sztuka_konwersacji 24.03.07, 17:02 moda.gazeta.pl/moda/5,78743,3999905.html?i=6 No nie wiem..... A Wy jak sądzicie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:07 ja tez nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:09 No cóż...prawda jest taka,że za pieniądze można mieć wszystko i to jest kolejny przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:11 jest modelka na swoim pokazie mody i jest za "gruba" na modelke Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:13 hmm... szczerze przyznam, ze lubie ogladac te dziewczyne (oczywiscie jak ma na sobie gatki) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:45 Foam ja też lubię :) Nigdy nie będę miała tylu milionów, taaakiej figury, a jednak patrząc na nią czuję się lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:50 Nigdy tez nie bedziesz miala takiej twarzy.... na szczescie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:15 Hmm..jak się nosi nazwisko Hilton..można przybierać różne role zawodowe..pytanie tylko z jakim skutkiem?;) vide Paris - piosenkarka..aż uszy bolą Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:17 w koncu jest gwiazda a gwiazdy moge robic co chca, miec co chca i byc kim chca Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:26 paris wsrod modelek jest prawdziwym pulpetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:37 jako "gwiazda" pojawiająca się na wybiegu aby promować siebie i markę odzieżową-tak. jako modelka-nie, przede wszystkim Paris fatalnie chodzi, no i rozmiarowo za duża. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 17:41 Mysle, ze same sobie, my kobiety, podcinamy galaz, na ktorej siedzimy. Piszac takie straszne rzeczy jak ta, ze Hilton jest pulpecik albo za duza rozmiarowo. Albo chcemy, zeby w koncu nadszedl czas normalnych kobiet modelek, zdrowych i szczuplych, albo bedziemy promowac anoreksje twierdzac, ze taka zapadnieta, chuda jak szczypior Paris, ktora zaczyna juz miec glowe duza i nieproporcjonalna do tulowia-jest za duza rozmiarowo. Albo (jeszcze "lepiej") ze Richie jest sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:04 moja wypowiedz miala w sobie duuuży dystans do zjawiska i podkresla pewien paradoks- że taka chuda Paris na wybiegu prezentuje sie "okrągło". Nie twierdze natomiast, że wyglad patykowatych modelek jest ok, bo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:18 Ja doskonale zdaje sobie z tego sprawe, co Ty mialas na mysli, do kogo ja przyrownywalas. Ale dlatego wlasnie to jest zle. Bo powinnas napisac, ze ona prezentuje sie korzystnie na tle anorektycznych modelek. Pomimo, ze nie jest gruba (co tez powinno dac do myslenia) Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 17:47 Może wtrące swoje trzy grosze...ale może właśnie ten niby pulpecik-jak ją nazywacie -lepsze to niż, wychudzone modelki?Ciało ma bardzo ładne....Twarz ma okropną?Tu też się nie zgodzę.trzeba oddzielić jej "wyskokowe" zycie od wyglądu[nie mówię tu o u biorze"-lecz o urodzie.Mnie się ona podoba....cóż pewnie jestem nieliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:04 mnie sie patis jako modelka podoba. chuda jest i wysoka raczej. tylko te "blond kudly" mi przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:27 Ma idealną figurę na modelkę. Jest grubsza od innych ale to dobrze. Nie rozumiem! Wolicie szkielety oglądać ;/ ? Jaki z niej pulpet? Po prostu inne modelki to same anorektyczki. Bleh ... Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:30 faknie wyglada jak zwykle zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:33 figura wyglada bardzo dobrze, ale nie wiem dlaczego zawsze mi sie wydaje ze jej twarz jest jak ulepiona z plasteliny. no nie podoba mi sie ta kobieta ani troche. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 18:47 Ja mam tak samo, ale dla mnie to bardziej wosk niż plastelina! Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 20:30 moze dlatego że grała w Domu woskowych ciał;)? Arcydziele filmowym zresztą.. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 23:18 Hehe, dobre ;) A ten film to wtopa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 17:52 a ja mialam spytac: co jej sie stalo z twarza? dla mnie ma twarz z wosku Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 19:52 Dla mnie ona jest chuda i z pulpetem nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 20:15 My sądzimy że skoro jest na wybiegu to jest modelką. Taki kaprys bogatej panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 20:26 Figurę ma bardzo ładną. Wygląda jak normalna, szczupła kobieta, ale jej twarz mi się nie podoba, wygląda nienaturalnie jak maska. Może gdyby zeskrobała z twarzy tą tapetę.... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 21:16 No wiecie, bycie modelka to w kocu zadna nobilitacja, przeciez to nie jest zaden prawdziwy zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 21:55 Hilton wcale nie jest grubsza od prezentowanych tutaj pozostałych modelek - jest po prostu niezgrabna. Krótkie nóżki, masywne uda, rzeczywiście figura jak marzenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 12:39 >jest > po prostu niezgrabna. Krótkie nóżki, masywne uda, rzeczywiście figura jak > marzenie.:) A do tego niezbyt ladna twarz. Fakt, jest sie czym zachwycac :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 22:06 Brrr, wygląda jak chińska/japońska lalka, biała z czerwonymi polikami, do tego kości żuchwy ma takie, że wygląda jakby miała maske zamiast twarzy... brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Paris Hilton modelką? ;) 24.03.07, 23:14 Jakieś takie krótkawe nóżki ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 09:45 moda.gazeta.pl/moda/5,78743,3999905.html?i=10 Tu mi się podoba ;) Faktycznie na tle tych chudych modelek wygląda zaskakująco normalnie. Ale to raczej przez ten tułów, bo Paris pulpetem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 11:37 hilton modelka jest nie od dzis.. ale paradoksalnie, jak dla mnie jest za chuda, ale za pelna na wybieg. trendy jakie mamy kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 13:52 Paris jest wg mnie b.ładną kobietą chociaż rozpieszczoną ale co tu się dziwić; widziałam kilka odcinków jej reality "proste życie" i w porównaniu do Nicole uważam, że jest dużo bardziej subtelna i dystyngowana; osobiście nic do niej nie mam; dziewczyna ma różne pomysły na siebie i je realizuje przy "niewielkiej" pomocy nazwiska i fortuny Hiltonów... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 15:32 Twarz bardzo nieładna, ale po wybiegach chodzą o wiele gorsze, nie oszukujmy się :) Figura ok. No, przynajmniej Paris nie wygląda na kokainową anorektyczkę, jak przeważająca większość kodelek. Odpowiedz Link Zgłoś
jovankam Re: Paris Hilton modelką? ;) 25.03.07, 17:51 Dziewczynki ! A kogo to obchodzi !!?????? Odpowiedz Link Zgłoś