Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

:( mam "niemodne" stopy

05.05.07, 12:19
    moje stopy są wąskie, długie i szczupłe, ale z płaskim podbiciem! a na
    wierzchu widać zarys żył, ścięgien i kości. nie mogę nosić obuwia z twardą
    wkładką,ani płaskiego,ani na bardzo wysokim obcasie, najlepiej czuję się w
    sportowych, ale czasem LATEM trzeba założyć coś eleganckiego do spódnicy,
    kostiumu- i tu jest problem.
    w moim mieście nie ma zbyt wielkiego wyboru, a szukam eleganckich letnich
    butów, ale z mocno zakrytą górą (wiązania, paski), na stabilnym koturnie (?).
    czy możecie podrzucić jakieś linki dla mnie? z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • kibell Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 13:41
        heh po częsic rozumiem twój problem ... ale jetsem pewna że nie ejst to tak
        straszn ejak to opisujesz :)

i podaje ci pare linków zbutami na koturnie tak jak chciałas :) :
        www.butyk.pl/towar.1466.Sandaly_drewniaki_koturny_platformy_Bronx_Rhonda_83048.html
        www.butyk.pl/towar.420.Sandaly_koturny_Bronx_Mia_72875.html
        www.butyk.pl/towar.1230.Polbuty_azurowe_koturny_Bronx_Mia_73210.html
        www.butyk.pl/towar.1378.Sandaly_drewniaki_koturny_platformy_Bronx_Rhonda_83048.html
        www.butyk.pl/towar.1328.Sandaly_koturny_platformy_Diba_Jasmin_800439.html
        www.butyk.pl/towar.1327.Sandaly_koturny_platformy_Diba_Jasmin_800435.html
        www.butyk.pl/towar.337.Sandaly_drewniaki_koturny_platformy_Bronx_Ilsa_82743.html
        www.butyk.pl/towar.328.Sandaly_drewniaki_koturny_platformy_Bronx_Ilsa_82741.html
        www.butyk.pl/towar.398.Sandaly_koturny_Bronx_Mia_72823.html
        Mam nadzieje ze chociaz troche ci pomogłam :)
        • klaviatoorka Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 14:51
          wielkie dzięki!
          przedostatnie trzy- piękne, właśnie tego szukam- tylko martwi mnie wkładka-
          wygląda na twardą, śliską. lubię buty wyścielone taką jakby "poduszeczką",
          najlepiej z zamszu, do zakrytych czubków wkładam żelowe wkładki, ale do sandałów
          nie da rady.
          • kibell :) 05.05.07, 15:15
            Ciesze się ze ci chociaz troche pomogłam :) ..... Jak uda mi się coś jesczze
            znalkeźć to wrzucę :)
      • kibell Jeszcze inne propozycje :) 05.05.07, 14:08
        A moze jednak buty na obcasie.... :)(nie za wysoki ale jednak )

www.butyk.pl/towar.389.Sandaly_na_obcasie_platformy_Bronx_Melissa_82720.html
        www.butyk.pl/towar.1384.Sandaly_azurowe_na_obcasie_peep_toe_platformy_Bronx_Beau_83001.html
        www.butyk.pl/towar.475.Sandaly_na_obcasie_szpilki_Bronx_Pilar_72647.html
        www.deezee.pl/index.php?products=product&prod_id=485
        www.butyk.pl/towar.1391.Polbuty_azurowe_na_obcasie_Bronx_Mindy_73230.html
        www.butyk.pl/towar.1166.Polbuty_na_obcasie_peep_toe_Bronx_Rita_82837.html
        www.butyk.pl/towar.1165.Polbuty_lakierki_na_obcasie_peep_toe_Bronx_Rita_82835.html
        www.butyk.pl/towar.1124.Polbuty_na_obcasie_Bronx_Secret_73077.html
        www.butyk.pl/towar.932.Polbuty_na_obcasie_platformy_Bronx_Loretta_73039.html
        www.butyk.pl/towar.207.Sandaly_lakierki_na_obcasie_platformy_Bronx_Alana_82748.html
        www.butyk.pl/towar.1465.Sandaly_na_obcasie_peep_toe_Bronx_Shakira_83033.html

lub troche bardziej letnie i już nie na obcasie :) :
        www.butyk.pl/towar.1423.Sandaly_japonki_na_obcasie_rzymianki_Why_Not_Colony_2715247.html
        www.butyk.pl/towar.101.Sandaly_japonki_Szmidt_Sopa_573.html
        www.butyk.pl/towar.101.Sandaly_japonki_Szmidt_Sopa_573.html
        www.butyk.pl/towar.72.Sandaly_rzymianki_Bronx_Ramon_82752.html
        Mam nadzieję ze cos ci pryzpadnie do gustu hehe :) Niestety nei znam go z tąd
        tak wiele propozycji :)
      • kochanica-francuza Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 14:23
        masz na myśli "wymagania" twoich stóp czy ich wygląd? bo wyglądem bym się nie
        przejmowała. sama mam wielkie stopy i jestem grubawa - i co z tego? :-)
        • klaviatoorka Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 15:05
          przez wymagania moich stóp nie mogę właśnie kupić modnych w tym sezonie butów
          (to w końcu forum o modzie, a nie urodzie ;P
          w balerinach wyglądam jak w kajakach, wszelkie mocno wycięte i na obcasach
          dobrze wyglądają przy wysokim podbiciu, anie płaskim, jak u mnie (pomijając
          względy zdrowotne), japonki denerwują mnie już na etapie przymierzania,a w
          sklepach same buty z drewnianą, plastikową, lub cienką i twardą skórkową
          wkładką. mam kilka par sprzed kilku lat- z mięciutką poduszeczką, mocno
          zabudowanych (np. Via Ravia), ale już są zniszczone, potrzebuję nowych.
          pozdrawiam twoje "wielkie stopy"- lubisz filmy Q.Tarantino?
          • kochanica-francuza Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 17:29
            klaviatoorka napisała:

> przez wymagania moich stóp nie mogę właśnie kupić modnych w tym sezonie butów
            > (to w końcu forum o modzie, a nie urodzie ;P

a uroda to nie wpływa na wybierane ciuchy, co????

chodziło mi o to, czy masz kłopot z wrażliwymi stopami, czy wstydzisz się
            pokazać te ścięgna itp.?

nie lubię Tarantino
      • agni71 Re: :( mam "niemodne" stopy 05.05.07, 22:39
        Ja tez mam stopy z niskim podbiciem i problem z dobraniem wygodnych butów.
        Najlepiej czuję się w sporrtowych, typu adidas czy sandałach (mam bardzo fajne
        Rieker kupione w zeszłym roku w Sklepie Street, i Heavy duty). W tym roku
        kupiłam sobie dwie pary butów na wyższym obcasie - klapki w CCC (nie sądziłam,
        że coś w tym sklepie kupię, a jednak :-) - na pudelku jest napisane Home&
        Relax - mają w środku taką właśnie miękką wkładkę. Drugie to sandałki na
        niewielkiej platformie kupione w sklepie Strret - nie są co prawda mocno
        zabudowane, ale za to mają taką wkładkę, jakiej poszukujesz, miękką i zamszową.

aga
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka