kinky5 21.03.07, 19:35 img160.imageshack.us/my.php?image=sukienkali3.jpg img63.imageshack.us/my.php?image=sukienka2cp9.jpg torbe juz pokazywalam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabriel Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:41 Jak dla mnie to te trzy rzeczy(sukienka, buty,torebka) są każde z innej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:43 buty tez mi nie bardzo pasuja to tej sunki dzianinowej ale torba ok buty jakies bez polysku bym dala moze zamszowe a moze botki w kolorze torby Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:52 nie umieram butkow pod kolor torby. nigdy...takie jakies zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:55 ja tez nie bo nie mam toreb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:58 nie umieram..faktycznie jeszcze nie... ale chodzilo o nie ubieram ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:58 buty sa piekne :) ja tez tak mysle....dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:40 frajne swiatlo na pierwwszej focie kurcze jak studyje bezcienowe zjecia ;) :) fajny klimat tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:41 to Twoj pokoj? jaki to kolor na scianie? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:43 wiesz..wole Twoje balkonowe, pelne swiatla i kontrastow. A u mnie pogoda do d.....i nie mam balkonu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:45 e tam na moim balkonie smietnik :) moze w tym roku sobie sicane poamluje na cos co siatlo bedzie pochlanialo a nie odbijalo to Twoje wnetrze swietne do zdjec wogole mi sie podoba listwy i wykladzina tez :) okno masz jakos wysoko, ze tak ladnie oswietlilo? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:50 okno jest na calej wysokosci i prawie calej szerokosci pokoju, wychodzi na polnoc. tylko tak jak pisalam wyzej nie ma dzisiaj slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:54 moze dlatego takie rozproszone fajnie i czysto u Ciebie :) ps. mysllam ze tylko ja mam takie wielkie cycki ;) jakie kupujesz staniki? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:56 foam...i nie tylko Ty chcialabys miec mniejszy biust ;-) staniki- najczesciej sportowe..swietnie splaszczaja cyce. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:01 ale ten na zdjeciu mimo, ze dekolt duzy nie wystaje mnie wszystkie wystaja :) choc kupilam wczoraj w marks&spenser jakies dziwadlo z odpinanymi ramiaczkami w ktorym wygladma na nieco mniejsza :) moze sie sprawdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:11 ach..ten na zdjeciu nie jest sportowy. bo spotowe wlasnie maja te wade ze sa zabudowane jak cholera i przy takiej sukience niestety, nie do noszenia....ale jak znajdziesz cos co zmniejsza to krzycz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 19:27 ten od mark&spencer jest super ale nie mam nazwy nie dala mi tego kartonika z wieszaczka ale cos na M z silikonowum paskiem podtrzymujacym stanik bp ma odpinane ramiaczka z cieniutkiej jakby microfibry ale nie elastycznej tyl na trzy chaftki bardzo solidny z azurowej gumy czy szyfonu cholera wie jak to nazwac i fiszbiny Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 19:40 znalaznam na marksie tinyurl.com/ys7ctn w wiekszej wersji wyglada nieco inaczej ;) oczywiscie ale fajnie splaszczcza nie odznacza sie i zachowyje naturalny kszalt biustu nie stroszy tak do gory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 19:42 na tez focie wyglada na sztywny ale jest cieniutki i mieciutki jak sportowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 20:10 mam podobny z La Senzy. tez z odpinanymi ramiaczkami i taka guma dla podtrzymania gdy ramiczka sie odpina. Bardzo sobie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:42 Fajne nabytki - najlepsze buty. Gdzie kupilas? Musze przyznac, ze Kanada wyglada zachecajoco pod wzgledem modowym. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:43 Kinky 5 jest artystak, stad ta swietna jakosc zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:46 ale jakie swiatlo ona tam ma :) i to naturalne nie zadne sztuczne lampy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:46 buty zaprojektowala taka pani: www.chiemihara.com/ sa hiszpanskie wiec napewno sprzedawane sa w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:47 O jasna dooopa! No to teraz juz na pewno bede optowala za wakacjami w Barcelonie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:54 O jasna dooopa! No to teraz juz na pewno bede optowala za wakacjami w Barcelonie.;) Hiszpania jest przepiekna (zjechalam az do Gibraltaru) a Barcelona....ach...az slow brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:52 Wszystko mi sie podoba, a najbardziej buty, swietne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:54 Torba fenomenalna, suknia tez fenomenalna (jednoczesnie seksowna i skromna co jest piorunujacym polaczeniem), buty nie pasuja do gory i same w sobie sa nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 19:59 Kinky w jakiej cenie w stanach są bluzy abercrombie? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:07 ja jestem zla osoba do tego pytania....;-) ja nie lubie A&F. ale tutaj jest link do ich strony, ceny podane sa w dolarach kanadyjskich (tanszy od amerykanskiego okolo 2,6 zl.) i zazwyczaj w sklepach sa te same. www.abercrombie.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=11306&catalogId=10901&parentCategoryId=12203&childCatgroupId=12203&categoryId=128 43&productId=1&langId=-1 mam nadzieje ze ten link zadziala jesli nie to tutaj kanadyjskie A&F: www.abercrombie.ca/anf/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:09 Kinky - ja tez nie lubie abercrombie - fakt ten jak rowniez Twoje prefencje obuwnicze sugeruja bratnia dusze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:11 Fajnie wygladasz. Ile masz wzrostu,jesli wolno spytać??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:15 Pytałam z ciekawości,uważam że wzrost i waga jaknajbardziej w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:24 nad waga pracuje. nad wzrostem tez bym chciala ale sie nie da ;-) ale dziekuje za komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:25 wzrost jest jak najbardziej ok... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha ................................. ................. 23.03.07, 18:41 wiesz z nas dwóch to by była zgrabna dziewczyna.... przepraszam ale jak bym tobie oddała swoje nogi to byłabyś idealna. Nóżki pulchniutkie i lekko niezgrabne ....Teraz ja moja wada polega na tym że mam figurę jabłuszka czyli mega brzuch ups -80 cm pas. Wiec nie przejmuj sie moim,i uwagami bo ja też nie jestem super. Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha a masz tylko takie zdjęcie znalazłam 23.03.07, 19:04 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c777fc93e22433be.html tylkootakie zdjęcie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: a masz tylko takie zdjęcie znalazłam 23.03.07, 19:07 a czemu wyżej obcięte:-)))tak bez złosliwosci pytam.To co widac na zdjęciu jest może i łane,ale inaczej bys sie prezetowała stojąc w takiej pozie i w taiej kreacji jak kinky. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: a masz tylko takie zdjęcie znalazłam 23.03.07, 19:09 wiesz Martucha...ja tez mam na imie Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha pytasz czemu obcięte.... 23.03.07, 19:31 zdjęcie obcięte bo ja nie jestem taka idealna - tam gdzie wycięta jestem poprostu pulchana.... hi hi hi i nie wtydze sie tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 bmartucha 23.03.07, 19:51 Oglądałam juz twoje zdjęcia wczesniej,w całości.Dziwię sie,że teraz odcięłaś w newralgicznym miejscu:-)Mówisz że kinky ma fatalne nogi,a równie dobzre można powiedziec że ty masz fatalna,niekształtna figurę,niestosowną do wieku.Bo kto to widział-mloda kobieta a takie brzuszysko wielkie ma:-)Twoje nogi mozna ocenić dopiero wtedy,gdu pokazesz je np w mini-gdy bedzie je widac w calości,bo ocenianie samych łydek jest bez sensu.I szczerze powiedziawszy-bardziej estetyczna jest wg mnie figura kinky niz twoja,sory za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha Re: bmartucha 23.03.07, 19:57 ale ja sie tymnie porzejmuję ... bo zrozumiałam ze lepiej kochac siebie taką jaką sie jest niż dążyc do ideału.... Jestem szczęsliwa że mam super rodzinę, nawet kochającego męża, że mogę sobie pozwalić próżnoć czyli fajne ciuchy, fryzjera i inne przyjemności. No wiem ze jestem niezgrabna ale czy to coś zmieni w moim życiu... chyba nie....powiem wam że krytykę znosże dobrze bo mam jeszcze dusze..... a ciało jak ciało...mówi sie że uroda przemija.... Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: bmartucha 23.03.07, 20:12 Fajnie że masz takie podejscie,że jestes szczęśliwa. Dziwi mnie tylko Twój atak na kinky...krytyka jej figury skoro sama siebie uważas za nieidelna. Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a masz tylko takie zdjęcie znalazłam 23.03.07, 19:22 sie nie chwal ;) Twoimi nogami juz sie zachwycalysmy... jakie lase na pochlebstwa te baby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ................................. ........... 23.03.07, 19:21 i to niby ma mniej bolec :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no jak moja mama gadasz ona potrafila czlowieka dobic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:15 wiesz annie..ja mysle ze to buty....;-) a A&F...ich sklepy mnie zabijaja, powoda koszmarny bol glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:13 Aż sama w to nie wierzę, ale pierwszy raz podobają mi się wszystkie pokazane rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:15 a to mi sie komplement trafil....dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:21 jeszcze by pasowalo zeby dziewice tutaj wszedl i wyrazil aprobate dla wszystkiego co wdac na zdjeciu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 01:09 to naprawdę komplemet, bo ja strasznie wybredna jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:28 wszystko ładne, a modelka bardzo zgrabna, co pewnie nie pozostaje bez wpływu na to, co pokazuje:). światło genialne, faktycznie, ale czemu te ściany takie ponure?;) (żeby nie było tak słodko, że tylko chwalę, nie.) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 21:29 wyrosly mi male skrzydelka z tych komplementow. milo uslyszec ze sie jest bardzo zgrabnym kiedy wcale sie o sobie tak nie mysli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 20:35 Torba i sukienka super, buty niezbyt mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 21:51 ma koleżanka czym oddychać, aż zazdroszczę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 22:20 gdyby to było możliwe to z chęcią :) Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 22:23 widzę, że tak jak ja interesujesz się fotografią :) ciekawe te zdjęcia, masz oko! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 22:56 dziekuje.... fotografia jako hobby ma tylko jedna wade....czemu to wszystko takie drogie?! ale jak to mowia nie ma rzeczy idealnych. Z przyjemnoscia zobaczylabym Twoje fotki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 23:17 coś znajdę i wyślę Ci na maila ale to jutro bo teraz już oczy mi się kleją, w Polsce teraz noc już :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 23:59 rozumiem...jak bedziesz miala czas i chec!!!! dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie nabytkami... 21.03.07, 23:54 wszystko fajne, tylko nie nosilabym tego razem ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 00:07 buty sa kupione z mysla o lecie (otwarta pieta). Sukienka jest bardziej jesienno- wiosenna. Wiec raczej nie planuje sukienki i butow nosic razem tylko pokazuje to razem jako marcowe "lowy". Mysle ze szary b. ladnie komponuje sie z czerwienia (ale jako kolor neutralny takze z wieloma innymi) i cos w tym kolorze chcialabym do tej sukienki poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 00:09 o, szary bedzie fajnie wygladac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 00:58 wlasnie...a ze nie mam jeszcze czerwonych butow...to teraz mam juz niepodwarzalny argument na ich zakup ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klarafr Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 01:09 wszystko mi sie podoba a sukienka jest poprostu cudna Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 03:42 sukienka byla moja miloscia od pierwszego wejrzenia, jesli tak mozna o ciuchach napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Buty mało kobiecie 22.03.07, 07:35 wiem, że modne,ale ten kształt niestety odejmuje zgrabność i to "coś" ja bym tu widziała coś bardziej kobiecego - reszta super Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 sukienka oki... 22.03.07, 08:56 ale buty okropne przepraszam za szczerośc ale strasznie deformują ci nogi Odpowiedz Link Zgłoś
michalinna2 Re: chwale sie nabytkami... 22.03.07, 12:34 Bardzo ładna. Stonowana,spokojna, ma klase. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 17:35 buty mnie oszołomiły. fason, kolor! i wyglądają na wygodne. kiecka też bardzo pięknie się układa, torba pasuje. całość (włącznie z Tobą:) bardzo miła dla oka. tak akurat, ani za strojnie, ani za skromnie, lekko, kobieco i gustownie. ukłony:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 17:55 dziekuje aldonus! ;-) te buty....dochodze do wniosku ze sa jak sushi. Albo sie je ubostwia (jak np. ja) albo nienawidzi. Ale sa bardzo wygodne- to juz dziewczyna ze sklepu w ktorym je kupowalam mi powiedziala ( sama miala takie w bialym kolorze). I faktycznie, jak nie za bardzo lubie chodzic w obcasach - te sa jak marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 18:01 tak z ciekawosci...skad to wiesz? ja akurat swoja figure znam, a ty widzialas mnie na 2 zdjeciach, w tym samym ubraniu i z reka na sercu jestes w stanie powiedziec ze wszystko nie pasuje do mojej figury. Rozumiem ze torebka i buty rowniez czy chodzilo ci tylko o sukienke? co w takim razie pasuje do mojej figury? z przyjemnoscia sie czegos nowego dowiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 18:27 az takiego wydatnego biustu to nie mam. Nie robmy ze mnie Pameli ;-) I widywalam dluzsze dekolty. chyba w dobraniu odpowiedniego stroju wazne jest to aby podkreslic plusy i zakryc minusy. Plusem tej sukienki jest i dekolt i talia i zakrycie, jak to nazwalas moich masywnych nog. A co do nog- sa jakie sa, lata jazdy na nartach zrobila swoje ale ja je akceptuje (ty nie musisz, oczywiscie) i nie zamierzam latac w dlugich, wloczacych sie po ziemi sukniach i zapieta po szyje bo mam biust (notabene rowniez straszna i nieapetyczna rzecz...) i nie mysl ze sie obrazam- po prostu nie rozumiem ludzi ktorzy rzucajac jedno zdanie bez jakiejkolwiek argumentacji mysla ze uchodza za guru. a argumentacja udowodnilas mi ze guru nie jestes. ale nie obrazaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 18:46 dokladnie moja droga, dokladnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 kinky.... 23.03.07, 18:48 Mam nadzieje że NAPRAWDĘ nie przejmujesz się jednym negatywym zdaniem na temat swojej sylwetki??;-)Dziewczyny sa OKROPNE,i ja- chociaż nie należę do osób przymilnych,wazeliniar i dupowłazów,nie rozumiem czasami pełego wrogosci,zawiści zachowaia.Zawsze znajdzie się ktoś kto Ci dowali,tak to juz jest.Zawsze na 100 głosów pozytywnych,znajdzie się jedna głupia ,ktora chociazby z przekory napisze że jestes paskudna,niezgrabna:-)Ale przcież Ty to wszystko wiesz,po co ja to pisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonabronka Re: chwale sie nabytkami... 23.03.07, 21:04 nie zapiekne te ubrania i nogi ktoś już o nich pisał.., ale talia ok Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: chwale sie nabytkami... 24.03.07, 14:17 żadna z tych rzeczy mi się nie podoba, sukienka nieciekawie wygląda na figurze ze zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: chwale sie nabytkami... 24.03.07, 15:34 jak otworzyłam zdjecia to wszystko mi sie bardzo podobało, dlatego zdziwiły mnie te krytyczne uwagi. I co z tego, że ma nogi nie bardzo (mam takie same;)) masz piekny powtarzam piekny biust, ktory jest niesamowitym atutem. Bardzo podobaja mi sie buty. Odpowiedz Link Zgłoś