Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lublin Plaza

19.03.07, 19:47
    Kiedyś Muzomaniaczka pytała mnie jakie będziemy mieć sklepy w Lublin Plaza (nasze pierwsze prawdziwe centrum handlowe hehe).
    Oto co znalazłam na forum regionalnym:
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=58896381&a=58969441
    Obserwuj wątek
      • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:42
        Lili jesteś z Lublina? Ja też :)
        • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:44
          Pozdrawiam Lubelankę :D
          • black_magic_women Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:46
            Hm,ja o sobie mowie "lublinianka"
            • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:48
              Ooo proszę!
            • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:50
              Ja też, moi dziadkowie na wsi zawsze mówili na wszystkich działkowiczów
              LUBELAKI :) Ale nie bardzo mnie to razi. Moja rodzinka nad morzem tez tak mówi
              • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:51
                Ja szczerze mówiąc nigdy o sobie nie mówiłam ani lubelanka ani lublinianka hihi
          • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:48
            Wreszcie i u nas będą fajne sklepy bo na razie to kruchutko. Mam tylko jedno
            pytanko dotyczące galerii orkana, bo jak do tej pory nie byłam na dole w
            outlecie. wstyd przyznać ale nie wiedziałam że tam są jakieś sklepy (ups).
            Byłaś tam może. Czy są sklepy osobno każdej firmy (jak np w Fashion House) czy
            wszystko razem. Interesuje mnie głównie ( i włąściwie tylko) MEXX.
            • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:50
              Wszystko razem, nie ma osobnych butików. Byłam ze dwa razy, ale asortyment średni szczerze mówiąc. Mexx jest, owszem, ale nie za dużo.
      • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:53
        A byłaś ostatnio na Krakowskim w okolicach Tally Weijl, Vero Mody i Only? Jest
        coś fajnego? Czy lepiej jest zaopatrzona M w Orkana? Bo ja ze względu na
        dzieciaczka nie bardzo mogę sobie pozwolić na swobodne buszowanie...
        • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 21:56
          A niestety nie byłam. Ostatnio byłam w Warszawie i w ciągu godziny wydałam wszystkie pieniądze, jakie ze sobą wzięłam. Na razie nie planuję odwiedzin na Krakowskim :)
          • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 22:03
            No to zazdroszczę zakupów i pozdrawiam z Lublina. Pa
            • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 22:07
              Oj jest czego zazdrościć :)
              • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 22:07
                No to pochwal się co upolowałaś
                • lilivampire Re: Lublin Plaza 19.03.07, 22:11
                  Brązowe peep toe z H&M, sukienka ecru z H&M, wielka, brązowa torba z Berski, okulary p.słoneczne H&M, kolczyki H&M, dwie cienkie opaski na włosy złota i srebrna. Może później wstawię fotki, muszę je najpierw zrobić :)
                  • aniamorsa Re: Lublin Plaza 19.03.07, 22:21
                    Widzę że głównie H&M :). W sumie chyba większość z nas na tym forum najbardziej
                    lubi tam kupować. Dlatego tak mnie cieszy ta Plaza - bo na razie nie mam w
                    planach żadnego wyjazdu,a u nas wiesz jak jest ze sklepami. Ja ostatnio
                    odwiedziłam Korner ale zakupy zrobiłam raczej z "musu" niż dlatego że było coś
                    fajnego. Jak zrobisz fotki to wstaw to obejrzę, tylko jeszcze gdybyś mogła to
                    napisz jak dodać fora do ulubionych żeby były widoczne na mojej stronie bo
                    dopiero ją tworzę. Byłabym wdzięczna
      • aniamorsa do lili - już wiem co z ulubionymi 19.03.07, 22:25
        • lilivampire to fajnie n/t 19.03.07, 22:53

• lilivampire Moje zdobycze :) 19.03.07, 22:33
        Mam nadzieję, że zrobiłam wszystko tak, jak trzeba:
        img106.imageshack.us/my.php?image=sta60298np1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka