Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Opinie?

23.03.07, 12:56
    Zachecona waszymi watkami dorzucam swoje buty jesienno, zimowe. Letnich
    jeszcze nie wyciagnelam.
    No i moje buty na slub- wiem, totalnie nie slubne. Ale nie lubie jasnych
    butow i to byl jedyny kompromis jaki znioslam. I zdaje sobie sprawe z tego ze
    tradycyjnie panna mloda powinna miec zakryte stopy i ponczochy/rajstopy.
    Well, czesc zrozumie moja decyzje, czesc nie :) Bywa.

Buty na obcasie, na jesien i zime. No i nowe peeptoe :)
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/def963e13eb64756.html
    Ustawione w kolejnosci lubienia od lewej ;)
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e047ef99f3efb5c8.html
    Ukochane 10 cm slupki :) Moze wysokosci obcasa tak nie widac bo mam rozmiar
    41..
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/38d8197d8c9b3b65.html
    Ukochane kliny 9,5 cm. Drugie sa takie same tylko bezowe.
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f67ab51749088a61.html
    To moje sukienkowe piptoly. przez czerwien wykladziny aparat przeklamal
    kolor. Buty sa ciemno brazowe lekko wpadajac w czarny a wstawka z przodu jest
    z zamszu
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a863bfdf95bc10a.html
    No i uwaga! BUTY SLUBNE :> wiem ze moga sie wydac ekstrawaganckie ;)
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39dfd8866012c979.html
    Przepraszam za slaba jakosc..
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dd55587ff32a6fa.html
    Jesienno-codzienno-sportowe:
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/431638a8cb9c0171.html
    Wysokie, czyli oficerki i inne ;)
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43653883b2319d13.html uwielbiam je za
    styl podniszczonych butow kowboja :)

Bardzo kiedys lubiane przeze mnie bootki za kostke z zamszu- teraz kochane
    przez Stefana Kota.
    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a174904261bc869.html
    I STEFAN
    jest najwiekszym fanem moich butow :) najbardziej lubi lezec na nich jak
    zapomne pochowac w garderobie. majac caly pusty pokoj i tak sie polozy na
    butach :)

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f045583188cafdf6.html
    Dziekuje za uwage :)
    Obserwuj wątek
      • eary nie wkleily sie oficerki przepraszam 23.03.07, 13:07
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/112fa4c0574d2535.html
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df53d3237848373c.html
        • ciak1 Re: nie wkleily sie oficerki przepraszam 23.03.07, 13:39
          Najbardziej podobaja mi się czarne na słupku i czarne na koturnie. Oficerek
          niestety nie znoszę:)
          • eary Re: nie wkleily sie oficerki przepraszam 23.03.07, 13:59
            jaaaaak toooo? :D

Bez oficerek nie mialabym obowia podstawowego :)
            Jezdze konno i uwielbiam te czarne a la konne bo swietnie trzymaja klimat ;)
            Oficerki sa super.. pod warunkiem ze proste i eleganckie a nie z cekinkami
        • foamclene Re: nie wkleily sie oficerki przepraszam 23.03.07, 16:00
          boze ile Wy macie butow ja sie nie mieszcze z moja skromna kolekcja :)macie
          jakies sparwdzone sposoby magazynowania? :)
          • eary Re: nie wkleily sie oficerki przepraszam 23.03.07, 16:04
            yyyy... hm.. ja mam na to cala garderobe :P
            Buty trzymam sezonowo- letnie w zime pakuje w pudelka po butach i do szaf
            upycham. I na odwrot.
            A poza tym w pokoju mam szafke na buty a te co nosze stoja do okola pokoju.
            Bedzie dramat latem bo flip flopow mam 22 pary :P ale ich nie uwazam za buty
            tylko hm.. no nie uwazam ;)

Polecam w ikei szafki na buty. Ale takie wysuwane a nie takie co sie jak
            piekarnik otwieraja. Ja mam takie zwykle szuflady.
      • monka_c Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 13:48
        Fajna kolekcja butów.Wklej jeszcze zdjęcie sukni ślubnej, to sie okaże, czy
        buty ślubne są ekstrawaganckie.A Stefan przepiękny, widać, że zadbany kocur:)))
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 13:58
          Moja suknia:
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05cbea91f23cdeb3.html
          Mam podobna do niej figure i typ urody. Wlosy tak samo i bukiet z czerwonych
          kwiatow. Tylko nie wiem jeszcze jakich :)

Stefan to z charakteru bardziej pies niz kot ;) Warczy, tuli sie
          niemilosiernie. Przylatuje zawsze jak sie wchodzi do mieszkania. Reaguje na
          gwizdanie i cmokanie a ni kija na "kici kici". Ale dziekuje. Przekaze mu ze
          jego co wieczorna taoleta nie idzie na marne ;)
          • monka_c Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 14:17
            Suknia oryginalna, inna, niż wszędobylskie gorsety ślubne.Podoba mi się.Slub
            chyba w jakimś ciepłym miesiącu, bo suknia i sandałki odkryte?
            • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 14:19
              pod koniec maja wiec mam szczera nadzieje ze bedzie Warszawa uznana juz za
              cieple miejsce ;)
              A jak nie to trudno.. dla mnie BEDZIE CIEPLE :D
          • hazel_dobkins Piękna suknia :).. 23.03.07, 15:44
            .. przyjmij najlepsze życzenia :)

Specjalne pozdrowienia dla Stefana od moich kociaków : Zenona i Pafnucego;)
            • eary Re: Piękna suknia :).. 23.03.07, 15:52
              Stefan czulby sie szczerze poruszony nowymi znojomosciami :)
              To bardzo towarzyski kot. Do tego stopnia ze do lazienki bez niego nie mozna
              isc, bo skacze na drzwi i otwiera, sprawdza czy jestes w srodku i wychodzi
              zostawiajac otwarte drzwi za soba :) Uroczy kocurek ;)

Dziekuje za zyczenia i milo ze suknia sie podoba.. Jak juz w niej bede to sie
              sfotografuje i pokaze w calosci.
      • krakoma Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 14:25

• eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:10
          slubne- jak powiedzialam.. kontrowersyjne.

Co do czubow. Tez srednio je lubie. ale czasem sa spotkania z pewnym mocno
          skostnialymi grupami ludzi i tam trzeba wygladac klasycznie. Stad czuby.
          Dzis wyciagam wszystkie sandalki!
          Kolejne 20 par :>
      • abigail83 Peep toe? 23.03.07, 15:22
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a863bfdf95bc10a.html
        Może ja się nie znam - ale to nazywasz peep toe? To zwykłe sandałki...
        • kinky5 Re: Peep toe? 23.03.07, 15:30
          tez mi sie wydaje ze sa bardziej sandalkowate. Wszystkie palce sa odkryte, natomiast w peep toe palce sa
          bardziej zakryte. Nie zmnienia to faktu ze buty (niezaleznie od tego czy sa peep czy nie peep) sa
          przesliczne.
        • monia0074 Re: Peep toe? 23.03.07, 15:31
          też mi sie tak wydaje, ale za to baaardzo ładne..
        • k.p.r.o.t Re: Peep toe? 23.03.07, 15:38
          A nigdy o tym nie myslalam. Jakos tak je nazwalam i zostalo.. ale masz racje..
          Choc sandalki do nich nie pasuje.. bo sandalki mi sie z paseczkami kojarzy.
          Nie zmienia faktu ze szalenie wygodne! :)
        • foamclene Re: Peep toe? 23.03.07, 16:03
          big peep toe
          czyli open toe ;)
      • paddinktun Ucaluj lapki Stefanka Kota. :) nt 23.03.07, 15:40
        • paddinktun Podobaja mi sie slubne, ale najbardziej... 23.03.07, 16:10
          ...podoba mi sie Stefanek. Co ja moge ? :)
          • eary Re: Podobaja mi sie slubne, ale najbardziej... 23.03.07, 16:14
            nie dziwie sie ;) z calego zestawu w razie pozaru tez lapalabym napierw za
            niego.
            Chyba hihihih

;)
      • houhou Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:51
        Czarne i beżowe z Nine West masz na 9,5 cm klinie???
        Moje mają 8 cm.
        Swoją drogą uwielbiam je;)
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:54
          9,5 cm

Jak ty mierzysz ;)
          O boziu.. a moze jak ja mierze.. hm.. nie no wczoraj z linijka siedzialam az o
          tyle bym sie nie pomylila.. chyba..
          Super wygodne, nie?
          • houhou Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 21:43
            są boskie:) Dziś w nich smigałam.
            Może moje są nizsze proporcjonalnie do rozmiaru, noszę 35/36
          • poziomeczka11 Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 24.03.07, 22:40
            Masz bardzo bardzo dużo bucików i wszystkie są
            superandzkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • foamclene Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:53
        do tych Twoich ulubionych sukienkowych ;) open toe tez sie przymierzalm w NW
        ale te moje koslawe paluchy...
        za bardzo bylo je wiedac
        buty sa boskie
        • foamclene Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:55
          stefan poodbny do mojego czarnucha
          • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:57
            tye ze bialawy? :D

Stefan jest podobny do swojego wlasciciela. Moge do niego mowic i mowic a i tak
            zrobi po swojemu.
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:56
          podraznie cie i ci powiem ze na nodze ich nie czuc!
          Podjelam decyzje ze wysokie obcasy tylko u nich! Ide jutro po kolejne.. Takie
          podobne jak te na slupku tylko na szpilce i ciut delikatniejszy przod. No i
          moze jako ze juz mam karte stalego klienta to jeszcze te proste z szpilki z
          migdalowym czubkiem sobie strzele ;) (z nowej kolekcji). Tylko co ja wymysle
          znow facetowi...ech
          • foamclene Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:58
            w zeszlym roku mieli piekne zlote i czarne i biale chyba sandalki z paseczkow
            ze tez ich nie kupilam pieknie wygladaly nawet na moich halluksach i pewnie
            sie w nich czulam - stabilnie mimo ze szpileczka cieniutka byla
            • eary Foam a powiedz no mi 23.03.07, 16:18
              specu od piptolkow: chcialabym czerwone.. nie wiem czy lakierowane. Na pewno
              nie z Venezii. polecisz cos? :)odjazdowych butow mi brak

Ja jestem zakochana w NW. Nie spotkalam tak wygodnych butow. No i maja moj
              rozmiar :P a to nie czesto sie zdarza.
              W ich obcasach mam srednio 185 wzrostu :D ale i tak uwielbiam ich obcasy..
              Ja halluksow nie mam, ale jezdze konno wiec co jakis czas mam jakies slady od
              przypadkowego nadepniecia konia ;)
              • foamclene Re: Foam a powiedz no mi 23.03.07, 21:51
                od czasow czerwonych szpilek Fabi z venezii (nie myslic z tym co teraz tam
                maja ;) nie wiedizalm nic wystrzalowego
                chociaz widzialamw NWczrane szpilory na ukrytej paltformie ale w tych chyba nie
                da sie chodzic :) no i czarne byly, ale takie ekstraordynaryjne
                ostatnio tez podniecam sie bardzo pedro garcia mial czerwone dziwne peep toe
                satynowe w zimowej kolekcji widizalam w necie...
      • kamisiunia Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 15:58
        Mów mi tu szybko ile dałaś za kupno/wypożyczenie tej sukni i gdzie.... [tylko
        nie w Wawie :( ] Jest śliczna!
        • eary W Wawie! :D 23.03.07, 16:02
          Szyje ja. Moja mama jest krawcowa i ja szyjemy. Juz jest blizej niz dalej.
          Pieknie idzie. Gora to totalny unikat jesli chodzi o suknie, bo zadna satyna
          czy cos tylko mieszanka jedwabiu i strechu, rozciaga sie przez co nie ma
          znienawidzonych przeze mnie zaszewek i jest super przy ciele. Ornamenty recznie
          upinane z koronki i z krysztalow swarovskiego.
          Ona kosztuje do kupna prawie 8000... pokaze zdjecia po swietach jak juz bedzie
          wykonczona :)
          po 26.maja moge negocjowac co z nia dalej ;)
      • madziulka1982 Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 16:13
        no to dałaś mi argument do kolejnej przerwy:)
        • eary przerwy w czym? 23.03.07, 16:14
          oszczedzaniu?
          czy pracy? bo za duzo linkow? :>
          • madziulka1982 Re: przerwy w czym? 23.03.07, 16:55
            w pracy:) aha i powiedz mi skad te ślubne butki bo piękne są
            • k.p.r.o.t Re: przerwy w czym? 23.03.07, 17:13
              tak jak pisalam Nine West- i to jeszcze za male pieniadze bo 150 pln. A super
              sie trzymaja na nodze. Nie uciekaja i perfect. Sa jeszcze w kazdym sklepie. Sa
              tez czarne. Tylko szukaj na polce z butami przecenionymi :)
        • black_magic_women Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 16:16
          Buty kompletnie nie w moim stylu
          • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 16:20
            ale ktore, bo chyba dosc rozne style maja moje buty :) od czubow, przez okragle
            noski, migdalki, szpilki, kliny, slupki, pumy, sportowe za kostke, oficerki-
            letnie lniane oficerki i slube :)
      • madziulka1982 Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 16:49
        Tez mam 41 :))))))) mteraz 2 pyt: gdzie kupilaś peeptoe i twoje ulkubione kliny
        czarne?
        • k.p.r.o.t Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 17:12
          90% obcasow i 100% klinow to nine west :)
          POLECAM
          Tak wygodnych butow nie nosilam- a wszystkie oprocz czubow sa od nich.
          wlacznie ze slubnymi ;)
      • nelly.nelly Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 17:14
        > Dziekuje za uwage :)

takie kolekcje to się z przyjemnością ogląda:)
        podobają mi się szczególnie te na słupku i klinie
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 17:33
          Alez bardzo dziekuje :>
          Przypomne sie jeszcze jak letnie buty z kartonow wykopie..

Jak milo.. az sie chce leciec nastepne kupowac :P
      • eary eary = k.p.r.o.t 23.03.07, 17:34
        dla tych ci sie jescze nie zorientowali..
        Mam lekkie rozdwojenie jazni ;)
      • madziulka1982 Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 17:54
        Gdzie znajdę Nine West w poznaniu?:)
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 18:12
          doooobreee pyytaaaanieee....
          nie wiem :) nigdy nie szukalam.. ale sie zapytam jak u nich bede wiec pewnie
          jutro ;)
        • idga Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 24.03.07, 00:28
          nw jest w plazie i o ile się nie mylę w nowej części browaru
      • magdaksp Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 23.03.07, 21:46
        raczej nic mi sie nie podoba
      • yagiennka Bożesz jak można zakładać takie durne wątki n/t 24.03.07, 00:32

• eary Re: Bożesz jak można komentowac takie durne wątki 24.03.07, 20:16
          durny? to po co komentujesz? :) ani to konstruktywne ani nic nie wnosi.
          • yagiennka Re: Bożesz jak można komentowac takie durne wątki 24.03.07, 23:00
            Wnosi że watek uważam za durny. Chyba zaraz wstawię kolekcję moich majtek albo
            może coś innego wynmyslę :D Rany..
      • star105 Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 24.03.07, 07:35
        Sportowe, oficerki i czerwone baleriny świetne. Ale i tak nic nie przebije Stefana:)
        • eary Re: Moje buty! a w szczegolnosci slubne buty ;)Op 24.03.07, 20:17
          Stefan w zyciu nie zdobyl tylu oklaskow ;) jego ego czuje sie usatysfakcjonowane :>

Dziekuje w jego imieniu!

i w imieniu butow ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka