Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moja kolekcja butów do oceny

24.03.07, 19:11
    o to moja kolekcja butów, które zgromadziłam na ten sezon:

img75.imageshack.us/my.php?image=p10005931eq6.jpg
    W kolekcji mam jeszcze balerinki w kolorze starego złota.

Obserwuj wątek
      • lilivampire Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:18
        Jedne z fajniejszych, jakie tu widziałam.
      • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:21
        Skąd sa te sliczne szare peep toe? :)
        • paulina.e Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:24
          Kupiłam w KDT tam jest takie jedno stoisko gdzie sprowadzają buty z Włoch.
          Stoisko E-25
          • fr-edza Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:26
            Te szare peep toe...są najładniejsze , poprostu super.
            Ale te w kropeczki tez mi się podobają , oraz czółenka na obcasiku , te brązowe.
          • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:31
            Szkoda, nie jestem z Wawy :(
        • anias34 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 20:23
          żadne nie powalają na kolana.Brzydkie nie sa,tylko zwyczajne.Te muchomorki
          raczej nie pasują dorosłej kobiecie moim zdaniem,dziewczynce najwyżej.
      • nadinka_nadinka Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:27
        smieszne te w kropki, takie muchomorki. reszta mi sie nie podoba
        • bridget_07 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:30
          czerwone obie pary bardzo fajne
          i te szare na samym koncu peep toe równiez:)
          • gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:39
            szare super!!
            • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:41
              W poniedzialek lecisz kupic? ;)))

ps. do autorki watku: ile kosztowaly szare?
              • paulina.e Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:44
                299 zł
                • foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:34
                  alegdzie je kupic ? :))))
                  poiekne sa
                  • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:51
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=59648168&a=59648802
                    • foamclene dzieki, co slepemu po oczach ;) n/t 24.03.07, 22:03
              • gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 08:43
                > W poniedzialek lecisz kupic? ;)))

nie wiem sztuko czy to było do mnie ale wyobraź sobie że NIE, NIE LECĘ KUPIĆ
                • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:10
                  Do Ciebie i to byl zart, ktory najwyrazniej odebralas jako chec dogryzienia.
                  Szkoda.
                  • gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:12
                    nie znam się na takich żartach
                    • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:13
                      Na JAKICH?
                      Przeciez sama dalas sie poznac jako osoba ktora ma fiola na punkcie butow i
                      kupuje ich duzo jak tylko sie jej spodobaja.
                      Nie wiem po co szukasz dziury w calym, wierze, ze masz po prostu zly dzien.
                      • gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:22
                        sztuka_konwersacji napisała:

> Na JAKICH?
                        > Przeciez sama dalas sie poznac jako osoba ktora ma fiola na punkcie butow i
                        > kupuje ich duzo jak tylko sie jej spodobaja.
                        > Nie wiem po co szukasz dziury w calym, wierze, ze masz po prostu zly dzien.

Nie szukam dziury w całym, seksu dziś nie miałam :)))))))))))))))))))
                        • sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:33
                          ;)
                          Masz @
                          • gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:41
                            odpisalam :)
      • milkyway1 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 20:20
        jak dla mnie wszystkie przekombinowane
      • aniamorsa W większości bardzo fajne 24.03.07, 20:22
        Ale i tak znajdzie sie ktoś komu się nie spodobają :)
        • krakoma Re: W większości bardzo fajne 24.03.07, 20:55

• foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:22
        szare peep toe z kokardka sa boskie?
        skad one?
      • cioccolato_bianco Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:25
        chwala bogom wszelkim, ze na jednym zdjeciu/linku sa :) szare peep fajne
      • foamclene to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:26

img379.imageshack.us/img379/9531/butyczarnegz8.jpg
        • cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:27
          wygladaja pieknie :)
        • anias34 FOAM... 24.03.07, 21:30
          mało i niedokładnie widać;-(
          wszystkie sa czarne?
          • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:32
            czarne :)
            taki mam aparat niestety ktorym czarnych butow w pomieszczeniu nie sposob
            sfotografowac
            • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:33
              zrób normalne zdjęcie,postaw na podlodze i zrób zdjęcie-bedzie na pewno lepiej
              widać.
              • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:36
                moze na tym zgory byly robione :)
                porozjasnialam je jak moglam :)
                img232.imageshack.us/img232/1305/butyczarnezgoryzt2.jpg
                • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:38
                  no,juz lepiej,ale widać tylko czesci,ostatnich np wcale nie widać;-))Ale
                  szpilory:-)strasznie wysokie.Ale podobają mi się
                  • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:40
                    nalezy uruchomic wyobraznie ;)
                • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:40
                  najbardziej podobaja mi sie botki(to zamsz?)i baleriny.Piptoły tak sobie.
                  • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:41
                    to teksy z "dajsmana" maja imitowac zamsz :))))))))))
                    • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:42
                      takkkk,akurat z dajsmana....
                      już ci uwierzę...
                      • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:43
                        no jak slowo daje kosztowaly 90 zl
                        • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:45
                          no popatrz...sa świetne...naprawdę.Nie powiedziałabym ze to dajśmann:-)Ja w
                          sumie polsiego dajsmana nie znam,ale czasami zagladam do niemieckiego....i nie
                          widziałam ich.
                          • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:47
                            tuningowalam je czarna kiwi w areozolu
                            zwyklepoprawiam kazde buty ;)
                            • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:48
                              ja tuningowałam brązowe kozaki zamszowe tez włąsnie sprajem kiwi,dzięki temu
                              wygladaja jak nowe...Tzn te Twoje botki sa z imtacji,czy z prawdziwego zamszu??
                              • foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:50
                                sa z jakiejs szmatki mechatej - materialowki :)
                                • anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:54
                                  :-)ale robia wrazenie..przynajmniej kształtem.
                                  • foamclene jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 21:59
                                    mam jeszcze jednez dajsmana :) rozowe kozaczki
                                    prosze sie nie smaic zostaly nabyte tej jesieni w ktorej krolowal braz z rozem
                                    noszone byly do czekoladowego welnianego ganitury albo do rozowej zamszowej
                                    marynarki :) do dzis mi wstyd ;)
                                    img67.imageshack.us/my.php?image=rozowe2xi9.jpg
                                    • sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:01
                                      nie otwiera mi sie, ale chyba cos mam z linkami.
                                      • cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:01
                                        mnie sie otwiera
                                        nie podobaja mi sie ;)
                                    • anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:02
                                      sorry,foam,ale w tych kozaczkach jest BEZNADZIEJNY obcas.Nie tyle cholewa
                                      buta,co ten obcas.Bardzo nie lubie takiego kształtu...Nosisz je jeszcze
                                      czasami??No i pokaz jeszcze kozaki jakie masz,bo wiem że masz;-)
                                      • foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:05
                                        nie nosze ich :) mialam je dwa razy na sobie :)
                                        jakies zacmienie mialam kiedy je kupowalam, ale jechalam na chrzciny i nie
                                        chcialam zeby w tych brazach bylo za smutno i trafily sie rozowe ;)
                                        • anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:10
                                          w sumie to taki pudrowy róz,i powinno grać z brązem...w sumie az tak złe nie
                                          sa, tylko ten obcas niewyjściowy.
                                          • foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:11
                                            to byl poczatek mojej przygody z moda
                                            to dzieki forum nie kupuje juz takich form :)
                                            • anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:13
                                              w sumie bywanie na forum pomogło Ci w czymś??Znalazłas dzięki forum swój
                                              styl,albo dzieli forum wygladasz lepiej??Na pewno??
                                              • foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:21
                                                na pewno mi pomoglo
                                                co do tego nie mam watpliwosci, ale to oczywoiscie moja ocena i odczucia
                                                nabralam odwagi do eksperymentow
                                                stylu nie znalazlam :)i nie sadze zeby kiedykolwiek mi sie to udalo :) ja
                                                zywczajnie jestem bezstylowa... lubie tak wiele roznych konwencji
                                                zwykleskarajnych...
                                                ale wielu rzczy sie dowiedzialam ;)
                                                np. nie nosic rajstop do sandalow, nie ubierac sie na sluby w czern itp... :)
                                                jka na raznie nie powiodla sie nauka doboru torebek - koszmar dla mnie
                                                • cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:24
                                                  kupilas jakas torbe do goldenow?
                                                  • foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:30
                                                    nie
                                                    zlazlam cale miasto
                                                    i nic
                                                    alewiem jak ma wygladac :)
                                                    czarna duza w okraglymwycietym otworem jako raczka
                                                    taka geomertyczna zeby pasowala do klimatu lat 60 i czarnej mini sukienki
                                                    • cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:31
                                                      widze ja oczami wyobrazni ;)
                                                • anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:25
                                                  Może masz rację.Ja też lubie czytac co dziewczyny piszą,ogladac zdjecia..
                                                  Z jednym sie tylko nie zgadzam,z ta czarnia na wesele.Bardzo lubie kolor
                                                  czarny,czesto ubieram sie na czarno od stóp do glow,i nie miałabym żadnego
                                                  problemu z pósciem na wesele w eleganckiej czarnej kreacji...prędzej nie
                                                  wlozyłabym białej;-)
                                                  • sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:29
                                                    A ja sie nie zgadzam z tymi rajstopami do sandalow czy peep toe.
                                                    Po to są bezpalcowe zeby do sandalow i odkrytych butow nosic. Nie kazdy moze na
                                                    gole stopy buty zakladac.
                                                    • cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:32
                                                      mnie sie rajstopu do odkrytych butow nie podobaja, nic na to nie poradze. jesli
                                                      buty sa za twarde zeby nosic je na gola stope, to po prostu nie kupuje
                                                    • sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:36
                                                      dla mnie kazdy but jest za twardy i obetrze mi gola stope.
                                                      jesli mialabym kupowac buty pod katem miekkosci materialu a nie fasonu-
                                                      chodziabym boso albo w trampkach :)
                                    • sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:03
                                      Nic nie widac, tak ulozylas te buty :)
                                      moze zamiast skupiac sie na artystycznym charakterze zdjec, zrob po prostu
                                      pogladowe? :)
                                      • foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:05
                                        jutro jak wyjdzie slonce zorobie zbiorowe kolo jak dziewczyny :)
        • foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:30
          i to z czego jestem najbardziej dumna czyli rolki
          tuning przeprowadzilam zmieniajac design, bo byly srebrne brrrrr
          img465.imageshack.us/my.php?image=rolkimh0.jpg
          • anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:32
            rolki zabójcze:-)
        • hazel_dobkins Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:32
          Niewiele widać ;), ale zarysy sugerują, że mają klasę - oj nie pogardziłabym ;)
          i baleriny, takie jak lubię - klasyczne, bez udziwnień. BRAWA :)
          • anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:34
            tak,własnie zarysy fajne:-)ale zwykła fotka byłaby dokładniejsza.
            • hazel_dobkins Heh ;)..po balerinach.. 24.03.07, 21:36
              ryzykuję i ..oceniam resztę..napewno wszystkie ładniutkie
            • foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:39
              czlowiek sie stara jak moze zeby ogladanie urozmaicic to narzekaja ;)
              • anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:41
                uruchamiam wyobrażnie,i mysle że te na końcy to sandałki na
                szpilce,wiazane ,tak??
                • foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:43
                  tak to stare buty z zary maja jakies 7 lat i sa juz starsznie zniszczone
                  ale uwielbiam je
              • hazel_dobkins Nie myliłam się :) - BRAWA foam n/t 24.03.07, 21:41
              • kc_mc foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty ? 24.03.07, 21:44
                Jesli tak, to zazdroszcze tej Twojej kolekcji !
                • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:46
                  pokazalabym jeszcze satre ale sie boje takie smierdziuchy uzywane...
                  • anias34 Re: foamclene POKAŻ!! 24.03.07, 21:49
                    WSZYSTKIE JAKIE MASZ;-)
                  • kc_mc Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:50
                    Juz starczy tego pokazywania :P
                    Ja juz wogole przez to forum mysle ciagle o butach, bluzeczkach i czy to czy
                    tamto pasuje do siebie, a to bym sobie jeszcze kupila, a tamto !
                    Fiola idzie dostac :P
                    A jak ktos wkleja piekne buty, to juz calkiem, tez takie chce, badz podobne, a
                    jak nie jestem akurat przy kasie to az mnie sciska w zoladku :P tak bym chciala,
                    a sie nie da :P

:)))
                    • anias34 kc_mc 24.03.07, 21:55
                      nie narzekaj!!;-))Twoja kolekcja tez jest o.k.
                      • kc_mc Re: kc_mc 24.03.07, 21:59
                        Dobra, ale apetyt rosnie w miare jedzenia.
                        Kupisz buty, chcesz torebke, fajne spodnie, bluzke, plaszcz, jakas bizuterie,
                        myslisz ze masz wszystko, wchodzisz na forum - ktos wkleja jakies fajne buty,
                        podobaja Ci sie, chcesz je, kupujesz, pozniej np kurteczke, kupujesz, no ale tez
                        przydalby sie plaszcz, no to dokupujesz ten plaszcz i tak wkolo Macieja.
                        A w rezultacie na koniec stoisz przed szafa i stwierdzasz ze nie masz w co sie
                        ubrac :/
                        :)))))
                        • foamclene Re: kc_mc 24.03.07, 22:02
                          to prawda im wiecej czlowiek kupi tym wiecej jeszcze mu brakuje :)
                        • anias34 Re: kc_mc 24.03.07, 22:04
                          A ja nie kupuje dużo,przestało mnie to bawić.
                    • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:57
                      towkleje brzydaki :) w sumie moze Ci obrzydza
                      najstarszemoje buty w ktorych chodze:) mama mi je kupila jak szlam do liceum ;)
                      biale szmaciana adidasy dziurawe juz nieco -nie wiem co bedzie jak sie rozpadna
                      ciagle piore w pralce
                      i zielone smierdziuchy z promod
                      img232.imageshack.us/my.php?image=adidasyxv5.jpg
                      i bardzo stare najwygodniesze buty caloroczne z goretexem - ecco jeszcze
                      prawdziwe szweckie z lini stabzone - nie nadaja sie juz do chodzenia jezdze w
                      nich na rowerzetylko :)
                      img67.imageshack.us/my.php?image=eccozz9.jpg
                      • anias34 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:00
                        szału nie robią;-))ale złe nie są;-)
                      • kc_mc Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:03
                        Eh, bo ja sie tylko tak sfrajerowalam i zaczelam pokazywac prawie wszystkie moje
                        buty, nie tylko wybrane i tylko krytyke czytalam :P

Podejrzewam ze kazdy tak jak Ty foam ma w szafie tzw " smierdziaki " i buty
                        sprzed 8 np lat, jak Ty masz te adidaski z liceum to Kobieto ile mialas butow
                        dodatkowo skoro one sie tak dobrze po tylu latach trzymaja ?
                        Ja to nagminnie co sezon kupowalam, bo ja wtedy to taki bardziej sportowy typ
                        bylam o 7 kg mniej niz teraz :PPPPP :)))))))))
                        ah.
                      • cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:05
                        foam, mysle, ze to byl nietakt z twojej strony, ze sie podczepilas do cudzego
                        watku :D teraz nikt nie zwraca juz uwagi na buty autorki!!!
                        • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:08
                          kurcze
                          intencje mialam inne
                          tak mi sie wydawalo, ze nie warto zakladac nowego watku na ten sam temat...
                          co teraz? mozna to jakos przeniesc do odrebnego watku?
                          • cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:09
                            juz niestety nie, chyba.
                            • sztuka_konwersacji Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:16
                              A mi cos linki szwankuja dzisiaj :/
                              Bede musiala jutro poogladac.
                            • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:16
                              najgorsze jest to ze ja ciagle tak robie...
                              wtakim razie powinnam przeprosic wszytskich pod ktorych sie podlaczalam...
                              nie wiem dlaczego tak sobie wykalkulowalam ze te zbiorowe watki lepsze :)
                              • cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:18
                                no, pamietam jak sie podpielas pod moj weselny watek. tez bylam wkurzona ;)))
                                ale nie chowam urazy, wiec spokojnie ;)
                                --
                                I like my money right where I can see it: hanging in my closet.
                                • sztuka_konwersacji Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:20
                                  A co Ty Cioccio, wesele szykujesz?? :DD
                                  • cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:21
                                    nie :) mialam kiedys watek o sukience, w ktorej bylam na weselu znajomych. foam
                                    tez wtedy byla na weselu i zamiast zalozyc wlasny watek podpiela sie do
                                    mojego :D
                                    • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:23
                                      jak slon pamieta
                                      rok temu to bylo
                                      :)))))))))))))))))))
                                      • cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:23
                                        ja pamietliwa jestem :D
                                • gabi1234 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 08:48
                                  cioccolato_bianco napisała:

> no, pamietam jak sie podpielas pod moj weselny watek. tez bylam wkurzona ;)))
                                  > ale nie chowam urazy, wiec spokojnie ;)

hehe...ja pamiętam jak foam podczepiła się pod mój wątek o sukience zielonej w
                                  kratę.....ale nie chowam urazy, więc spokojnie :))))))))))))
                                  • foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 12:08
                                    trzeba bylo mi powiedziec za pierwszym razem
                                    to bym tyle nie nagrzeszyla :) po roku sie dowiaduje :)
                                    • gabi1234 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 12:13
                                      foamclene napisała:

> trzeba bylo mi powiedziec za pierwszym razem
                                      > to bym tyle nie nagrzeszyla :) po roku sie dowiaduje :)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • krakoma Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:48
          te <<inne>> piptoly z gruba podeszwa mi sie szczegolnie podobaja. jaka to firma?
          • cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:48
            pedro garcia
            • krakoma Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:58

• cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:59
                www.pedrogarcia.com/
                byly takie 'podroby' w guidi np.
                • foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:10
                  e tam podroby raczej rownolegla liniia :)
                  mozenawet sprzedalim licencje na ten fason
                  • cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:12
                    wczoraj bylam w guidi w GM. ani sladu po tch butach
                    • foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:15
                      wcale sie nie dziwie
                      cholera
                      ja tam nigdy nie moge dotzrec
                      omija mnie tez river island
                      mam guidi w klifie ale wybor nieporownywalny z GM
                      • cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:16
                        w riverze tez bylam. na moje szczescie nic mi nie wpadlo w oko ;))
                        ale sa te groszkowe, ladne.
      • hazel_dobkins Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:34
        Nie podobaja mi sie w kropy (kształt ) i brązowe szpice (ale ja szpiców ogólnie
        nie lubię;) - reszta fajna :)
      • madziulka1982 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:41
        foam - pierwsze z prawej kojarze to zara chciialam je kupic ale mi ktos
        sprzatnal sprzed nosa:( .. te są ładne, reszty nie kojarzę i nie mogę ocenić:)
        • foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:42
          teraz sa bardzo podobne czarne moze nawet ladniejsze tylko za hcolere nie
          pamietam w ktorej zarze je widzialam
          chyba na marszlakowskiej
      • dziewice Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:44
        muchomowki sa boskie :)
        • dziewice Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:44
          muchomorki :)
      • kc_mc foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:09
        chetnie poogladamy, poza tym mam pytanie odnosnie tych wyzszych, znaczy sie botkow.
        • anias34 Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:11
          o botkach pisze wyżej...też mnie interesowały
          • foamclene Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:14
            to botki to bezczelna podroba jakiegos projektanta
            na forum byl watek i zdjecia orgonalow ale za cholere nieznajde teraz
            • sztuka_konwersacji Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:19
              Ale na pewno juz ich nie ma w dajszmanie :)
              • sol_18 większość mi się podoba n/t 25.03.07, 12:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka