Dodaj do ulubionych

Język francuski, Warszawa

19.12.11, 13:26
Czy ktoś z Was posiada wiedzę nt. dobrych szkół w których nauczę się francuskiego? Podstawy znam, ale pragnę się podszkolić praktycznie. Zależy mi by w szkołach przykładali wagę szczególnie do mówienia i praktycznego operowania językiem. Poza tym, preferuję małe, kameralne szkoły, gdzie wywiązuję się jakaś więź między uczniem, a lektorem (chodziłam do takiej idealnej szkoły w moim rodzimym Wołominie na angielski, do tej pory lubię do nich wracać w odwiedziny:). Czy macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • pan_julian Re: Język francuski, Warszawa 21.12.11, 09:49
      Moja żona chodziła do jakiejś szkoły mieszczącej się niedaleko siedziby Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Francuskiej. Owe kursy bardzo jej pomogły w nauce, obecnie sprawnie operuje językiem francuskim, co przydaje nam się w naszej pasji - podróżowaniu. Niestety, nazwy szkoły nie pamiętam. Ale jestem pewien, że żona owszem. Kursy sobie chwaliła, więc zapytam i chętnie Ci pomogę.
      • pan_julian Re: Język francuski, Warszawa 22.12.11, 15:13
        Haniu, zerknij sobie na tę stronę : szkolafrancuskiego.pl/ - to jest szkoła przy ulicy Brackiej. Żona polecała native speakera, który tam uczy.
        Mam nadzieję, że pomogłem.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka