hotally 17.02.07, 15:37 Znowu Britney......... ale chciałam powiedzieć, że ma ładny kształt głowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia_m Re: łysa Britney 17.02.07, 16:11 ona tak na serio??? rzeczywiscie ladna glowa, trzeba przyznac nie nadazam za jej fryzurami, kolorem wlosow waga.... Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: łysa Britney 17.02.07, 16:14 mozecie wkleic to zdjecie, bo nie otwiera mi sie ta stronka, a chetnie popatrzylabym na lysa Britney:D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: łysa Britney 17.02.07, 16:15 No chyba na serio... ale pewnie będzie peruki nosić Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: łysa Britney 17.02.07, 16:39 tez mi sie tak wydaje, jakos nie pasuje do jej dotychczasowego, laleczkowatego stylu lysa glowa ale stylowo wyglada wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tibby1 Re: łysa Britney 17.02.07, 16:17 img165.imageshack.us/my.php?image=194129696jj1.jpg img152.imageshack.us/my.php?image=194129715nd5.jpg img254.imageshack.us/my.php?image=britneyspearsbaldheadgh0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: łysa Britney 17.02.07, 16:22 co ona ze soba zrobila.zal mi jej taka byla kiedys ladna a teraz...szkoda mowic! dzieki za link! Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: łysa Britney 17.02.07, 16:23 hm, to chyba faktycznie prawda: www.pudelek.pl/artykul/2161/britney_spears_jest_lysa/ Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: łysa Britney 17.02.07, 16:28 To takie kobiece, zmienic fryzure po rozstaniu z ukochanym....wlosy nie zeby, odrosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: łysa Britney 17.02.07, 16:38 A na tym video na x17 jak paparazzi pytają się dlaczego to zrobiła odpowiada "because of you" "i know your face" "who are you?" Biedna Brit Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: łysa Britney 17.02.07, 16:35 e tam, ładnie jej :) lubię łyse kobiety, tylko do takiej "fryzury" trzeba mieć ładną głowę. a ona ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: łysa Britney 17.02.07, 16:50 Żal mi jej ,ma problemy sama z sobą. Niestety wiele gwiazd nie dawało sobie rady ze swoją sławą i się staczało. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: łysa Britney 17.02.07, 16:55 Mi też już jej żal, bo to już chyba poważna korba... Mam nadzieję, że jej rodzina się nią wreszcie zaopiekuje, bo niedługo będziemy mieli kolejną A.N. Smith. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: łysa Britney 17.02.07, 17:39 A co z jej przyjaciółką Paris Hilton? Pokłóciły się? Moim zdaniem wcale nie wygląda źle, ma regularne rysy twarzy i pasuje jej to. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: łysa Britney 17.02.07, 17:45 mi tez jej szkoda... kiedy moj facet zobaczyl ze o niej czytam, powiedzial ze to przeze mnie i przez takich co to czytaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: łysa Britney 17.02.07, 18:14 mam mieszane uczucia.to jest taka stuavja jak z gorniakowa ktore najpierw opowiada o wszytskich swoich prywatnych sprawach prasie itd a pozniej sie dziwi ze wchodzą jej do łózka z butami. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: łysa Britney 17.02.07, 18:21 to prawda... ale jednak ociupinę zazdraszczam, bo zawsze mi się coś takiego podobało, a nigdy nie miałam odwagi sama sobie strzelić podobnego fryzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: łysa Britney 17.02.07, 20:52 ale jednak ociupinę zazdraszczam, bo zawsze mi się coś takiego podobało, a nigdy nie miałam odwagi sama sobie strzelić podobnego fryzu ;) Dokladnie tak samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: łysa Britney 17.02.07, 18:44 No tak... kiedyś nastoletnia ulubienica Ameryki, teraz wyśmiewana grubaska. Dziewczyna chyba tego nie wytrzymuje i robi różne głupoty. Oj, wróżę jej smutny koniec, toć to wygląda na poważne załamanie nerwowe. Z resztą większość popularnych obecnie gwiazdek ma na koncie akcje typu picie, ćpanie, goła d... na środku ulicy. Może lubią ostrą zabawę, aczkolwiek wydaje mi się, że taka pusta popularnosć wynikająca z bycia właśnie gwiazdką a nie gwiazdą to jednak ciężki kawałek chleba. Teraz mamy tak, że żeby zostać popularnym wystarczy być córka milionera lub wrzucic swoje seks wideo do netu. Paranoja, kiedyś to trzeba było przynajmniej należeć do boybandu lub zagrać w jakimś głupim filmie dla nastolatek.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kofeinka23 a jakie ma pazury 17.02.07, 19:05 ale pazury tyle kasy ma matko mogłaby o nie zadbać, o włosy również img443.imageshack.us/my.php?image=britgl2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: łysa Britney 17.02.07, 19:56 > No tak... kiedyś nastoletnia ulubienica Ameryki, teraz wyśmiewana grubaska. grubaska?!dobrze się czujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: łysa Britney 17.02.07, 19:13 Cholera, ależ ona pięknie wygląda! Po raz pierwszy widzę, że to rzeczywiście prześliczna kobieta. Jest jedną z nielicznych kobiet, którym z gołą czaszką albo bardzo króciutkimi włosami jest niezwykle do twarzy. Piękna czaszka, jak już ktoś napisał, no i przede wszystkim taka fryzura eksponuje jej delikatne rysy, duże oczy i kształtne uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: łysa Britney 17.02.07, 20:15 nie wiem co wniej widzicie -ma opuchnięta twarz ktorą jeszcze bardziej eksponuje ta skinowska fryzura Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: łysa Britney 17.02.07, 20:56 Ja też uważam że wygląda źle-twarz opuchnięta,błędne spojrzenie,widać że coś z nią jest nie tak,przechodzi jakieś załamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: łysa Britney 17.02.07, 20:58 Żal mi tej nieszczęśliwej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: łysa Britney 17.02.07, 21:45 No mnie się podoba, widać mam zły gust :) Może to przez kontrast z tym wizerunkiem laleczki Barbie - teraz jakoś się dla mnie 'uczłowieczyła', i dlatego wydaje mi się ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
purrfection Re: łysa Britney 17.02.07, 21:04 kształtne uszy? a nie odstające? :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: łysa Britney 17.02.07, 21:11 to jeszcze film :P www.youtube.com/watch?v=IsyWlcQAy-Q&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: łysa Britney 17.02.07, 21:21 z drugiej strony żenujące jest to żerowanie i robienie sensacji . Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Ma ładny kształt głowy. 17.02.07, 21:58 Faktycznie - glowa ma ladny ksztalt, co nie zmienia faktu, ze dobry psycholog by sie pzydal, zeby poukladac w tej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: łysa Britney 18.02.07, 10:12 wg mnie ma piękną twarz i ładny kształt głowey, ładne tez uszy jak ktos sadzi ze to są odstające uszy to chyba odstajacych nie widział:) Ładnemu we wszystkim ładnie, a że opuchnięta po takim "chlaniu" i próbie odwyku to się niedziwie Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: łysa Britney 18.02.07, 12:05 Moim zdaniem nie na miejscu jest w ogóle dyskutowanie czy ma ładną głowę, kształt czaszki i tym podobne! Ona nie zmieniła fryzury ze względu na kaprys, czy potrzebę szokowania, tylko z powodu jakiegoś poważnego kryzysu! Moim zdaniem to bardzo smutne i zatrważające... Naprawdę ktoś powinien się o nią zatroszczyć, bo jeszcze sobie coś zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: łysa Britney 18.02.07, 19:48 > Moim zdaniem nie na miejscu jest w ogóle dyskutowanie czy ma ładną głowę, > kształt czaszki i tym podobne! Jak to - nie na miejscu?! A o czym my innym możemy dyskutować oprócz jej wyglądu na podstawie ZDJECIA? Nie na miejscu jest rozstrząsanie jej osobistych spraw i 'dopowiadanie sobie' kryzysów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: łysa Britney 18.02.07, 19:19 jak rozumiem to nie zart, masakra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: łysa Britney 19.02.07, 08:19 ladnie jej bez wlosow. tylko, ze mam wrazenie, ze ona taka niedomyta i niechlujna. i szkoda mi jej troche. Odpowiedz Link Zgłoś