amelo1 25.02.07, 13:45 chce kupic perfumy przez internet, nie na aukcjach, jakie strony sa pewne, gdzie nie natne sie na podrobki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkl Re: perfumy 27.06.07, 23:47 nie wczytałam się jeszcze w dodatkowe płatności, ale wybór świetny a ceny zaskakująco korzystne! Odpowiedz Link Zgłoś
okka Re: perfumy 28.06.07, 00:38 nie wiem jak z cenami kosmetyków kolorowych. Natomiast mogę dodać, że jest super kontakt telefoniczny i że do zakupu perfum zaproponowano mi resztę linii za 50%. Skorzystałam :) a, jeszcze super szybko przyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: perfumy 28.06.07, 16:10 Polecam dolce.pl - perfumeria z Łodzi. Doskonały kontakt - błyskawiczna wysyłka - konkurencyjne ceny &oryginały dodatkowo za zakup powyżej 500 zł otrzymalam 6 ml miniaturę i testerki:) POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
korrnelia Re: perfumy 28.06.07, 17:30 ten ostatni link jest dosc fajny,ale ceny mimo tego wysokie,lepiej kupowac za granica Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: perfumy 28.06.07, 17:33 Najlepiej najpierw sprawdzić cenę danego produktu we wszystkich sklepach internetowych na www.ceneo.pl Odpowiedz Link Zgłoś