paulina.e 24.03.07, 19:11 o to moja kolekcja butów, które zgromadziłam na ten sezon: img75.imageshack.us/my.php?image=p10005931eq6.jpg W kolekcji mam jeszcze balerinki w kolorze starego złota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilivampire Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:18 Jedne z fajniejszych, jakie tu widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:21 Skąd sa te sliczne szare peep toe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.e Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:24 Kupiłam w KDT tam jest takie jedno stoisko gdzie sprowadzają buty z Włoch. Stoisko E-25 Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:26 Te szare peep toe...są najładniejsze , poprostu super. Ale te w kropeczki tez mi się podobają , oraz czółenka na obcasiku , te brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:31 Szkoda, nie jestem z Wawy :( Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 20:23 żadne nie powalają na kolana.Brzydkie nie sa,tylko zwyczajne.Te muchomorki raczej nie pasują dorosłej kobiecie moim zdaniem,dziewczynce najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:27 smieszne te w kropki, takie muchomorki. reszta mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:30 czerwone obie pary bardzo fajne i te szare na samym koncu peep toe równiez:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 19:41 W poniedzialek lecisz kupic? ;))) ps. do autorki watku: ile kosztowaly szare? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:34 alegdzie je kupic ? :)))) poiekne sa Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=59648168&a=59648802 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 08:43 > W poniedzialek lecisz kupic? ;))) nie wiem sztuko czy to było do mnie ale wyobraź sobie że NIE, NIE LECĘ KUPIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:10 Do Ciebie i to byl zart, ktory najwyrazniej odebralas jako chec dogryzienia. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:12 nie znam się na takich żartach Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:13 Na JAKICH? Przeciez sama dalas sie poznac jako osoba ktora ma fiola na punkcie butow i kupuje ich duzo jak tylko sie jej spodobaja. Nie wiem po co szukasz dziury w calym, wierze, ze masz po prostu zly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Moja kolekcja butów do oceny 25.03.07, 12:22 sztuka_konwersacji napisała: > Na JAKICH? > Przeciez sama dalas sie poznac jako osoba ktora ma fiola na punkcie butow i > kupuje ich duzo jak tylko sie jej spodobaja. > Nie wiem po co szukasz dziury w calym, wierze, ze masz po prostu zly dzien. Nie szukam dziury w całym, seksu dziś nie miałam :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milkyway1 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 20:20 jak dla mnie wszystkie przekombinowane Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa W większości bardzo fajne 24.03.07, 20:22 Ale i tak znajdzie sie ktoś komu się nie spodobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:22 szare peep toe z kokardka sa boskie? skad one? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:25 chwala bogom wszelkim, ze na jednym zdjeciu/linku sa :) szare peep fajne Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:26 img379.imageshack.us/img379/9531/butyczarnegz8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:27 wygladaja pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 FOAM... 24.03.07, 21:30 mało i niedokładnie widać;-( wszystkie sa czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:32 czarne :) taki mam aparat niestety ktorym czarnych butow w pomieszczeniu nie sposob sfotografowac Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:33 zrób normalne zdjęcie,postaw na podlodze i zrób zdjęcie-bedzie na pewno lepiej widać. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:36 moze na tym zgory byly robione :) porozjasnialam je jak moglam :) img232.imageshack.us/img232/1305/butyczarnezgoryzt2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:38 no,juz lepiej,ale widać tylko czesci,ostatnich np wcale nie widać;-))Ale szpilory:-)strasznie wysokie.Ale podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:40 najbardziej podobaja mi sie botki(to zamsz?)i baleriny.Piptoły tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:41 to teksy z "dajsmana" maja imitowac zamsz :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:42 takkkk,akurat z dajsmana.... już ci uwierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:45 no popatrz...sa świetne...naprawdę.Nie powiedziałabym ze to dajśmann:-)Ja w sumie polsiego dajsmana nie znam,ale czasami zagladam do niemieckiego....i nie widziałam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:47 tuningowalam je czarna kiwi w areozolu zwyklepoprawiam kazde buty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:48 ja tuningowałam brązowe kozaki zamszowe tez włąsnie sprajem kiwi,dzięki temu wygladaja jak nowe...Tzn te Twoje botki sa z imtacji,czy z prawdziwego zamszu?? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FOAM... 24.03.07, 21:50 sa z jakiejs szmatki mechatej - materialowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: FOAM... 24.03.07, 21:54 :-)ale robia wrazenie..przynajmniej kształtem. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 21:59 mam jeszcze jednez dajsmana :) rozowe kozaczki prosze sie nie smaic zostaly nabyte tej jesieni w ktorej krolowal braz z rozem noszone byly do czekoladowego welnianego ganitury albo do rozowej zamszowej marynarki :) do dzis mi wstyd ;) img67.imageshack.us/my.php?image=rozowe2xi9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:01 nie otwiera mi sie, ale chyba cos mam z linkami. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:01 mnie sie otwiera nie podobaja mi sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:02 sorry,foam,ale w tych kozaczkach jest BEZNADZIEJNY obcas.Nie tyle cholewa buta,co ten obcas.Bardzo nie lubie takiego kształtu...Nosisz je jeszcze czasami??No i pokaz jeszcze kozaki jakie masz,bo wiem że masz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:05 nie nosze ich :) mialam je dwa razy na sobie :) jakies zacmienie mialam kiedy je kupowalam, ale jechalam na chrzciny i nie chcialam zeby w tych brazach bylo za smutno i trafily sie rozowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:10 w sumie to taki pudrowy róz,i powinno grać z brązem...w sumie az tak złe nie sa, tylko ten obcas niewyjściowy. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:11 to byl poczatek mojej przygody z moda to dzieki forum nie kupuje juz takich form :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:13 w sumie bywanie na forum pomogło Ci w czymś??Znalazłas dzięki forum swój styl,albo dzieli forum wygladasz lepiej??Na pewno?? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:21 na pewno mi pomoglo co do tego nie mam watpliwosci, ale to oczywoiscie moja ocena i odczucia nabralam odwagi do eksperymentow stylu nie znalazlam :)i nie sadze zeby kiedykolwiek mi sie to udalo :) ja zywczajnie jestem bezstylowa... lubie tak wiele roznych konwencji zwykleskarajnych... ale wielu rzczy sie dowiedzialam ;) np. nie nosic rajstop do sandalow, nie ubierac sie na sluby w czern itp... :) jka na raznie nie powiodla sie nauka doboru torebek - koszmar dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:24 kupilas jakas torbe do goldenow? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:30 nie zlazlam cale miasto i nic alewiem jak ma wygladac :) czarna duza w okraglymwycietym otworem jako raczka taka geomertyczna zeby pasowala do klimatu lat 60 i czarnej mini sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:31 widze ja oczami wyobrazni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:25 Może masz rację.Ja też lubie czytac co dziewczyny piszą,ogladac zdjecia.. Z jednym sie tylko nie zgadzam,z ta czarnia na wesele.Bardzo lubie kolor czarny,czesto ubieram sie na czarno od stóp do glow,i nie miałabym żadnego problemu z pósciem na wesele w eleganckiej czarnej kreacji...prędzej nie wlozyłabym białej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:29 A ja sie nie zgadzam z tymi rajstopami do sandalow czy peep toe. Po to są bezpalcowe zeby do sandalow i odkrytych butow nosic. Nie kazdy moze na gole stopy buty zakladac. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:32 mnie sie rajstopu do odkrytych butow nie podobaja, nic na to nie poradze. jesli buty sa za twarde zeby nosic je na gola stope, to po prostu nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:36 dla mnie kazdy but jest za twardy i obetrze mi gola stope. jesli mialabym kupowac buty pod katem miekkosci materialu a nie fasonu- chodziabym boso albo w trampkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:03 Nic nie widac, tak ulozylas te buty :) moze zamiast skupiac sie na artystycznym charakterze zdjec, zrob po prostu pogladowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze jedne dajsmany 24.03.07, 22:05 jutro jak wyjdzie slonce zorobie zbiorowe kolo jak dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:30 i to z czego jestem najbardziej dumna czyli rolki tuning przeprowadzilam zmieniajac design, bo byly srebrne brrrrr img465.imageshack.us/my.php?image=rolkimh0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:32 rolki zabójcze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:32 Niewiele widać ;), ale zarysy sugerują, że mają klasę - oj nie pogardziłabym ;) i baleriny, takie jak lubię - klasyczne, bez udziwnień. BRAWA :) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:34 tak,własnie zarysy fajne:-)ale zwykła fotka byłaby dokładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Heh ;)..po balerinach.. 24.03.07, 21:36 ryzykuję i ..oceniam resztę..napewno wszystkie ładniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:39 czlowiek sie stara jak moze zeby ogladanie urozmaicic to narzekaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:41 uruchamiam wyobrażnie,i mysle że te na końcy to sandałki na szpilce,wiazane ,tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:43 tak to stare buty z zary maja jakies 7 lat i sa juz starsznie zniszczone ale uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty ? 24.03.07, 21:44 Jesli tak, to zazdroszcze tej Twojej kolekcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:46 pokazalabym jeszcze satre ale sie boje takie smierdziuchy uzywane... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:50 Juz starczy tego pokazywania :P Ja juz wogole przez to forum mysle ciagle o butach, bluzeczkach i czy to czy tamto pasuje do siebie, a to bym sobie jeszcze kupila, a tamto ! Fiola idzie dostac :P A jak ktos wkleja piekne buty, to juz calkiem, tez takie chce, badz podobne, a jak nie jestem akurat przy kasie to az mnie sciska w zoladku :P tak bym chciala, a sie nie da :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: kc_mc 24.03.07, 21:59 Dobra, ale apetyt rosnie w miare jedzenia. Kupisz buty, chcesz torebke, fajne spodnie, bluzke, plaszcz, jakas bizuterie, myslisz ze masz wszystko, wchodzisz na forum - ktos wkleja jakies fajne buty, podobaja Ci sie, chcesz je, kupujesz, pozniej np kurteczke, kupujesz, no ale tez przydalby sie plaszcz, no to dokupujesz ten plaszcz i tak wkolo Macieja. A w rezultacie na koniec stoisz przed szafa i stwierdzasz ze nie masz w co sie ubrac :/ :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: kc_mc 24.03.07, 22:02 to prawda im wiecej czlowiek kupi tym wiecej jeszcze mu brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 21:57 towkleje brzydaki :) w sumie moze Ci obrzydza najstarszemoje buty w ktorych chodze:) mama mi je kupila jak szlam do liceum ;) biale szmaciana adidasy dziurawe juz nieco -nie wiem co bedzie jak sie rozpadna ciagle piore w pralce i zielone smierdziuchy z promod img232.imageshack.us/my.php?image=adidasyxv5.jpg i bardzo stare najwygodniesze buty caloroczne z goretexem - ecco jeszcze prawdziwe szweckie z lini stabzone - nie nadaja sie juz do chodzenia jezdze w nich na rowerzetylko :) img67.imageshack.us/my.php?image=eccozz9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:00 szału nie robią;-))ale złe nie są;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:03 Eh, bo ja sie tylko tak sfrajerowalam i zaczelam pokazywac prawie wszystkie moje buty, nie tylko wybrane i tylko krytyke czytalam :P Podejrzewam ze kazdy tak jak Ty foam ma w szafie tzw " smierdziaki " i buty sprzed 8 np lat, jak Ty masz te adidaski z liceum to Kobieto ile mialas butow dodatkowo skoro one sie tak dobrze po tylu latach trzymaja ? Ja to nagminnie co sezon kupowalam, bo ja wtedy to taki bardziej sportowy typ bylam o 7 kg mniej niz teraz :PPPPP :))))))))) ah. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:05 foam, mysle, ze to byl nietakt z twojej strony, ze sie podczepilas do cudzego watku :D teraz nikt nie zwraca juz uwagi na buty autorki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:08 kurcze intencje mialam inne tak mi sie wydawalo, ze nie warto zakladac nowego watku na ten sam temat... co teraz? mozna to jakos przeniesc do odrebnego watku? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:09 juz niestety nie, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:16 A mi cos linki szwankuja dzisiaj :/ Bede musiala jutro poogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:16 najgorsze jest to ze ja ciagle tak robie... wtakim razie powinnam przeprosic wszytskich pod ktorych sie podlaczalam... nie wiem dlaczego tak sobie wykalkulowalam ze te zbiorowe watki lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:18 no, pamietam jak sie podpielas pod moj weselny watek. tez bylam wkurzona ;))) ale nie chowam urazy, wiec spokojnie ;) -- I like my money right where I can see it: hanging in my closet. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:20 A co Ty Cioccio, wesele szykujesz?? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:21 nie :) mialam kiedys watek o sukience, w ktorej bylam na weselu znajomych. foam tez wtedy byla na weselu i zamiast zalozyc wlasny watek podpiela sie do mojego :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:23 jak slon pamieta rok temu to bylo :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 24.03.07, 22:23 ja pamietliwa jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 08:48 cioccolato_bianco napisała: > no, pamietam jak sie podpielas pod moj weselny watek. tez bylam wkurzona ;))) > ale nie chowam urazy, wiec spokojnie ;) hehe...ja pamiętam jak foam podczepiła się pod mój wątek o sukience zielonej w kratę.....ale nie chowam urazy, więc spokojnie :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 12:08 trzeba bylo mi powiedziec za pierwszym razem to bym tyle nie nagrzeszyla :) po roku sie dowiaduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: foamclene te linki co wkleilas to Twoje buty 25.03.07, 12:13 foamclene napisała: > trzeba bylo mi powiedziec za pierwszym razem > to bym tyle nie nagrzeszyla :) po roku sie dowiaduje :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:48 te <<inne>> piptoly z gruba podeszwa mi sie szczegolnie podobaja. jaka to firma? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:48 pedro garcia Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 21:59 www.pedrogarcia.com/ byly takie 'podroby' w guidi np. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:10 e tam podroby raczej rownolegla liniia :) mozenawet sprzedalim licencje na ten fason Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:12 wczoraj bylam w guidi w GM. ani sladu po tch butach Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:15 wcale sie nie dziwie cholera ja tam nigdy nie moge dotzrec omija mnie tez river island mam guidi w klifie ale wybor nieporownywalny z GM Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: to ja tez :) moja kolorowa kolekcja :)) 24.03.07, 22:16 w riverze tez bylam. na moje szczescie nic mi nie wpadlo w oko ;)) ale sa te groszkowe, ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:34 Nie podobaja mi sie w kropy (kształt ) i brązowe szpice (ale ja szpiców ogólnie nie lubię;) - reszta fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:41 foam - pierwsze z prawej kojarze to zara chciialam je kupic ale mi ktos sprzatnal sprzed nosa:( .. te są ładne, reszty nie kojarzę i nie mogę ocenić:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:42 teraz sa bardzo podobne czarne moze nawet ladniejsze tylko za hcolere nie pamietam w ktorej zarze je widzialam chyba na marszlakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Moja kolekcja butów do oceny 24.03.07, 21:44 muchomowki sa boskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:09 chetnie poogladamy, poza tym mam pytanie odnosnie tych wyzszych, znaczy sie botkow. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:11 o botkach pisze wyżej...też mnie interesowały Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:14 to botki to bezczelna podroba jakiegos projektanta na forum byl watek i zdjecia orgonalow ale za cholere nieznajde teraz Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: foam zaloz osobny temat na Twoje buty 24.03.07, 22:19 Ale na pewno juz ich nie ma w dajszmanie :) Odpowiedz Link Zgłoś