aguik 24.05.07, 14:29 Czy któraś z was wie gdzie w Polsce można kupić dobry push up w rozsądnej cenie, taki który by je zebrał do środka i podniósł, te na które trafiam w sklepach nie mają takiego efektu pomimo swojej nazwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_i_kropka Re: dobry push up 24.05.07, 14:46 mam ten sam problem - mierzyłam mnóstwo staników i nic - efekt żaden. może masz jakąś koleżanke która nosi takie staniki i dobrze wygląda, pewnie Ci powie gdzie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: dobry push up 24.05.07, 14:56 rok temu w czerwcu kupilam triumpha zaplacilam os ok 100zł jest genialny! podnosi, sprowadza piersi do srodka (ach ten seksowny rowek), nosze go prawie codziennie (z przerwami na pranie oczywiscie) i jest jak nowy nic sie nie zdeformowal, nie powycigala itd dodatkowo mozna go nosic bez ramiaczek jest boski szczerze polecam niestety nie wiem jaki to model wkladki ma na stale, jest prosty, zwyczajny ale biust wyglda zupelnie niezwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
foerster Re: dobry push up 24.05.07, 15:02 jedyny taki (jak dla mnie) to byl Amourette firmy Triumph. Nie wiem, czy ten model jest jeszcze produkowany, ale naprawde zbieral to co trzeba i "robil" fajna kreske. Wonderbra, tez teoretycznie to robi, ale mi "anatomicznie" nie pasuje. Kiedys kosztowal 75 zl, teraz to pewnie wiecej, ale warto bylo w niego zainwestowac, bo te panie, ktorym biust kieruje sie raczej ku pachom, mogly wypchac wreszcie wszystko do gory :) Odpowiedz Link Zgłoś