foamclene Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 11:51 chcialabym moc nosisc wsyztsko... jednak uwarunkowania genetycznie ;) nie pozwola mi na noszenie wysokich platform, spodni z podwyzszona talia, ktociutkich zakiecikow a'la lata 60 oraz tunik... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 12:44 piptolow. chyba za duzo sie ich naogladalam na forum, ze mi tak zbrzydly zanim jeszcze pojawily sie na ulicach :P Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 12:55 Na pewno nie zaloze: - turbana - bluzy z kapturem - chustki na glowe - mini-szortow - złotych ciuchow laczonych ze srebrnymi - trapezowej sukienki - parki Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 14:22 wysokie koturny dzinsy rurki leginsy Odpowiedz Link Zgłoś
maya110 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 15:11 Nie tylko a w tym sezonie ale nigdy nie założe peep toe. I nie rozumiem tych zachwytów nad takimi butami... Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 15:35 geometrycznych wzorów (dla mnie b.nietwarzowe) rzeczy odcinanych pod biustem (bo ciążowe) różowych brokatowych balerinek (vide New Yorker:>) szpilek - teraz i zawsze i na wieki wieków... skinny olbrzymich,"muszych",okularów (duże lubię,ale nie ten fason) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 08.04.07, 17:58 Hmm... No moze jedynie od stop do glow fluoro. I sukienki w stylu "worek na kartofle" (sack dress) a la Stella McCartney, bo przy moim wzroscie 1.59 cm i drobnej budowie wygladaloby to komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 12:43 w sumie większość rzeczy została wymieniona, z obecnej mody podobają mi się trencze i duże torby. i czerwień. reszta raczej odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 12:59 butów na koturnie i sztucznego złota Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 13:00 - legginsow - butow na platformie/koturnie - spodnie przed kostke - 'ciazowek' Dlaczego? Bo mi sie to zwyczajnie NIE PODOBA, brzydactwa okrutne. Szerokie spodnie a la Victoria B. za to poszukiwane. Widzial ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
ogia Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 17.04.07, 01:16 zlotych balerinek, chociaz balerinki uwielbiam... mialam lekka sympatie dla tej barwy tak ze 2 lata temu... coz, moda znowu sie spoznila :P Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 13:01 - Czegokolwiek z motywem trupiej czaszki - Jakiegos dodatku w panterke ( obojetnie czego, czy to bluzki, czy apaszki itp. ) - Spodenek z podwyzszonym stanem - plastikowej bizuterii - lsniacych, lakierowanych duzych torebek - tunik i bluzek przypominajacych ciazowa mode Narazie to na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 13:45 żaden nie odpada. widuję na wieszakach ciuchy, których bym nie włożyła łamana kołem, ale kiedyś nie podobały mi się platformy a już mam, nie podobały mi się spodnie z wysokim stanem a już mam, to co się będę uprzedzać?... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 09.04.07, 13:50 Mnie sie wyjatkowo poodba moda w tym sezonie i nie bede sie zarzekac, ze czegos nie zaloze. No ok, czaszki to moze nie na moj wiek;-). Ale rurki nosze, choc nie przed kostke. Baleriny lubie, peep toes tez. Podobaja mi sie szorty, niekoniecznie hot pants, niech beda ciut dluzsze. Polubilam zolty i zielony, wiec sie ciesze, ze tych kolorow jest duzo w sklepach. Lubie mode a la lata 60-te, wiec nie mam nic przeciwko sukienkom o linii A. Mam sandaly na koturnach i lakierowane na platformie z korka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 10.04.07, 09:50 Balerinek, ciążowej sukienki (tuniki), zlotych dodatków, plastikowej bizuterii, minisukienki Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 10.04.07, 09:55 balerinek, plastikowej biżuterii i paska,niczego co jest zółte, żakietu i sukienki o linii A,spodni z podwyższonym stanem i ogółnie niczego co workowate. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja96 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 10.04.07, 11:16 Ja uwielbiam spodnie o podwyższonej tali czekałam na nie bardzo długo mam dość wystających stringów. Podaja mi sie odcinane pod biustem bluzki, litera A, zółty, złoty, baleriny (bo wygodne) szpilki koturny itd. Nie założe jak ktoś napisał majtko-szortów, leginsów i mini sukienek, odnosnie czaszek to szczerze mówiąc nie zauważyłam że są modne - ich też nie założe, całą resztę tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 10.04.07, 18:56 -spodnie z wysoka taLIą -NEVER! -zółtego koloru (,za wyjatkiem butów) -panterki i ogólnie -zwierzęcych motywów -brokatowych butów -workowatych szmat vide H&M Odpowiedz Link Zgłoś
disa getry i legginsy 10.04.07, 18:59 ale one chyba juz nie sa modne :D na szczescie i balerinek tz nie ubiore -chyba ze do biegania z psem... nie wiem jak mozna lazic w plaskich balerinach powyzej 15 roku zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: getry i legginsy 14.04.07, 11:27 disa napisała: > ale one chyba juz nie sa modne :D > > na szczescie > > i balerinek tz nie ubiore -chyba ze do biegania z psem... > nie wiem jak mozna lazic w plaskich balerinach powyzej 15 roku zycia...''' Mowisz, ze legginsy niemodne?:) Ojej, szkoda, ze nikt tego Michaelowi Korsowi nie powiedzial:))). Nie wiem, jak moze sie uwazac za czolowego projektanta mody, skoro nie wie takich rzeczy;-))) img99.imageshack.us/img99/2962/00040mlt3.jpg img99.imageshack.us/img99/1181/00100mfh0.jpg Aha, co do baleirnek- nie akzda kobieta lubi i potrafi chodzic przez caly dzien na wysokich obcasach.l Co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiecham-sie Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 10:27 Ogrodniczek + rzeczy z motywem czaszki. Oooo, nie! A, i butów na koturnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 12:39 nie bede miec czerwonej torby i czerwonych butow. co do reszty- nie wiem, co jest modne, wiec bede chodzic, jak dotychczas. czy zolty jest modny? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 14:30 butów na wysokim obcasie i spodni z wysokim stanem.Uznaję tylko niskie biodrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 14:32 Jeżeli chodzi o kolory i fasony, to w tym sezonie podoba mi się chyba wszystko oprócz balerinek:) Nie założę ciuchów z polyestru i butów z tworzywa, ale to nie ma nic wspólnego z modą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 17:46 przeczytałam Wasze posty i zorientowałam się, że modny jest motyw czaszek (nie wiedziałam o tym), więc dołączam je do krótkiej listy tego, czego na pewno nie będę nosić;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 19:43 motyw czaszek BYL modny, nie pamietam czy rok czy dwa lata temu czyzby do polski takie spoznione pociagi jezdzily? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 17.04.07, 16:27 chyba rok temu. w kazdym niemieckim sklepie z ciuchami te czaski straszyly. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 14:34 Napewno nie założę: spodni szerokich na całej długości (zasłaniaja kształt nóg)- wolę rurki:))), sukienkom ciążowym- modzie na xxl- mówie NIE :))) powrót ostrej, kanarkowej żółci- NIE (chodziłam kiedyś na żółto, teraz kojarzy mi sie to z tą modą "odblaskowych flamastrów" z 2004!), przesadne "błyszczenie" na srebrno czy złoto w tym sezonie- NIE!- to może fajnie wygląda na wybiegu, ale na ulicy mocno trąci myszką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 14.04.07, 17:35 Tracic myszkla= byc niemodnym, przestarzalym. Jak moze tracic myszka cos, co jest modne?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 13:57 dakota77 napisała: > Tracic myszkla= byc niemodnym, przestarzalym. Jak moze tracic myszka cos, co je > st modne?:))) Bo to jest myszka trendsetterka! A co! Myszka nie może być modna? :) Ja nie założę nic cytrynowożółtego ani bladożółtego - mam za jasną skórę do tego, zresztą złoto też odpada; kombinezony z szortami bardzo mi się nie podobają, zresztą, mam zbyt szczupłe nogi, żeby je tak eksponować; żadnych butów peeptoe - ani to ładne, ani wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 14:00 Butów z dziurką na palec..brrr, czegos żołtego..brrr legginsów..brr I to na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 21.04.07, 14:33 Może tego nie wiesz, ale może trącić myszką - oj, może i to bardzo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
demi18 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 29.04.07, 14:01 Poperam Leila83! Nie wyobrażam sobie błyszczących kreacji, np. od góry do dołu sama satyna, srebro lub złoto... na naszych polskich ulicach, w tramwajach, autobusach, na chodnikach........brrrrrrrrr...jak kiczowato musiałoby to wyglądać!!!!! Nie wszystko co ładnie wygląda na wybiegu nadaje się do użytku! Odpowiedz Link Zgłoś
demi18 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 29.04.07, 14:10 Dla mnie jak najbardziej ok sa peep toe, getry do krótkich minispódniczek, tuniki- nie mam nic przeciwko:))) zamierzam sie tak ubierać latem, zresztą już się pomału robi taka letnia pogoda ;))) Ale napewno NIE założę: przesadnie błyszczących ciuchów, zwłaszcza w nadmiarze!! W ogóle trend z "błyszczącą srebrną, lub złotą rybką" ani trochę do mnie nie przemawia, to w ogóle straszny kicz błyszczeć się od góry do dołu w stroju codziennym...złote lub srebrne kurtki, żakiety, paski, buty....masakra! Wygląda się w tym jak taki kosmita ze starych filmów since fiction z lat 60!! Ale dziewczyny tak chodzą...moim zdaniem przesada w błyszczeniu to kicz i tym bardziej nie nadaje sie na nasze ulice, bo nie wszystko co dobrze wygląda na wybiegu pasuje na ulicę. Mnie od razu przypomina się złota kurteczka na ściągaczu Elki z "M jak miłośc"- żony Stefana...:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 14:09 skórzanych spodni krótkich bluzek spódnicy do kostek lub pół łydki wysokich spodni czegokolwiek z brylancikami bojówek płaskich butów czegokolwiek w panterkę Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle.solis Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 15:52 nigdy nie mow nigdy ;P ale na dzien dzisiejszy lakierowanych butow. torebki tego typu tez odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 19:03 niczego w wielkie, krzykliwe wzory piptołów rurek legginsów w jakimkolwiek zestawie za to bardzo lubię sukienki odcinane pod biustem (mam nawet dwie takie z Zary) i tuniki (świetnie maskują zbyt dużą pupę) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 15.04.07, 19:31 jeszcze nie wiem, jedno natomiast wiem slepe podazanie za moda prowadzi do czestego walenia lbem o mur a tego nie uprawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 17.04.07, 10:31 Nazbiera się tego... na pewno peep toe i balerinek, te pierwsze nie podobały mi się nigdy, drugie kiedyś nawet trochę, ale teraz jak pół ulicy w tym chodzi to nie szaleję za nimi aż tak i mogę zrezygnować. Akurat platformy z wysokimi obcasami bardzo mi się podobają, tylko nie idzie ich nigdzie tu kupić, a przez internet boję się zamawiać butów. Nie założę rurek, bo bardzo lubię dzwony. Tak samo przywiązana jestem do biodrówek. Bardzo za to lubię czerwień, więc fajnie, że bedzie w czym wybierać :) ale miało być czego nie założę... na pewno szortów, chociaż uwielbiam mini. Malutkie torebki też odpadają. Chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
angel_dust1 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 17.04.07, 16:38 peep toe'ow drewniakow z metalowymi napami lakierkow espadryli sandalkow z paseczkami wokol kostek japonek Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 23.04.07, 12:45 angel_dust1 napisał: > peep toe'ow > drewniakow z metalowymi napami > lakierkow > espadryli > sandalkow z paseczkami wokol kostek > japonek To w czym będziesz chodziła latem? Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 18.04.07, 09:28 -butów na wysokich obcasach; -kombinezonu z szortami; -rurek; -plastikowej biżuterii ani jakiejkolwiek innej; -małych torebek; -oczojebnych kolorów; -spodni z nogawkami przed kostkę; -rybaczek; -szortów, chyba że na basen; -mini; -ołówkowych spódnic; -krótkich żakietów; -zwierzęcych wzorów; -skórzanych spodni; -krótkich bluzek; -japonek, chyba że na basen Inne noszę, nawet nie wiedziałam, że są modne:): -baleriny, w tym lakierowane i w groszki; -spodnie i spódnice z podwyższonym stanem; -szerokie spodnie; -tuniki o linii A; -tuniki odcinane pod biustem; -ubrania w geometryczne wzory; -ubrania z motywem czaszki; -sportową lakierowaną torbę; -spódnice:złotą i srebrną, warstwowe spódnico-halki i szmizjerki na eleganckie okazje; -kwieciste wzory; -wzorzyste bluzki i tuniki; -bluzki oraz tuniki z bufami i stójką; -koturny; -bluzy z kapturem; -chusty na głowie; -parkę; -"musze" okulary -ogrodniczki; -spódnice do kostek i do pół łydki; -rzymianki; -bojówki; -espadryle Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Czego modnego w tym sezonie NIE załozycie na 18.04.07, 09:33 Wow! Star105.... To chyba Twoja najdluzsza wypowiedz na forum ;D Odpowiedz Link Zgłoś