Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego?

• amalanka Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 14:28
        spokojnie rhodeisland, mozesz to nosic w Polsce, jak beda mrozy to sama to
        zaloze, bo praktyczne :) tylko na polskim rynku na razie malo takich fajnych
        czapeczek. pozdrawiam!
        • rhodeisland Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 17:57
          Pozdrawiam! Milo uslyszec zyczliwy glos.
      • rhodeisland Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 18:49
        Chociaz nie sadze zeby bylo duzo obiektywnych, bo wkurzylam wiele osob.
        Skonczmy porownywanie Stanow do Polski.
        Zreszta nie potrzebuje niczyjej opini zeby wiedziec, ze cos mi sie podoba.
        Mimo wszystko jestem ciekawa co sadzicie, na jakie zlosliwosci Was stac.
        Fajne kozaczki?
        Beda swietnie wygladac na moich szczuplych nogach ubranych w obcisle spodnie
        (mam sylwetke zeby takie nosic, w przeciwienstwie do niektorych) Jestem tez
        wysoka.
        • annie_laurie_starr Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 18:57
          Samochwala w kacie stala - opinie o kozakach juz wyrazilam.
          • rhodeisland Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 19:28
            Mam to szczescie, ze moja sylwetka pozwala mi wszystko zalozyc i wygladac
            swietnie. To prawda, jestem prozna.
            • beauty_garden Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 21:37
              A wiesz, ze proznosc i glupota maja wiele wspolnego?
            • monalajza Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 22:52
              przede wszystkim jestes smieszna:/
        • daggy4 Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 18:58
          rhodeisland napisała:
          > (mam sylwetke zeby takie nosic, w przeciwienstwie do niektorych) Jestem tez
          > wysoka.

wiesz jak to sie mowi, WYSOKA JAK BRZOZA.....
        • beauty_garden Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 19:05
          Wybacz, ale na szacunek trzeba sobie zasluzyc. A Ty widocznie nie odrozniasz
          swojego niby luzu od braku kultury i zlego smaku.
          • rhodeisland Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 19:26
            Mnie nie zalezy na forumowym szacunku.
            Ludzie, ktorych znam osobiscie szanuja mnie nie za wyglad.
            Ubieram sie na luzie, ale nie w brudne, dziurawe rzeczy.
            Nie czytalas poza tym tego, co napisalam, ze w pewnych sytuacjach ubieram sie
            starannie.
            Terror ciaglego starannego wygladu jest nie dla mnie dlatego mieszkam w moich
            ukochanych, "wiesniackich" Stanach.
        • zwykladziewczyna5 Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 19:20
          Przybij piatke, szczupla wysoka. Nie dziw sie nienawisci grubych niskich,
          zalozylam o tym watek.
          • rhodeisland Re: Prosze o opinie o kominiarce i moich kozakach 08.02.07, 19:23
            Nie przybijam, nie podoba mi sie to, co piszesz w swoich postach.
      • zwykladziewczyna5 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 19:15
        Rhode, dzieki za link do butow. Kupuje (te czarne)
        • zwykladziewczyna5 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 19:16
          Tzn. poprosilam meza zeby mi je kupil na drugim kompie, bo ja na moim dzialam
          na forum.
      • trocineczka Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 19:26
        Wiesz co, tak czytajac Twoje posty, mozna zaryzykowac wniosek, ze borykasz sie
        z wieloma kompleksami.
        • annie_laurie_starr Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 19:51
          Jednego nie rozumiem: z jednej strony luz i postawa, ze jestem ponad terror
          mody. Z drugiej strony potrzeba pochwalenia sie figura.
          • yavanna86 jaki TERROR mody...? 08.02.07, 20:27
            Kobieto,a może potrzebujesz wsparcia?Albo Twoje polskie znajome?Poważnie
            mówię.Jaki terror mody?Każdy nosi,co chce,byle gołym tyłkiem nie świecił.Że
            ludzie patrzą?No patrzą.Też patrzę na innych,dzięki Bogu nikt mi jeszcze oczu
            nie wydłubał.

Jeśli te znajome się czują sterroryzowane,to jest ich problem.Którego
            rozwiązanie pozostawmy im samym.A ty - osobiście wprowadzasz elementy terroru
            pokrzykując "grubym w mini - NIE", "szczupłym wysokim - TAK"!!!
            Miłego zaśmiecania środowiska wielką wanną życzę.

A w ogóle to jeszcze nie słyszałam o kraju,w którym by bili czy krzywdzili za
            niedobrane kozaczki.
      • yellow_bee Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 20:44
        Zaczynam podejzewac ze to wszystko to prowokacja, czlowiek nie moze byc az
        tak.... brak mi slow
        • kinky5 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 20:50
          dziewczyny polecam ten filmik, jak widac naprawde fajnie i "nieswiadomie" jest mieszkac w USA:
          youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
          • rhodeisland Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 21:13
            Pewnie. Post sie nie podoba, to mozna przyczepic sie do innych rzeczy.
            Daj link do niekorzystnego filmu o Polakach, np. o fanach pewnego ksiedza, tzw.
            mocherowych beretach.
            • kinky5 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 23:17
              sama sobie poszukaj jak chcesz ;-)
        • rhodeisland Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 21:14
          Tak, co?
          Co tak urazilo Twoja polska wrazliwosc?
          • kinky5 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 08.02.07, 23:15
            a ty masz jaka wrazliwosc: amerykanska? To co w takim razie robisz na POLSKIM forum.
      • monalajza rhodeisland 08.02.07, 21:25
        Pytasz o kominiarki czy udowadniasz nam ze jestesmy beznadziejni bo chcemy
        dobrze wygladac ZAWSZE a nie tylko w święta....rzeczywiscie..straszny
        grzech:/...trzeba bylo cos robic dla kraju a nie zwiewac do usa!

Wyzyj sie gdzie indziej.
        • rhodeisland Re: rhodeisland 08.02.07, 21:32
          Nie znasz mojego zyciorysu, wiec mowisz o zwiewaniu. Moze to moi rodzice tu
          zwiali ze mna gdy bylam za mala zeby podejmowac takie decyzje? Moze tu sie
          urodzilam? Moze musieli zwiewac z Polski z wiadomo jakich powodow?
          Z tego, co wiem, to w Polsce jest tak cudownie, ze kto moze z niej zwiewa. Ile
          tysiecy w ciagu ostatnich lat wyjechalo? Prosze o liczby.
          Widocznie ci zwiewajacy chca cos zrobic dla siebie, a nie dla kraju. Ile
          pokolen mozna zyc patriotymem
          To chyba nie ja odbieglam od tematu. Zrobily to osoby, ktore moze draznic np.
          fakt, ze stac mnie na buty za $100.
          • monalajza Re: rhodeisland 08.02.07, 21:41
            Prowokujesz.
            np tym zdaniem o tym, ze stac cie na buty za 100 usd

i co?

myslisz ze Polek nie stac...??owszem nie wszystkie(ale watpie zeby wszystkie
            amerykanki bylo stac)

jedna róznica...one sie tym namietnie nie chwala
            sorki...buty za 300 zlotych sa zalewie przecietne...

tyle!

jakos znam sporo osob, ktore wyjechaly. dorobily sie. wrocily

nie pisz o NAS jako polakach skoro nie znasz zycia tutaj...przyjedz na pol roku,
            rok...i wtedy pogadamy....

a z tym zlodziejstwem...gruba przesada....nigdy nikt nie ukradl niczego ani mnie
            ani moim znajomym....

troche ostroznosci w srodkach komunikacji i to wszytsko.
            tak samo kradna w paryzu, londynie i wiekszosci europejskich miast..

• beauty_garden Re: rhodeisland 08.02.07, 21:45
            A nie pomyslalas, ze bardziej niz fakt posiadania butow za 100$ moze Nas
            draznic Twoj brak kultury i manifestowanie glupoty!
            Juz niejednokrotnie ktos Ci sugerowal, ze masz jakies problemy z elokwencja,
            ale widocznie lubisz jak ktos wprost (no wiesz "po amerynasku") Ci to powie:
            JESTES WG MNIE GLUPIA I PRYMITYWNA.
            Nie ze swojej cienkiej skory, ale z powodu straty czasu w odpowiadaniu na Twoje
            posty, dodaje Cie do nieprzyjaciol.
            • majenkir Re: rhodeisland 08.02.07, 22:32
              Rhodeisland, strasznie drogie te kominiarki z linka. Przejedz sie lepiej do
              Walmart - maja cieplejsze (tylko dziury na oczy i usta). Jedyny mankament -
              tylko kolor tylko czarny. Ale za to cena powala - $1!!!
              • rhodeisland Koncze temat w obliczu smierci Anny Nicole Smith 08.02.07, 23:21
                Przykro mi, ze dla Ciebie drogie. Placisz za jakosc materialu i wykonczenie.
                Nie chce mi sie walkowac tematu. Dowiedzialam sie, ze Anna Nicole Smith zmarla
                nagle i smutno mi sie zrobilo.
                Szkoda mi jej tak nagle zakonczonego zycia, tego, co przezyla po smierci syna.
                Uswiadamawiam sobie kruchosc zycia, priorytety.
                Nie chcialam nikogo urazic, radze Wam jednak nie obrazac sie tak latwo.
                Tak, jak ja czepiam sie Polski, Wy czepiacie sie USA. Obie strony opieraja sie
                na stereotypach.
                Pozdrawiam. Szanujmy sie nawzajem.
            • kinky5 Re: rhodeisland 08.02.07, 23:22
              stara zaszalalas za te 100!!!!!!!!
              I to w JAKIEJ firmie....L.L. Bean!!!!!!
              dobre.
              • rhodeisland Re: rhodeisland 08.02.07, 23:40
                Nie wstydze sie kupowac rzeczy dobrej jakosci za przyzwoita cene.
                Nie czuje potrzeby przeplacania, ani chwalenia sie markami.
                Kozaczki sa super!
      • daggy4 Ta SaMa ZaSaDa 09.02.07, 09:02
        chcialam ci zwrocic uwage, ze jestes b.niekonsekwentna- z jednej strony
        propagujac tzw. luz amerykanski, czyli lumpiarski look, z drugiej oburzajac
        sie, ze polskie dziewczyny przy kosci zakladaja obcisle ciuchy. po prostu
        zaaplikuj taki sam tok rozumienia do polek i amerykanek. grubaski w malych
        ciuchach to polski odpowiednik amerykanskich luzar i nie ma sie czym oburzac.
        • yavanna86 Re: Ta SaMa ZaSaDa 09.02.07, 10:09
          i moher,moher,nie MOCHER,do licha ciężkiego.MOCHERU to nikt u nas nie nosi.
      • lumpeksiara81 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 13.02.07, 17:00
        Nie można, bo się pójdzie do więzienia, jak się założy.
        • mendosita Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 13.02.07, 18:48
          Przeczytałam wątek, uśmiałam się kilka razy i musze podsumować:
          podobieństwo stylu wypowiedzi do znanej i kochanej przez nas wszystkie Laparówy
          jest wręcz uderzające. Welcome back Lapara, bardzo sie cieszę, że znów z nami
          jesteś!
      • star105 Re: Jasne, że można:) 16.02.07, 11:50
      • winifred Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 17.02.07, 01:21
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

w czymś takim snajper Prezydenta K. zdejmie Cie juz na granicy!
      • mike114 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 22.02.07, 18:23
        Pewnie że można, a dlaczego by nie??? Wprawdzie tego roczna zima w Polsce nie
        należy do najcięższych ale może za rok też będzie minus 30...po takiej zimie
        można sie spodziewac upalnego lata, więc raczej będzie trand żeby pokazywac jak
        najwięcej ciała...przyda sie modna bielizna...pozdrawiam.
        • maciek_k3 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 22.02.07, 18:38
          Ja również uważam, że to bardzo fajne czapki. Nie widze najmniejszego powodu,
          dla którego nie powinnas nosic ich w polsce. Na marginesie, zajmuje się troche
          odzieżą reklamową i uważam że takie czapki to doskonały pomyśł na produkt
          reklamowy. Dlatego z mojego punktu widzenia, powinnas smiało kupic ich kilka i
          przywieśc do polski. Zdziwisz sie jak dużo ludzi będzie chaiło miec taką
          czapkę...Fakt, że zima nie dopisała ale jak napisał mike, może za rok...:)
      • olga85 Re: Czy w Polsce mozna zalozyc cos takiego? 24.02.07, 11:41
        Z tego co wiem, to noszenie kominiarki, która zakrywa usta i nos to tak jak
        nałożyć cobie mokry kompres- prawdopodobieństwo ze sie zrobią się odmrożenia
        jest ogromne.
        ja osobisie smaruje twarz tłusym kremem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka