zimna_suka 07.02.07, 16:32 Nie potrafie wklejać linków...wiem moze to smieszne ale cóż...:( To numer aukcji , która mnie interesuje 161418736 i sie zastanawiam nad kolorem butów czy te czarne zamszowe czy brązowe...bo obu nie potrzebuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: Który kolor ładniejszy? 07.02.07, 16:37 www.imageshack.us/ tutaj się wkleja jak już załączysz zdjęcie to kopiujesz ostatni link Odpowiedz Link Zgłoś
celtycka_syrena Re: Który kolor ładniejszy? 07.02.07, 17:44 O te chodzi? allegro.pl/show_item.php?item=161418736#photo Ja bym wzięła brązowe :-) Tzn. na pewno zamszowe, kolor raczej ten brąz, bo te ze skóry eko odpadają jak dla mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss brązowe 07.02.07, 17:52 w ogóle mi sie te buty nie podobaja ale jak bym już była zmuszona kupić to brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: brązowe 07.02.07, 18:05 Dzieki za wklejenie linka:) No te z ala skóry sa brzydkie , tez mi się nie podobają. A fason tez tak sobie , ale mam duże stopy i mam mały wybór:( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Który kolor ładniejszy? 07.02.07, 18:37 nie podobaja mi sie te buty Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Który kolor ładniejszy? 07.02.07, 18:52 Rozumiem dziewczyny , ale jak ktoś ma duze stopy i najczęściej moze sobie pozwolić na jakies obowie sportowe i ewentualnie latem na sexowne sandauki , to wiecie... Potrzebuje je do sukienki i nie wiedziałam , który kolor ale tez byłam bardziej za brazowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnii1 Re: Który kolor ładniejszy? 07.02.07, 18:55 Ja wybrałabym czarne zamszowe. Są z nich najładniejsze. Poza tym czarny zmniejszy wizualnie stopę. Tak mi się wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś