promesse 23.04.07, 21:12 Otóż okazało się :) że "wybieram się" na Galę Eska Music Awards... jednak zabardzo nie mam pomysłu co założyć... Podeślijcie linki z propozycjami albo napiszcie :) Może wspólnie coś oryginalnego wymyślimy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemon55 Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 11:08 Może coś w stylu Sienny Miller :) www.sienna-miller.org/style/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 11:13 a jaką masz figurę, kolor włosów i karnację? Odpowiedz Link Zgłoś
promesse Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 11:41 Wysoka (175), szczupła, długie nogi :), naturalne ciemne blond włosy i jasna, lekko złotawa karnacja, niebieskie oczy. Myslałam nad takimi troszkę tropikalnymi kolorami :D Soczyście zielona bluzka + troszkę błyskotek, jeansowe rurki i szpilki... Do tego włosy a'la artystyczny nieład i makijaż oczu - trzy cienie żółty, zielony i fiolet dla ożywienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 11:54 brzmi modnei i smakowicie (ja sama mam dziś na sobie podobną kombinację barw) świetne soczyste barwy są w katalogu mango (zdjęcia robiłam komórką): img134.imageshack.us/img134/3541/mangojc3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 12:05 tylko nie rób tęczy na oczach. do soczyście zielonej bluzki dobrze będzie pasować kombinacja cienia oliwkowego i zielonego (równie soczystego jak bluzka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 12:09 tęcza nie ale może mieć fiolet na górnej powiece a na dole kreskę w jasnozielonym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 12:21 a pod brwiami żółty i wyszedł nam super mix kolorów :))) tak naprawdę wszystko zależy od umiejętności zrobienia makijażu, można umalować się ładnie używając kilku kolorów, a można wyglądać jak strach na wróble z jednym cieniem na powiekach :) Odpowiedz Link Zgłoś
promesse Re: Dziewczyny pomocy!!!! :) 24.04.07, 17:02 Z tym makijażem to dziś poeksperymentuję i jak by co, wrzucę fotki :))) Dzieki za rady :) Odpowiedz Link Zgłoś