Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Reklamacja w deichamnie

08.03.07, 18:16
    witam , niedawno kupilam tramki w deichmanie i dzis mi sie podarly tzn.
    wewnatrz na pieci byla taka siateczka i ona sie podarla... czy jesli to
    zareklamuje to zwroca mi kase? a poza tym troszke buty pekaja przy
    sznurowkach,....
    Obserwuj wątek
      • neskaj Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 18:21
        Raczej naprawią lub dadza nową pare:( sama rowniez reklamowałam, ale niestety
        naprawili.
        • nice88 Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 18:30
          hmmm trudno, lepiej ze na prawia niz mam chodzic w podartych ;p choc wiadomo ze
          lepiej jakby kaske oddali, moze sie uda ;p
          • neskaj Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 18:42
            powodzenia:)
      • lilivampire Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 18:43
        Powinni zwrócić albo zaproponują inne buty.
      • trendy_lola Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 18:56
        jeżeli reklamacja będzie uzasadniona bez problemu oddadzą pieniądze, albo każa
        wybrać inne buciki.
        • nice88 Re: Reklamacja w deichamnie 08.03.07, 19:04
          jutro pojde i powiem wam co zalatwilam :) trzymajcie kciuki zeby uwzglednili ta
          wade ;p
          • panigazeta Re: Reklamacja w deichamnie 12.03.07, 14:44
            no jest juz dawno po 8 a tu ani slychu co zalatwila ;/ ciekawe czy sie udalo
      • magdawiesiolek Re: Reklamacja w deichamnie 13.03.07, 19:12
        raz jedyny kupiłam tam buty, klapki ze skóry , co podkreślam bo klapki nosi sie
        na gołe stopy i dla mnie musi byc skóra. tak mnie uczuliły, że leczyłam otwarte
        rany na stopach w lecie przez miesiąć. wyglądały jak po oparzeniu, koszmar!
        dermatolog stwierdził, że skóra a butach była wyprawiana przy pomocy żrących
        środków które "żżarły" również moją skórę. reklamacji nie uznano mi mimo
        zaświadczeń odlekarzy. obecnie w sprawę zaangażowany jest już mój prawnik i z
        ostatnich informacji wiem, że sprawa zakończy sie w sądzie. może to śmieszne,
        ze robię aferę o buty za 49 pln (promocja) ale wierzcie mi strasznie cierpiałam
        i w lecie nie mogłam zakładac nic poza gumowymi japonkami. komiczny widok w
        biurze: garsonka i takie obuwie i ochydna skóra na stopach. fuj
      • pieczyste Re: Reklamacja w deichamnie 13.03.07, 19:32
        Dziewczyno, nie kupuj nic z Deichmanie!! jeszcze nie znam osoby, która kupila
        tam buty i nie reklamowala. Próbuj, są przyzwyczajeni, mojej siostrze naprawili.
        • dziaber1 Re: Reklamacja w deichamnie 13.03.07, 21:32
          a ja ich zalatwilam tak buty popruly sie naszwie to sszyli na okretke i oddali i
          tak dwa razy za porada zwiazku konsumentow zaryzykowalam poddalam ocenie
          rzeczoznawcy ktory orzekl ze wada powstala z winy producenta wczesniej sklep
          zaopiniowal oczywiscie rzeczoznawca zatrudniony przez daichmana ze to bylo z
          mojej winy zaplacilam za ta ocene i poszlam do sklepu i oddali mi pieniadze to
          byl dla nichy precedens ha ha ha
      • m_libra Re: Reklamacja w deichamnie 13.03.07, 21:42
        Rozwaliły mi się japonki po jednym założeniu. Skleili okropnym, żółtym,
        widocznym klejem (japonki byly białe...) Drugi raz juz mi sie nie chciało isc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka