na wot tez miala taka - przynajmniej ranozwrocilam uwage bo mnie tez kinga sie spodobala wyjatkowo ;) gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=15&kat=24217&gid=8649100 gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=15&kat=24217&gid=8649100 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:12 jeśli to ta ze zdjęcia z Cielecką to takie widziałam na 100% w Zarze Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:18 dziendobrytvn.onet.pl/kuchnia.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene soryy drugi link ;) 28.01.07, 18:16 gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=9&kat=24217&gid=8649100 Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: soryy drugi link ;) 28.01.07, 18:26 Ja zwrocilam uwage na peptoly cieleckiej i rajstopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: soryy drugi link ;) 28.01.07, 18:29 tak ;) ten tematy byl juz omawiany na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: soryy drugi link ;) 28.01.07, 18:43 Wiem, wiekszosc jest na "nie" a ja oczywiscie znowu swoje. Bardzo mi sie podoba tak;) img263.imageshack.us/my.php?image=scopeamundermodulationxj4.gif Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: soryy drugi link ;) 28.01.07, 18:44 upps, nie ten link co trzeba img444.imageshack.us/my.php?image=rajstopynb6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
buffo10 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:14 A ja przed chwilą znalazłam podobną lub tę samą na allegro. To może być zara. Nie umiem dodawać fachowo linków więc podam tak "prostacko" do ewentualnego skopiowania. www.allegro.pl/item160094375_zara_sliczna_sukienka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
buffo10 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:15 ....i okazało sie, że dodawanie linków nie jest takie trudne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:31 tak, ta na Cieleckiej to Zara Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:32 kurde, to pewnie juzniema ;) byly kolorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:34 ja widzialam jeno brązowe 15 stycznia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 18:43 eeeeeeee 15? to przepadlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 19:47 foam :) pociesz sie, ze na nas, zwyklych smiertelniczkach te kiecki moga nie lezec tak rewelacyjnie jak na kindze i cieleckiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulam6 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 20:00 sukienka z zary, linia basic, cena 149zl, nowa kolekcja. Są brązowe, czarne i czarne w białe wzory. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:58 a jak z jej jakością? kupoilabym ale nie bede w zarze w najblizszym czasie... -- Aimer, ce n'est pas se regarder l'un l'autre, c'est regarder ensemble dans la meme direction. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 20:34 ech, o tym to nawet nie marze... ale zostaja nam poprawki krawieckie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:16 cioccolato_bianco napisała: > foam :) pociesz sie, ze na nas, zwyklych smiertelniczkach te kiecki moga nie > lezec tak rewelacyjnie jak na kindze i cieleckiej ;) > Eee...spokojnie...Rusin nie jest jakoś specjalnie szczupła / w przeciwieństwie do mojej ulubienicy Cieleckiej/. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:25 cielecka jest az nierzeczywista ;) boska nie ludzka wrecz ;) nie wiem czy widzialas ja w listach milosnych... pomijajac piekna czarna sukienke (w wiczor wigilii) cudownie wygladala nawet w faruchu pielegniarki i wytartym swetrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:30 podzielam twoje zdanie foam Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:47 Dla mnie jest idealna...))) A poniewaą jest to forum o modzie to smiało mogę naskrobać, że jej styl ubierania b. mi odpowiada. Zresztą...ogólnie ja uwielbiam. A co do aktorstwa...rewelacyjna / w teatrze prezentuje się lepiej niż na ekranie/. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:51 z polskich aktorek, to zdecydowanie najbardziej podoba mi sie kozuchowska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 21:59 a ja jej nie lubie. chociaz bardzo mi sie podobala w 'dlaczego nie' Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: sukienka Kingi w dd tvn 28.01.07, 22:14 teraz to ona glownie kojarzy sie z m jak milosc, niestety. ale chodzi mi akurat o to, jak ubiera sie na rozne imprezy etc. zawsze idealnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matko 29.01.07, 09:45 foamclene napisała: > cielecka jest az nierzeczywista ;) > boska nie ludzka wrecz ;) > nie wiem czy widzialas ja w listach milosnych... pomijajac piekna czarna > sukienke (w wiczor wigilii) cudownie wygladala nawet w faruchu pielegniarki i > wytartym swetrze ;) Foam, Ty masz jakiś kompleksy względem Cieleckiej!!!!!!! przecież Ty byś wyglądała w tej kiecce o niebo lepiej, z twoim biustem, masz super nogi:))))A Cielecka mi się zupełnie nie podboa, twarz ma nieładną, mdłą, figurę anorektyczną, zero biustu, jako aktorkę też średnio ją lubię, a znajomi faceci to juz patrzeć na nią nie mogą, więc nie wiem co Wy się nią tak podniecacie..... jest tyle ładniejszych kobiet, aktorek, bo co do stylu ubierania się to ubiera się nawet ok, tak klasycznie i bez fajerwerków Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 11:09 mezczyzni nie doceniaja cieleckiej... :) potrzebuja silniejszych bodzcow... jestem pewna, ze gdyby mili okazje "obcowac" z nia osobiscie zminiliby zdanie... :) delikatnym i subtelnym kobietom ze szkalnego ekranu pewnie trudniej zaistniec w umysle chlopa... chlop to zwierze :)))) potrzebuje kawal czerwonego miesa, zeby byc zadowolonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 11:15 imo cielecka ma obiektywnie zgrabna figure i ladne, subtelne rysy twarzy. jednak na mnie zawsze robi wrazenie lodowatej, zdystansowanej osoby i dlatego mam abiwalentne uczucia jesli o nia idzie ;) co do tego jak sie ubiera, to sadze o niej to samo co o walesownie: te panie sponsoruje siec sklepow zara ;) a ja oczekuje ciut wiecej polotu od gwiazd ekranu i artystow... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 11:20 to prawda, ze to zamiowanie to taniej marki jest podjrzane... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 11:27 nawet nie chodzi o to, czy zara jest tania czy droga. gdyby byly tak BARDZO czesto widywane w ubraniach jakiejkolwiek innej firmy, byloby to rownie podjerzane ;) inna rzecz, ze osobiscie nie lubie byc ciagle od stop do glow w jednej firmie, bo to imo wyglada jakby ktos nie umial sam zestawiac sobie ubran, tylko kopiowal manekiny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 12:07 ...cielecka to moj ulubiony manekin ;) chorobliwie pozadam wszytskiego w czym ja zobacze... gdybym wiedizala w gdzie pozbywa sie starych ubran grzebalabym w jej smietniku :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 12:19 w sumie to cie dobrze rozumiem :) bo tez mam takie 'manekiny'... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 12:34 cielecka wyglada ok pod wzgledem figury,jest zawsze dobrze ubrana.Niestety twarz wg mnie-zwyczajnie brzydka.Pisze o samej twarzy,reszta jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 12:49 anias34 napisała: > cielecka wyglada ok pod wzgledem figury,jest zawsze dobrze ubrana.Niestety > twarz wg mnie-zwyczajnie brzydka.Pisze o samej twarzy,reszta jest ok. wiesz co? myślę ,że wiele osób chciałoby mieć taką "brzydką" twarz;) dla mnie Cielecka jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 13:36 no własnie-dla Ciebie jest super,a dla mnie jest zwyczajnie brzydka:-)) Nie podoba mi sie jej nos,owal twarzy,broda..Za to figure i wlosy ma ok.Nazwałabym ja kobietą efektowną,ale na pewno nie piękną ani nawet ładną. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 14:32 ja za to nie cierpię Kożuchowskiej:) ubiera się zazwyczaj bardzo dobrze ale drażni mnie jej głosik, osobowość i niestety uroda też- taka wymokła, wypłukana. ale rozumiem, że może się podobać:) dla mnie jedak jest nijaka i te bruzdy przynosowe... stop. nic już nie napiszę w tym temacie bo robię się okropna:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 14:42 nos akurat sobie poprawila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 14:53 poprawiła???nie widać.no to jeszcze z jedna poprawka by sie przydała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 15:02 nos poprawiła,serio?;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 14:52 Ja juz wcześniej chciałam napisac że kozuchowskiej pod względem urody też nie trawię:-)ale nie pisałam żeby nie wyjść na taka której nikt sie nie podoba:-) Kożuchowska podobnie jak cielecka-super zadbana,ale uroda niezbyt.Kozuchowska ma taka urodę,ze potrafi wygladac przepieknie jak jest zrobiona np do sesji zdjeciowej.W filmie jednak niezbyt się prezentuje.No i bardziej podoba mi się w krótkich wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco a propos poprawiania urody ;) 29.01.07, 14:56 www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 13:37 Ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Do foamclene 29.01.07, 17:54 foamclene napisała: > ...cielecka to moj ulubiony manekin ;) > chorobliwie pozadam wszytskiego w czym ja zobacze... > gdybym wiedizala w gdzie pozbywa sie starych ubran grzebalabym w jej > smietniku :)))))))))) Świetnie to ujełaś! Uważam, ze jest piękną kobietą i ma w sobie to COŚ..co sprawia,że chce się na nią patrzeć/ do tego teeeennnngłos...taki miękki, niski...rewelacja/. Kozuchowska moze i ładnie się ubiera, ale brakuje jej właśnie tego CZEGOŚ...może założyć okulary Chanel, płaszczyk od Zienia, sukienkę od Baczyńskiej, a i tak będzie...zwykla kobietą.../do tego drażni mnie swoim głosem.....i w ogóle/. Zachwycam się Cielecką od dawna...jako kobietą i aktorką . Ubiera się świetnie / i nie ukrywam, że staram sie ubierać podobnie do niej, bo ten styl b. mi odpowiada/. I jeszcze jedno...nie ubiera się tylko w zarze / a swoją drogą słynny czerwony trencz z zary, w którym pojawiła się na premierze "Samotności..." powalił na kolana! Do dziś dnia koleżanki-aktorki naśladują/. Ach..jestem pewnie nieobiektywna, ale trudno. Dla mnie jest Wielka /mimo swego niskiego wzrostu/. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co Wy z tą Cielecką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ło matk 29.01.07, 13:45 Malgoniak, w pelni sie zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird111 przecież ta sukienka była na nią za CIASNA !!! 29.01.07, 13:29 J.W dodam że beznadziejnie w niej wyglądała tylko dlatego że biedaczka nie mogła w niej oddychać, jako tako sukienka ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: przecież ta sukienka była na nią za CIASNA !! 29.01.07, 16:03 eeej no wlasnie mi sie tak samo wydawalo - ze ta sukienka sie jej na udach opina tak strasznie (jakby na mnie sie opinala ;-) ale wolalam sie nie wypowiadac, bo ddtvn ogladalam doslownie 10 minut, zbierajac sie na basen. btw dyskusji o cieleckiej i kozuchowskiej - wole cielecką, ma klasę, mam podobnie ambiwalentne uczucia do niej jak to opisala ciocco. co do kozuchowskiej - na ostatnich zdjeciach z telekamer miala taka dziwnie napieta twarz, ze az mi przyszlo do glowy, ze jeszcze pare lat, jesli nie nabierze ciala to bedzie wygladac jak kosciotrup obciagniety skora (mowie o szyi i twarzy). okropnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: przecież ta sukienka była na nią za CIASNA !! 29.01.07, 18:42 jak Audrey Hepburn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: sukienka Kingi w dd tvn 01.02.07, 09:44 kupilam te sukienke... kinga wygladala w niej zle pzrez ten paskudny pasek... sukienka bez paska wyglada ladnie podkresla talie, z paskiem wyglada sie jak klocek ;) pasek nie ma zapiecia dizala na sadzie przelozenia prze obrzydliwie blyszczaca klamre :) zeby sie trzymal trzebaby go bylo przykleic albo zapinac na rzep :) pomijam juz fakt ze we wsyztskich sukienkach byly strasznie pogniecione wiec zara wprowadzila do wyboru pasek zastepczy z dziutkami tradycyjnie zapinany ;) wiec mozna sobie wybrac przy kasie... rozmiarowka ogromniasta ja przy zimowym spasieniu + 4kg wzielam XS (a mam 171 cm i w tej chwili 58 kg) nie wiem jak bedzie latem kiedy bede wazyla 54 ;) nie jest to najbardziej udany produkt ;) ale jak na wyprzedazowy szmelc niezle sie uklada sukienki wisza - nie maja wziecia ;)z powodu cieniutkiej "satyny" podreslajacej kazda faldke i szew bielizny Odpowiedz Link Zgłoś