Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

duzeee rozmiary dzinsów

01.02.07, 17:29
    czy moze mi ktos doradzic gdzie moge znalezc modne, dzinsy. chodzi mi o znany,
    markowy sklep.
    aha piszac duzeee mam na mysli eozmiar 33 lub 34.
    dziekuje za pomocna odpowiedz.
    Obserwuj wątek
      • sygita Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 18:27
        diverse, re , wrangler itd.
        • hana83 Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 19:14
          łeeeee to wcale nie sa duze, ja mam wiekszy rozmiar.... no i nie moge znalezc
          dzinsow
      • anasmith4 Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 20:02
        hmm... dziekuje Wam za odp. ale smiec zwrocic uwage ze diverse, re to sa takie
        sklepy w ktorych nie ma mowy o spodniach, w ktore bym wcisnela swoje wielkie
        ciaoo. a z tym wranglerem moze masz racje, ale chyba w meskim dzielae jedynie.
        czy moze ktoras z Was orientuje sie czy wrangler ma rozmiary 33 lub 34 DAMSKICH?
        pytam bo glupio mi podchodzic juz do (szanownych) pan ekspedientek i byc zbyta
        dziwnym spojrzeniem.
        dziekuje
        • littlefrog Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 20:11
          moja koleżanka nosząca rozmiary większe niż dostępne w sieciówkach zaopatruje
          się w jeansy w jackpot&cottonfield :]
        • anaeva Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 20:13
          Sądzę ,że powinnaś znaleźć coś interesującego w firmach: levis, wrangler, lee.
          W końcu szyją głownie dzinsy, to powinni mieć wszystkie możliwe rozmiary.
          Nie nastawiaj się na jakieś zdziwione spojrzenia, po co?;-)
          powodzenia!
      • kochanica-francuza Re: duzeee rozmiary dzinsów 01.02.07, 21:02
        co to jest ciaoo?

ja wczoraj przymierzałam trzydziestki szóstki w big starze - chyba firmy
        rozszerzają rozmiarówkę.
      • leenish Polecam... spodnie z dzialu meskiego :) 01.02.07, 22:46
        Generalnie paradoksalnie polecam spodnie meskie, ale oczywiscie o odpowiednim
        kroju.

Rozmiarowka jest wieksza, a spodnie maja przede wszystkim szersze nogawki (moim
        problemem sa bardzo masywne uda, biodra ok, do tego talia jest raczej bez
        zarzutu, wiec znalezienie obecnie damskich spodni graniczy u mnie z cudem. Co
        ciekawe - wzielam kiedys z moim facetem do przymierzalni nascie par spodni i
        damskich, i meskich. Moj mezczyzna ma nozki jak sarenka i pupe jak ziarenko
        kawy i wszystkie damskie spodnie o kroju niby regular czy cokolwiek byly na
        niego dopasowane w udach i posladkach).

Ostatnio upolowalam meski model w H&M (model bragg, rozm. 34/32, nie za wysoki
        stan, brak miejsca na klejnoty, swietnie skrojone, proste szerokie nogawki,
        ciemny jeans - takie akurat najbardziej lubie). Takie same zakupil moj mily i
        na nim leza rownie dobrze ;). Wiec polecam!

Ale moja ogolna rada: szukac, szukac, szukac, przymierzac, przymierzac i
        jeszcze raz przymierzac :).

Ach, kiedys jeszcze kupilam swietne brazowe z b. przyjemnego materialu w
        Galerii Centrum - marka Navy. Rozmiar 40 jest ok.

Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka