madziuletta 26.05.07, 19:48 Mam małe pytanko..Czy pola Lacoste są może uniwersalne? Nie wiem czy jesli założe koszulke,ktorą dostal mój brat nie będę głupio wyglądała..bardzo Prosze o opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovepitt Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 20:11 a jak zalozysz majtki brata bedzie ok?nie, a myslalam,ze sa uniwersalne...a tak powaznie,polo lacoste sa meskie i damskie - inny fason,mniejszy krokodylek,inny material. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 20:26 Ja się mieszczę w dziecięce.... standardowe 36 troche na Mnie wisi, a dziecięcy rozmiar leży jak ulał i jest 2x tańszy HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 22:41 nie wymyslaj, krokodylek jest mniejszy tylko na ciuszkach dzieciecych, a material jest we wszystkich taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 21:03 a tak orientacyjnie może mi ktoś napisac ile kosztuje damska koszulka polo? i czy w polsce są sklepy lacoste? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 21:11 o ile dobrze pamiętam 360zł czy cos takiego są w GM, przy Pl 3 Krzyzy, w Arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 21:36 o, to jest całkiem niezły pomysł z tymi dziecięcymi bo na mnie 36 wisi niemiłosiernie a mniejszych podobno w ogóle nie produkują :( Odpowiedz Link Zgłoś
madziuletta Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 21:43 No spoko..:/ z tego co wiem to niektóre firmy produkują koszulki uniwersalne i różnia sie tylko rozmiarem.. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Polo Lacoste! 26.05.07, 21:52 ale męskie koszulki nie posiadają na przykład wcięcia w talii tak jak damskie tylko są zupełnie proste, no i szersze, więc jeśli Ci to nie przeszkadza to noś ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klima11 Re: Polo Lacoste! 17.06.07, 17:05 Polo Damska - 385, we Wrocławiu bodajże do nabycia w sklepie Royal - CH.Arkady Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Polo Lacoste! 27.05.07, 12:58 Nie sa uniwersalne, sa podzielone na rozmiarowke damska i meska. Meska jest dluzsza i przede wszystkim szersza, prosta, a damska jest krotsza i ma wciecie. Jezeli ubierzesz swojego brata, to jezeli ktos sie na tym zna, badz ma taka koszulke, zauwazy od razu. Ja sama czasami po domu chodze w mojego Meza, bo jest luzna i wygodna. Jezeli cena Cie troche przeraza, wyprobuj polowke nie z lini " Woman " tylko z " Hilfiger Denim Women ", one sa przewaznie troszke tansze i takie bardziej " mlodziezowe ", tzn bardziej obcisle. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Polo Lacoste! 17.06.07, 19:17 są serie damskie i męskie. dla mnie kobieta w męskich ciuchach na ulicy wygląda głupio :p Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Polo Lacoste! 17.06.07, 19:48 Powinny mieć delikatne wcięcie w talii i trochę inny dekolt. Ale ja na twoim miejscu bym przymierzyła - może będzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś