Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lublin w długi weekend

24.04.07, 21:47
    hej, może to nie to forum ale widziałam kilka wpisów z Lublina i proszę o
    radę. będę ze znajomymi w lublinie i poszukuję rady odnośnie jakiegoś salonu
    urody z masażem, kluby, bary, może fajne sklepy. słyszałam, że w Lublinie
    troche taniej niż w wawie. poradzicie?
    Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:00
        A co konkretnie cie intersuje?Taniej niz w Wawie jest na pewno,ale i wybor
        znacznie mniejszy.Oferte klubow znajdziesz w piatkowym "CJG"dodatku do
        Wyborczej.Ja ze swojej strony polecam wytchnienie w Ogrodzie botanicznym i
        piwo/wino np u Szewca,albo w ktoryms z ulicznych ogrodkow na deptaku.A jesli
        chcesz zrobic zakupy to moze w Galerii Orkana?!
        • kolorowa_diablica Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:35
          u Szewca - również gorąco polecam. Miłe mam wspomnienia z tym miejscem, chyba moje ulubione w kategorii lubelski pub :)
          • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:36
            I dobra pizza:)
            • kolorowa_diablica Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:44
              pamiętam taką scenę, która zawsze się rozgrywała jak tam byłam. Bardzo często przychodziło takich 2 prawników (czasami siedziałam blisko nich, więc mimochodem słyszałam co mówili) i zawsze podrywali tę samą kelnerkę. Chyba zostawiali jej duże napiwki, bo wiecznie ich obsługiwała.

w ogóle fajny tam klimat, a grzańce (piwo jak i wino) baaardzo dobre :)
              • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:47
                Jedna z lepszych knajp w mieście
                • kolorowa_diablica Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:50
                  aż z tego wszystkiego chyba się wybiorę tam po powrocie do domu :)
                  już mam smaka :)
                  • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 01:00
                    Ja byłam wczoraj:D
      • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:17
        Jeśli chcesz porównywać Warszawę z Lublinem bardzo się rozczarujesz. Lublin to bardzo ładne miasto itp., ale wyboru to my tu za dużego nie mamy. Ja jeżdżę do warszawy po zakupy, ceny raczej podobne.
      • nihan1 Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 00:20
        lublin jest fajnym miastem zeby odpoczac, pospacerowac, fajna atmosfera itd,
        ale na zakupy sie nie nastawiaj, tez uwazam ze ceny sa porownywalne z warszawskimi a wybor w lublinie milion razy mniejszy,
        jesli juz trzeba cos wybrac to chyba rzeczywiscie orkana,
        ale musisz zdecydowac czy chcesz odpczac i spedzic milo czas czy obkupic sie
        jesli odpoczac- polecam Lublin,
        jesli obkupic sie- niestety Warszawa
        • black_magic_women Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 09:50
          To i ja sie przylacze-na wieksze zakupu takze wybywam do Warszawy,albo robie je
          przy okazji pobytu w jakims innym"wielkim"miescie.
          Alez mi narobilyscie apetytu ta szewcowska pizza.Nie jadlam jej z pol roku:(
          • frrancuzeczka Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 11:00
            Jeśli na zakupy to chyba faktycznie tylko Galeria Orkana i Olimp.
            Co do lokali to dorzucę jeszcze Atmosferę i Essence.
            • vesper77 Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 13:59
              dziękuję Wam za rady. licze na meeega wypoczynek. podajcie jeszcze namiary na
              jakiś salon urody, wiecie - pazurki, masażyk. czytałam , ze w nałęczowie też
              jest coś fajnego. Nowe spa?
              • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 14:03
                Takie nowe to ono nie jest...
        • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 14:18
          I co mnie ostatnio zabolało to fakt, że zlikwidowano River Island w GC :((((
          Teraz muszę jechać do wawy :(((
          • black_magic_women Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 17:10
            Ubieralas sie tam Lili?Ja malam od nich moze ze dwie,trzy bluzki,ale kupione ze
            4 lata temu

Teraz jako "krolowa"mozesz ubierac sie nawet w Max Marze;)
            grtauluje!!!!!!!!
            • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 25.04.07, 22:13
              :))) Dziękuję. No właśnie jak byłam w Wawie i robiłam wirtualne zakupy w RI zobaczyłam fajne buty, a w Avanti jest pokazana super torba RI i poszłam zobaczyć czy u nas tez są, ale się okazało, że w ogóle RI nie ma:(
              A na MaxMara to szkoda mi kasy ;) Wolę sobie coś bardziej przydatnego kupić. Ciuchy można taniej i niekoniecznie gorsze :)
              • black_magic_women Re: Lublin w długi weekend 26.04.07, 10:06
                Jasne ze tak,ale pamioetaj,ze teraz kazdy bedzie na ciebie
                patrzyl;)Zartuje.zartuje.Ale zapytam,niedyskretnie,choc moze to juz bylo w
                "twoim"watku,naprawde wszystko przepuscisz na ciuchy itp?pytam z czystej ciekawoasci
                • lilivampire Re: Lublin w długi weekend 26.04.07, 11:14
                  Jakbym miała to wszystko wydać na ciuchy to by mi chyba zajęło dobrych kilka lat:)
                  Na ciuchy jakieś też na pewno pójdzie część, ale mam poważniejsze plany związane z większością pieniędzy:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka