inaa1 05.02.07, 16:53 fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,54325537,56775192.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,56775373.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel_dust1 Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 16:59 Powaznie? Dlaczego sobie to robisz? P.S. chyba pora zmienic fleki Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:06 wiem, wiem ;-)... fleki zdzieram błyskawicznie. nie wiem z czego je produkują, że czasem po tygodniu muszę wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:02 Dobre okreslenie " Wyzyjta sie " - bo czasem odnosze wrazenie ze niektorzy tutaj przebywaja aby tylko krytykowac, nasmiewac sie z czyjegos ubioru, jakby nikt nie popelnial " bledow " i mial w szafie same swietne ciuchy. Troche tolerancji ludzie. Nikt nie jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:13 wydaje mi sie jednak, ze wiekszosc opinii jest szczera... Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:17 Inaa1 oczywiście jesteś świadoma, że przez najbliższy rok te zdjęcia będa wywlekane przy każdej okazji z komentarzami typu, że pokazujesz brudne buty dla babć lub pogniecione szmaty jak to zazwyczaj ma miejsce na naszym forum ;-)? Podoba mi się turkusowa/morska spódnica. Reszta zdecydowanie nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
tracy_whitney Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:20 hanureku napisała: > Podoba mi się turkusowa/morska spódnica. Mnie tez, glownie ta "firanka" ;) wystajaca od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 17:20 hanureku napisała: > Inaa1 oczywiście jesteś świadoma, że przez najbliższy rok te zdjęcia będa wywle > kane przy każdej okazji z komentarzami typu, że pokazujesz brudne buty dla babć > lub pogniecione szmaty jak to zazwyczaj ma miejsce na naszym forum ;-)? > > Podoba mi się turkusowa/morska spódnica. Reszta zdecydowanie nie w moim stylu. > ależ oczywiście, ze jestem tego świadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 00:39 hanureku napisała: > Inaa1 oczywiście jesteś świadoma, że przez najbliższy rok te zdjęcia będa wywle > kane przy każdej okazji z komentarzami typu, że pokazujesz brudne buty dla babć > lub pogniecione szmaty jak to zazwyczaj ma miejsce na naszym forum ;-)? > > Podoba mi się turkusowa/morska spódnica. Reszta zdecydowanie nie w moim stylu. > przeciez tego rodzaju wywlekanie i komentarze to glowna atrakcja dla obu stron - zarowno dla tej, ktora wyladowuje kompleksy wywlekajac, jak i dla tej ktora tarza sie ze smiechu czytajac komentarze i usilujac je dopasowac do faktow Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: wyżyjta się ;-) 05.02.07, 23:38 Nic z tego :-) Ani myślę krytykować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Świetne buty! I wzorzysta spódnica też. 06.02.07, 07:54 zupełnie nie moj gust, nie zamierzam sie jednak "wyżywać" jak to określiłaś bo nie odczuwam takiej potrzeby :) kazdy nosi to co lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 11:42 Spodnice mi sie nie podobaja, ale buty sliczne, zwlaszcza te Rylki:) Ani mysle krytykowac. A z flekami mam tak samo, w koncu sie wkurzylam i w jednych butach wstawilam metalowe z nadzieja, ze tych nie zetre. Trzymaja sie mocno, ale tak stukaja, ze zwariowac mozna, z daleka mozna mnie po krokach poznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 11:51 ta morska spodnica na tiulu (?) bardzo mi sie podoba :). Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 15:07 lunalovelight napisała: > ta morska spodnica na tiulu (?) bardzo mi sie podoba :). tak, to jest tiul Odpowiedz Link Zgłoś
shava Pierwsze buty bardzo fajne. 06.02.07, 16:01 Nie wiem,co was tak oburzyło, drugie buty to rzeczywiście pomyłka,ale spódnice są normalne, a pierwsze buty są jakieś takie retro,podobają mi się i chętnie bym je od babci zapożyczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 16:16 Pierwsze buty ujdą, a gdyby miały okrągłe noski to byłyby bardzo fajne. Podoba mi się niebieska spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wyżyjta się ;-) 06.02.07, 16:22 No dobra, muszę przyznać, że nic mi się szczególnie nie spodobało, ale to pewnie dlatego, że mam inny styl - nie zamierzam się wyżywać:) Wiadomo, że człowiek jest przekorny i jak ma się wyżyć, to akurat wcale nie ma na to ochoty. Gdybyś napisała "pochwalcie moją garderobę", to pewnie posypałyby się gromy, ale myślę, że doskonale o tym wiesz, stąd taki tytuł wątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: wyżyjta się ;-) 08.02.07, 17:53 Nie ma sie co wyżywać:) bardzo fajne ciuszki:) buciki w stylu retro:) podoba mi się. A co do tego wyżywania....Co innego jest wklejać zdjęcia ubrań- prosząc o opinię, a co innego wklejać zdjęcia różnych części swojego ciała wygiętych w rozmaitych pozycjach:))).....drogie Panie- tak się powinno prezentować ubrania jak zrobiła to inaa1. p.s.- ewentualnie zdjęcie ciałka do szyi- ale bez prowokacji:) :) takie jest moje zdanie:) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś